Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Бъдещето на ЕС?
То пък голям спор за тая глаголица ...Претенции може да има този който плаща , в случая византийския император Михаил III е финансирал този проект . В днешно време патентните права са изтекли отдавна , всеки може да пише на глаголица като го кефи толкова и да слага глаголически символи по жълтиците ...За кирилицата не, но за глаголицата спорят отдавна.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- streetz
- младши ентусиаст

-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Да си тъп лесно не е, затуй препоръчвам на някои хора ежедневно повтаряне на следното : БГ Елфите са двама тролове, финансово подплатени от Ивайло Мирчев, и повече няма да се хващаме като шарани на евтината им пропаганда.
Новината нарочно я взимам от сайт на една от елитните лайнометни грантаджийски медии, да няма тън-мън

Новината нарочно я взимам от сайт на една от елитните лайнометни грантаджийски медии, да няма тън-мън
По информация на БНТ представители на България и Гърция са разговаряли по въпроса. Един от вариантите, които се обсъждат, е на монетата да не пише “Българска азбука”, а да има две отделни думи “България” и “Азбука”. Този вариант е приемлив за Атина, но не е ясно дали ще е приемлив за БНБ.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Какво очакваш от либерали?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
enigma написа:Т.е твърдите, че Путин дърпа конците и в Гърция?!![]()
![]()
Той ги дърпа навсякъде

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
streetz написа:Да си тъп лесно не е, затуй препоръчвам на някои хора ежедневно повтаряне на следното : БГ Елфите са двама тролове, финансово подплатени от Ивайло Мирчев, и повече няма да се хващаме като шарани на евтината им пропаганда.![]()
![]()
![]()
![]()
Новината нарочно я взимам от сайт на една от елитните лайнометни грантаджийски медии, да няма тън-мън![]()
![]()
По информация на БНТ представители на България и Гърция са разговаряли по въпроса. Един от вариантите, които се обсъждат, е на монетата да не пише “Българска азбука”, а да има две отделни думи “България” и “Азбука”. Този вариант е приемлив за Атина, но не е ясно дали ще е приемлив за БНБ.
Изчакваме, щом не е Фицо, как Путин се е намърдал и в Гърция...
тяхното не е пропаганда, това, че в случая аудиторията им кълве като шарани на чадър, е просто защото Путин е виновен за всяко зло, и е логично да поеме последствията и за блокираната монета. очаквам тишина, щом са нашите приятели от византия.
Последна промяна driver69 на 13 Юни 2026, 19:05, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Сигурно е оплел конците ... ??!:roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Скоро май ще има опити за Brenter
https://www.investor.bg/a/515-ikonomika ... a-po-bedna
Brexit направи Великобритания по-бедна
https://www.investor.bg/a/515-ikonomika ... a-po-bedna
Brexit направи Великобритания по-бедна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
The European Union has just PASSED a measure to surge mass deportations across the region — its officially law of the EU
LFG! WAKE UP and take your countries back, don't slow down and keep pushing!
Мисля, че съм го писал и преди… Британците винаги са били в плачевно състояние. Последното хубаво нещо което направиха беше Спитфайър-а… и то последните му версии… края на 43 и нататъка.
Кофти икономика която дефакто нищо не прави (gdp-то им е след Германия ама не им личи щото нвма инвестиции, законите са им ужасни и продуктивността им е ниска), кофти кухня, кофти климат, грозни хора като цяло… но с големите претенции на империя която в момента е едно гигантско гето… с малки изключения тук таме на юг по крайбрежието…
Да ги заливат окончателно с имигранти, да го претапят тоя кенеф и да го закриват дет се вика…
Кофти икономика която дефакто нищо не прави (gdp-то им е след Германия ама не им личи щото нвма инвестиции, законите са им ужасни и продуктивността им е ниска), кофти кухня, кофти климат, грозни хора като цяло… но с големите претенции на империя която в момента е едно гигантско гето… с малки изключения тук таме на юг по крайбрежието…
Да ги заливат окончателно с имигранти, да го претапят тоя кенеф и да го закриват дет се вика…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:Мисля, че съм го писал и преди… Британците винаги са били в плачевно състояние. Последното хубаво нещо което направиха беше Спитфайър-а… и то последните му версии… края на 43 и нататъка.
Фен съм на историята, но не съм стигнал толкова дълбоко на този и етап... И като чета поста ти се замислих...
Та, като са такива негодници, интересно как са успели да колонизират канада, австралия, индия и още няколко маймунски държави там до нея - пакистан, бангладеш, бирма, малайзия и други, за които не се сещам...
Ясно, че са имали пушки и кораби, но и други държави са имали пушки и кораби, а нямат чак такива успехи? На какво се дължи?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:Мисля, че съм го писал и преди… Британците винаги са били в плачевно състояние. Последното хубаво нещо което направиха беше Спитфайър-а… и то последните му версии… края на 43 и нататъка.
Кофти икономика, кофти кухня, кофти климат, грозни хора като цяло… но с големите претенции на империя която в момента е едно гигантско гето… с малки изключения тук таме на юг по крайбрежието…
Да, пишеш го постоянно
Човек ще си помисли, че някой британски лорд задява жена ти...

