Днес е ден на траур в памет на воиниците ...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Днес е ден на траур в памет на воиниците ...
загинали по нелеп начин в Ирак. Нека отделим една минута и да се помолим за тях и техните семеиства
АМИН

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да, наистина Амин! На никого не пожелавам нещо подобно да се случи, но с опасността да се изкажа грубо, мисля че всеки си носи риска... Днес, на който и канал да обърна дават едно и също.. Дами и Господа съфорумци - колко хора загиват по пътищата? Колко деца биват прегазени, колко хора умират от глад и мизерия, колко хора загубват живота си сполетени от една или друга нелепа участ? За тях няма траурни дни, няма строени правителствени коли и 100 чичковци с черни костюми?! Откровено казано мисля, че при положение, че хората са заминали на война и СА войници ... си носят последствията и получават заплати за риска, който поемат! Определено мисля, че цялата тарапана, която се вдигна си е политика ... Слави Трифонов също обра дивидентите със снощното си Шоу ..
Скромно задавам въпроса, защо няма ден на траур на Децата убити по кръстовища, гладуващи, мръзнещи в някой забутан дом без родители? Макар те са по-малко от 5 човека заминали с ясната идея, че може да ги сполети подобно нещо?!
Скромно задавам въпроса, защо няма ден на траур на Децата убити по кръстовища, гладуващи, мръзнещи в някой забутан дом без родители? Макар те са по-малко от 5 човека заминали с ясната идея, че може да ги сполети подобно нещо?!
Подкрепям мнението на туртурело, много съжалявам за момчетата и не омаловажавам факта че са загинали. Аз също много се притесних като чух за случилото се защото един мой приятел е във същия град но в другата база.
Лека им пръст на момчетата.
Лека им пръст на момчетата.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Turturelo написа:Да, наистина Амин! На никого не пожелавам нещо подобно да се случи, но с опасността да се изкажа грубо, мисля че всеки си носи риска... Днес, на който и канал да обърна дават едно и също.. Дами и Господа съфорумци - колко хора загиват по пътищата? Колко деца биват прегазени, колко хора умират от глад и мизерия, колко хора загубват живота си сполетени от една или друга нелепа участ? За тях няма траурни дни, няма строени правителствени коли и 100 чичковци с черни костюми?! Откровено казано мисля, че при положение, че хората са заминали на война и СА войници ... си носят последствията и получават заплати за риска, който поемат! Определено мисля, че цялата тарапана, която се вдигна си е политика ... Слави Трифонов също обра дивидентите със снощното си Шоу ..
Амин...
наистина тъпо, че умряха за една агресия. При това чужда....
Абсолютно си прав.
Пресен пример е убитото семейство в кв. Дружба. Някакъв пияница ги отнася на пешеходната пътека.
Цяло младо семейство си отиде и нищо. Управленците превърнаха тази смърт в спекулация. Всички милеят за горките войничета, а никой не поглежда в своята паница.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
поклон и от мен:((((
Ве4на памет и от мен.((((((
п.с. Убиха -САМОКОВЕЦА,ДАНКИНА,сега МЛАДИТЕ РЕЙНДЖЕРИ се разделиха с своите близки от ръката на ТЕРОРИЗМА.И вси4ко това бе- бе изфабрикувано от ПОЛИТИЦИТЕ ,които си градят евтин ПОПУЛИЗЪМ
Почина един велик актьор НИКОЛАЙ БИНЕВ,простичко без много шум се извърши неговото погребение.На къде вървим,на къде отиваме......
Размисли БЪЛГАРИНО?????
п.с. Убиха -САМОКОВЕЦА,ДАНКИНА,сега МЛАДИТЕ РЕЙНДЖЕРИ се разделиха с своите близки от ръката на ТЕРОРИЗМА.И вси4ко това бе- бе изфабрикувано от ПОЛИТИЦИТЕ ,които си градят евтин ПОПУЛИЗЪМ
Почина един велик актьор НИКОЛАЙ БИНЕВ,простичко без много шум се извърши неговото погребение.На къде вървим,на къде отиваме......
Размисли БЪЛГАРИНО?????
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тези наши сънародници, които загинаха изпълнявайки военния си дълг бяха момчета набор 78-79 - тоест хора пред които живота тепърва предстоеше...
За съжаление ТЕ не можаха да изживеят живота който си бяха представяли....
Някой от тях бяха отишли за пари,други за себедоказване, но едва ли някой от тях бе планувал такова завръщане...
Заради една глупава политика и едно фиктивно доказване пред света за участието на БЪЛГАРИЯ в борбата срещу световния тероризъм получихме 5 ковчега.... Ковчези в които би могъл да бъде всеки от нас, наш приятел или роднина...
НЕКА СВЕДЕМ ГЛАВИ ПРЕД ПАМЕТТА НА ТЕЗИ ВОЙНИ, ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ТЯХ И ДАНО ТОВА ДА БЪДАТ ПОСЛЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА ТАЗИ БЕЗМИСЛЕНА ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА ВОДЕНА ОТ САЩ!!!
За съжаление ТЕ не можаха да изживеят живота който си бяха представяли....
Някой от тях бяха отишли за пари,други за себедоказване, но едва ли някой от тях бе планувал такова завръщане...
Заради една глупава политика и едно фиктивно доказване пред света за участието на БЪЛГАРИЯ в борбата срещу световния тероризъм получихме 5 ковчега.... Ковчези в които би могъл да бъде всеки от нас, наш приятел или роднина...
НЕКА СВЕДЕМ ГЛАВИ ПРЕД ПАМЕТТА НА ТЕЗИ ВОЙНИ, ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ТЯХ И ДАНО ТОВА ДА БЪДАТ ПОСЛЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА ТАЗИ БЕЗМИСЛЕНА ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА ВОДЕНА ОТ САЩ!!!

15 мнения
• Страница 1 от 1