Instagram - помощ от дигиталните маркетолози
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Instagram - помощ от дигиталните маркетолози
ivan_petkov написа:Във фейсбука също ли могат да следят кой човек е гледал дадена страничка, че имам лош навик да посещавам една страничка на една мацка
. Дано не ме е разкрила
Ти ме уби. И аз от време на време следвам една певица

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Ако се лайква и коментира във ФБ понякога на рандом принцип го показва във фийда на приятелите ви, че еди-кой си е харесак еди-кой си. Ако просто и търсите профила през търсачката няма как да го покаже на никой, освен ако някой не ви вземе телефона, таблета, влезе ви в профил и цъкне на полето за търсене, тогава ще му листне последните търсения. Ако сте лайкнали дадена страница също през профила ви могат да видят всички странички които сте харесали.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
speeder88 написа:Ако се лайква и коментира във ФБ понякога на рандом принцип го показва във фийда на приятелите ви, че еди-кой си е харесак еди-кой си.
Ако харесаната/коментираната публикация е публична - винаги излиза във фийда на приятелите. Ако не е - няма как да видят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Moni_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d
- Мечтае да кара: 850 CSI E31
- Детайли за колата: E90 M47D20TU2 2005
475 Black Sapphire Metallic
M3- package, 18” wheels Style 260
От 15тина минути имам някакъв проблем с инстаграма. Влизам и ми показва, "неуспешно обновяване на информационния поток", не ми зарежда нови публикаций, сторита и тн. Даже не ми отваря профили, не мога да кача стори, мога само да харесвам от вече качените стари публикаций. Интернет имам перфектен и на 2те карти и на Wi-Fi имам перфектен сигнал. Дали проблемът е в инстаграм или ми е бъгнат, блокиран или изтрит профила. Не съм получавал никакви предупреждения.
///M power
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Май нещо е crash-нал...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2