FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
keep walking

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- streetz
- младши ентусиаст

-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Чапай с армията си пред Брюксел. Оттам излиза Фатима и го посреща с хляб и сол. Той си отчупва праче, топи в солницата слага в устата, преглъща и пита:
- Как е булка, има ли бели в града?
- Как е булка, има ли бели в града?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Бех на психолог и той ме пита:
- Разговаряш ли сам със себе си?
- Аааа, ние вече се скарАхме - отговарям му аз.
- Разговаряш ли сам със себе си?
- Аааа, ние вече се скарАхме - отговарям му аз.
Получавам кутия със съобщение и един пръст в нея:
"Ние отвлякохме жена ти. Искаме откуп €100 000, за да ти я върнем. За доказателство ти изпращаме палеца и!"
Аз им отговорих:
"Палец можете да намерите отвсякъде. Изпратете ми главата!"
"Ние отвлякохме жена ти. Искаме откуп €100 000, за да ти я върнем. За доказателство ти изпращаме палеца и!"
Аз им отговорих:
"Палец можете да намерите отвсякъде. Изпратете ми главата!"
Паяци в София викате
"Вдигнали колата", Ню Йорк батка, нема лабаво
https://www.facebook.com/watch?v=874012298297592
"Вдигнали колата", Ню Йорк батка, нема лабаво
https://www.facebook.com/watch?v=874012298297592
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.flagman.bg/article/384570?f ... mvCNS4F_u0

Модерни времена: Мъж възбуди с орална любов приятел, за да изнасили в Слънчев бряг момиче, надрусано от тях
Когато бях на 14, мечтаех един ден да имам приятелка с големи гърди.
На 18 имах приятелка с големи гърди. Тя беше на около двадесет години. Научи ме на всичко, което можех в леглото, но между нас нямаше страст.
Тогава реших да открия страст. В университета излизах със страстно момиче, но тя беше прекалено емоционална. Всяко малко нещо се превърна в ужасна драма и тя заплаши да се самоубие.
След тази буря исках случайна връзка, затова започнах да излизам с „купонджийка“. Забавлявахме се с приятели, мотаехме се по апартаменти, ходехме по клубове и рок концерти, но след един концерт тя лесно си тръгна с моя приятел...
И така реших да се оженя за вярна, домашна и стабилна жена. След като завърших, срещнах много стабилно момиче, но тя се оказа ужасно скучна. Беше напълно предсказуема и никога не губеше глава. Животът с нея стана рутина и реших да се оженя за момиче с извивка.
Момичето с извивка се оказа твърде лудо. Тя постоянно стигаше до крайности, карайки ме да се чувствам или много щастлив, или много нещастен. Беше супер енергична, но без амбиция, без цел в живота. И беше просто малко глупава.
После намерих умно, амбициозно момиче и се ожених за нея. Тя се оказа толкова умна и амбициозна, че се разведе с мен година по-късно и спечели всичко, което притежавах.
Сега съм мъдър, успешен мъж и търся... момиче с големи гърди...
На 18 имах приятелка с големи гърди. Тя беше на около двадесет години. Научи ме на всичко, което можех в леглото, но между нас нямаше страст.
Тогава реших да открия страст. В университета излизах със страстно момиче, но тя беше прекалено емоционална. Всяко малко нещо се превърна в ужасна драма и тя заплаши да се самоубие.
След тази буря исках случайна връзка, затова започнах да излизам с „купонджийка“. Забавлявахме се с приятели, мотаехме се по апартаменти, ходехме по клубове и рок концерти, но след един концерт тя лесно си тръгна с моя приятел...
И така реших да се оженя за вярна, домашна и стабилна жена. След като завърших, срещнах много стабилно момиче, но тя се оказа ужасно скучна. Беше напълно предсказуема и никога не губеше глава. Животът с нея стана рутина и реших да се оженя за момиче с извивка.
Момичето с извивка се оказа твърде лудо. Тя постоянно стигаше до крайности, карайки ме да се чувствам или много щастлив, или много нещастен. Беше супер енергична, но без амбиция, без цел в живота. И беше просто малко глупава.
После намерих умно, амбициозно момиче и се ожених за нея. Тя се оказа толкова умна и амбициозна, че се разведе с мен година по-късно и спечели всичко, което притежавах.
Сега съм мъдър, успешен мъж и търся... момиче с големи гърди...
- streetz
- младши ентусиаст

-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.