Няколко драскотини по боята
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- lauraturner6223
- Потребител
-
Няколко драскотини по боята
Здравейте!
Тъй като не съм голям разбирач, но имам няколко люспи по боята които ме дразнят (предполагам от камъчета от пътя е наранен лака). Та дали може да ми препоръчате някъде в София човек който да оправи проблема с лака, става на въпрос за 4-5 малки люспи и не ми се лакира целия капак. Но както казах - не съм разбирач и не съм наясно как се случват нещата. Не съм сигурен дали е възможно качествено поставяне на лак само на определени места или трябва цялостно прелакиране. Благодаря ви!
Тъй като не съм голям разбирач, но имам няколко люспи по боята които ме дразнят (предполагам от камъчета от пътя е наранен лака). Та дали може да ми препоръчате някъде в София човек който да оправи проблема с лака, става на въпрос за 4-5 малки люспи и не ми се лакира целия капак. Но както казах - не съм разбирач и не съм наясно как се случват нещата. Не съм сигурен дали е възможно качествено поставяне на лак само на определени места или трябва цялостно прелакиране. Благодаря ви!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Няколко драскотини по боята
Направо пребоядисване, другото е циганска работа. Нямаш гаранция че при прелакиране след 2 седмици няма да отлепи до него.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Както е казал колегата цялостно. Дори не само лак, а и база, абе, цялостно. Където трябва и шприц, че и кит ако се наложи
Иначе като за супер компромис, дупчиците се запълват с лак с четчица, малко по-дебеличко, да са над нивото на основния лак. След ХУБАВО изсъхване шлайф, пастиране и полиране. Ако гледаш от самолет ще ти хареса!

Иначе като за супер компромис, дупчиците се запълват с лак с четчица, малко по-дебеличко, да са над нивото на основния лак. След ХУБАВО изсъхване шлайф, пастиране и полиране. Ако гледаш от самолет ще ти хареса!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако са "люспи" като отлюспване на лака, а не просто малки дупчици от удара на камъчетата - само пребоядисване. В най-лошият случай - частично, с преливка... ама....
Ако са дупчици от камъчета - може и локално да се "третира", но ще личи (както вече бе споменато по-горе)
Ако са дупчици от камъчета - може и локално да се "третира", но ще личи (както вече бе споменато по-горе)

4 мнения
• Страница 1 от 1