тъмни стъкла
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Ако са затъмнени задните странични и задното стъкло не мисля че има проблем.......
Все едно да не можеш да караш хлебарка или товарен бус дето са целите в ламарини отстрани и отзад.....и моята е затъмнена от предните прозорци назад ама като ме спират полицаи, не ми правят проблем, само лятото ме караха да си вдигам предните стъкла, да не са затъмнени случайно.......Фолиото е слагано в Германия и е доста тъмно отвън, но отвътре се вижда перфектно...Специално за задния прозорец - въпреки че е тъмно фолиото ако застанеш зад колата и гледаш напред, има видимост през колата 

И аз мисля да слага фолио, и изчетох закона. Там никаде не пише, че е забранено да се слага затъмнение на задният прозорец. Следва че е разрешено. А ето една статия на вестни сега по този въпрос: ТУК
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Проверката и удостоверенията 4е стъклата са zатъмнени до по3волените 85% се правят в ТЕХНОТЕСТ. Ако толкова имате проблеми отидете и си иzдаите една белеzка и поне сте zнаете дали сте иzрядни или не 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ЗА перфектно затъмняване си приготви около 100 лв, иначе на много места поставят доста добре фолио и за работа се взима около 15-20 лв, като материала е от теб. М/у другото философията на лепенето на фолио не е голяма. В опаковката си има ножче за изрязването му и шпакличка за изкарването на балончетата с въздух които се получават, преди поставянето миеш стъклата много хубаво за да няма прашинки м/у фолиото и стъклото лепиш и си готов 

X-citer написа:ЗА перфектно затъмняване си приготви около 100 лв, иначе на много места поставят доста добре фолио и за работа се взима около 15-20 лв, като материала е от теб. М/у другото философията на лепенето на фолио не е голяма. В опаковката си има ножче за изрязването му и шпакличка за изкарването на балончетата с въздух които се получават, преди поставянето миеш стъклата много хубаво за да няма прашинки м/у фолиото и стъклото лепиш и си готов
С тая шпакли4ка като по4неш да иЗкарваш вЪЗдуха и няма да ти кажа как тЪпото фолио се драска.
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2