Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Криминална тема

Мнение от TNT » 30 Мар 2026, 13:31

Ще започне да пуска гласови съобщения :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 30 Мар 2026, 19:48

Е какво да е ставало в колата? Пейо се е удушил сам, докато тоя батал на снимката е подпирал вратата да не излезе и след това се е закарал на Витоша и се е самозапалил :dunno: Между другото тая в началото си криеше зурлата, ама явно се надява че ще й се размине. Иначе домашен арест от една година, пък колко е домашен знае ли се.....
Изображение
https://www.vesti.bg/bulgaria/novo-razv ... ev-6255693
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 09 Май 2026, 0:13

Лъже и реве, реве и лъже. Боклук насран
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Май 2026, 11:37

За час и половина нищо не каза освен някакви отклюничиви отговори на въпроси. Тъкмо за политик си е тоя, какво вика не съм. Те го питат едно, той отговаря друго, добавяйки трето. В течение на разговора първо казва едно, после казва друго, после казва, че никога не е казвал първото, но накрая добавя с изключение на пред еди кого си съм казвал или ще кажа. :mhihi:
На скорост х2 да се гледа и това, иначе си е мъка едно и също. Случайно охранявал осемте джуджета, случайно се запознал с Пепи еврото и случайно от време на време водели 5-10 минутни разговори(за които нямал време защото много работел, но ги водел)в това кафене покрай което случайно минавал като се разхождал сутрин, че много обичал да минава покрай охраняваните от фирмата обекти. Бойко Рашков го изнудвал, откраднал му бизнеса, който всъщност той е продал под натиск от него, ама как го е натискал не казва, ще кажел пред когото трябва когато имало действащи органи в България и прокуратура за която всъщност казва, че добре си вършела работата... :kuku:
Въобщееее, малко е лъже да те мажем. Рашков си е боклук, то е ясно, ама и тоя честен бизнесмен си е същия, както и непорочната Делта гард, която не участвала за обществени поръчки, но по едно време каза пък, че се пробвали за да не умрат от глад едва ли не горките, въобще само случайности и къртовски труд около тази фирма вече 20 години.

А това тук в България...дмятайте ако беше в Германията:
https://btvnovinite.bg/svetut/bankov-ob ... hnici.html
А, чакай бе, то всъщност баш в Германия, обир със заложници в банка посред бял ден...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Май 2026, 14:35

Чакай да позная , Цънци е получила пълно разкритие ??!! :shock: Не знам дали го слушахте , ама той си каза човека че великата Цънци му е правила на времето интервю по случая с джуджетата и оная фабрика за аснасьори и ....са го свалили от ефир . И я пита що така цензура ма Цънци ...Цънцито си глътна цънцарника .
Последна промяна Jordana на 10 Май 2026, 5:47, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 09 Май 2026, 22:39

В Габрово стабилно се опитват да покрият побоя над българи от мангали.
Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 09 Май 2026, 23:14

Jordana написа:Чакай да позная...

Пак ли позна от десетия път? Иначе как си, всичко наред ли е с теб? Не си споменал петроханците вече няколко мнения :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 10 Май 2026, 5:50

Ако става въпрос за сектата от петрохан ... те се самоубиха . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Май 2026, 15:01

https://youtu.be/XKzI2Mh94Wg?is=OB4q5mM3w0Hl33PI
Бая време не съм го гледал Цанов, ама нещо направил удари.
Винаги съм я имал за измекярска компания М тел(аз така си и викам от време оно)като дявол от тамян бягам от нея заради една камара случаи с мои познати, които съм видял от първо лице и винаги на всеки казвам, че не стават. Учудено са ме гледали хора, които са доволни, все съм им казвал, че ще са доволни дотогава докато нещо не се случи и дано не се случва, но са боклуци. Братовчед ми и той беше сигурно 20 години на тях, най-добрите бяха за него докато...не реши да ги зареже. :mhihi:
Обаче не знам, дали защото са първия оператор и едно време като Мобил тел нямаха конкуренция(единствено мобифоните в началото, но като стара технология там битката беше решена бързо)и все са свикнали да са отгоре, но винаги тия са били безкрайно алчни и безскрупулни. Не знам как се случва, но колкото и пъти да ги продадат, рекетьорския им начин на съществуване и поведение винаги се запазва. Защо е така честно казано нямам обяснение след като и служителите им се сменят за тия 30 години на пазара. Вероятно всеки като дойде и наследява модела просто.
Аз лично ползвам Йетела от ранните гони на Глобул още, нямам оплаквания за нищо толкова години, със сигурност не са безгрешни, ама тия другите са уникално нагли.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Май 2026, 12:32

Гешев е осъдил БГ-прокуратурата за 130000 евро!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Май 2026, 16:15

Това са 20 брутни заплати които държавата му дължи при уволнение или пенсиониране за прослужени години . При него въпросителната е дали е дисциплинарно уволнен или съкратен , ако е дисциплинарно няма да получи 130 000 евра . Затова съди държавата , смятайте колко получават другите кърлежи от съдебната система ... :shock:

Предишна

Назад към Извън Темата