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
dhtj написа:alx написа:Мисля, че съм го писал и преди… Британците винаги са били в плачевно състояние. Последното хубаво нещо което направиха беше Спитфайър-а… и то последните му версии… края на 43 и нататъка.
Фен съм на историята, но не съм стигнал толкова дълбоко на този и етап... И като чета поста ти се замислих...
Та, като са такива негодници, интересно как са успели да колонизират канада, австралия, индия и още няколко маймунски държави там до нея - пакистан, бангладеш, бирма, малайзия и други, за които не се сещам...
Ясно, че са имали пушки и кораби, но и други държави са имали пушки и кораби, а нямат чак такива успехи? На какво се дължи?
Те нямат нито са имали сили за нищо. Просто винаги са действали на принципа "Разделяй и владей". Насъскват съседите едни срещу други и после им гледат сеира. Те не се бият. Друг го прави вместо тях. Разделяли са и разделят по всички възможни начили. Груб пример. Тримата братя секли главите на триглавата ламя. Английския вариант. Поговорил англичанинът с всяка една глава поединично и те започнали да се хапят една друг, докато накрая ламята просто умряла. В Азия са така (Индия и Пакистан за пример), в Америка са така ....
Има лаф. Видите ли двама съседи да се бият, значи вчера англичанин им е бил на гости.
Но има карма
dhtj написа:alx написа:Мисля, че съм го писал и преди… Британците винаги са били в плачевно състояние. Последното хубаво нещо което направиха беше Спитфайър-а… и то последните му версии… края на 43 и нататъка.
Първата държава обект на индустриалната революция. Удобно стратегическо място на средата на света дет се вика. Силна флота….особено след битката при Трафелгар. Нямало е кой да им се опъне тогава. Лошото на индустриалната революция е че като си консервативен и не я движиш- си оставаш на едно ниво….
Енигма- what are you- 12? lol
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Знаех си - уцелих болна тема
Стана ми интересно какво толкова те дразнят
Аз съм често в Нюкасъл по работа, проблеми с англичаните нямам (само с климата)… ама Ок да кажем там си падат повече шотландци. И хубава, качествена храна има. Разбира се не е Испания откъм храна ама като навсякъде, като знаеш какво търсиш - има.
Големите градове са си били винаги гета, ама си има хубави райони, също като при нас
И с канадския стратег не съм съгласен. Някои сме учили по военни академии, учат се сума похвати от англичаните … дори от театри след ВСВ
Стана ми интересно какво толкова те дразнят
Аз съм често в Нюкасъл по работа, проблеми с англичаните нямам (само с климата)… ама Ок да кажем там си падат повече шотландци. И хубава, качествена храна има. Разбира се не е Испания откъм храна ама като навсякъде, като знаеш какво търсиш - има.
Големите градове са си били винаги гета, ама си има хубави райони, също като при нас
И с канадския стратег не съм съгласен. Някои сме учили по военни академии, учат се сума похвати от англичаните … дори от театри след ВСВ
British military techniques and doctrines are widely taught in academies around the world. International officers actively study core British methodologies—such as Section Battle Drills, the Combat Estimate, and Mission Command—through formal officer commissioning and staff courses
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