Оборотомер?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Оборотомер?
Бихте ли ми казали по какъв начин точно се закача обротомора?Каде се закача,трябват ли някакви специални датчици итн.
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- BiTurbo
-
оборотомера се закача или за бобината, или за дистрибутора, но всеки модел си е индивидуален. затова вземи потърси и виж твоя конкретно къде се закача че да не изгориш нещо я по оборотомера или по-лошо- по колата.
оборотомер никога не се закача "по двигателя" или "по скоростната кутия". някой (но рядко) очакват да се закачат за някое краче на компютъра също така...
оборотомер никога не се закача "по двигателя" или "по скоростната кутия". някой (но рядко) очакват да се закачат за някое краче на компютъра също така...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Коко стар нямам нищо против теб ама ми писва ,като влеза във форума и ти си взел отношение по всяка тема и то почти винаги е супер некомпетентно. :x
:x :x

Последна промяна BESSNIA на 30 Яну 2004, 15:24, променена общо 1 път
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
koko_star написа: ...
бате, не му се обиждай плс:) той не го казва от лошо. просто трябва да свикнеш с нормалното протичане на нещата във форума. когато за първи път влезнах тук пишех КАКВИ ЛИ НЕ глупости и това дразнеше всички, а аз се сърдех като ми правеха забележка

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Engi написа:koko_star написа: ...
...когато за първи път влезнах тук пишех КАКВИ ЛИ НЕ глупости и това дразнеше всички, а аз се сърдех като ми правеха забележкасега продължавам да пиша доста, макар и ненужни работи, но гледам поне по малко да се съобразявам.
Ти си добро момче ние те обичаме

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
15 мнения
• Страница 1 от 1