М6 Рисунка
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
М6 Рисунка
Може да сте я виждали, но аз не бях, и ми се напълни душата като я видях
Тоя рисувач си го бива!!!

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Какъв photoshop, бе!!!!!!????? Това е правено най-вероятно на Maya!!!
Иначе тоз дето го е правил е направо гений!!!!! Колата е фантастична, даже бих казал, че изглежда по-добре и от истинската!!! Аз съм ги гледал всичките коли от сайта, но M6-цата определено е най-, най-добрата, има и едно Z3 дето също е много сполучливо!!!
Иначе тоз дето го е правил е направо гений!!!!! Колата е фантастична, даже бих казал, че изглежда по-добре и от истинската!!! Аз съм ги гледал всичките коли от сайта, но M6-цата определено е най-, най-добрата, има и едно Z3 дето също е много сполучливо!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Alf
- кандидат ентусиаст
-
Re: М6 Рисунка
А от каде е свалена рисунката- 6тото аэ сам виждал на BURAGO,тия играчките същата М6ца.Просто някои я е вэел;сложил я е на напукания асвалт и я е снимал.
Истината има само едно лице!!!!!!!!!! БМВ
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
За кво BURAGO говориш въобще!!!??? Това си е 3D модел на кола направен на компютър!!!!!!! Ти въобще ли не си виждал компютърна графика!!!!!!!!!!!!!!!!!????
Иначе сайта на тези невероятни творения е:
http://www.squir.com/
Иначе сайта на тези невероятни творения е:
http://www.squir.com/
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

Май
Подскзахами че такова нещо имав Смъртоносно Оръжие 2 в самото начало. Ако някой го има да провери и да каже.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да, има! Филмът започва с гонка на "нашите" и едно червено М6 (635CSi), което се превъртя през таван и кацна във витрината на един магазин ... след малко от багажника му започнаха да падат златни крюгери...
Горещо препоръчвам поредицата Смъртоносно оръжие ... особено 1 и 2, защото после размиват лекичко .. гледал съм ги милион пъти ... от време-оно съм фен на такива филми feat. Beverly Hills Cop (помня, че беше забранен навремето по кината за лица под 18г., защото и в двата филма има по 20 сек. цици...години след като го гледах тогава се усетих защо е бил забранен... да живее комунизма)
много се отплеснах май ..
Горещо препоръчвам поредицата Смъртоносно оръжие ... особено 1 и 2, защото после размиват лекичко .. гледал съм ги милион пъти ... от време-оно съм фен на такива филми feat. Beverly Hills Cop (помня, че беше забранен навремето по кината за лица под 18г., защото и в двата филма има по 20 сек. цици...години след като го гледах тогава се усетих защо е бил забранен... да живее комунизма)

много се отплеснах май ..

13 мнения
• Страница 1 от 1