Жизненоважен въпрос за мен
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Жизненоважен въпрос за мен
ок.разбрах 4е тука само за бмв-та си говорим,нали?а какво прави онази тема за бугати-то в страхотни истории/може и да се бъркам ама маи там бе6е/нямам за цел да правя скандал и забележки но питам за6то тази тема е оставена а моита със онзи немски саит е заключена 6тото има москвичи???нямам ни6то против автора на тамата...но 6том не може да си говорим за москви4и би следвало 4е не може тук да се обсъждат автомобилите с марка бугати.нали е бмв форум???
П.С:нека тази тема не прерастне в кавга плс.просто си питам ок

П.С:нека тази тема не прерастне в кавга плс.просто си питам ок

BMW is the car...another cars are just traffic
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
има разлика между бугатито и джугана 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Темата за Bugatti-то е една! Ти във всеки пост започна да си "вкарваш" москвически теми ... Предупредихме те няколко пъти, ти каза, че за теб важат твойте си правила - е сега си трън в очите и на мен и на другия администратор! Въпросната тема я заключих аз, защото другия администратор любезно ти предложи да се уточните на лични съобщения, ако беше ми държал на мен такъв тон (да не се намира в дома си - въпреки, че той е точно там и следи за реда в него) аз щях да съм те изгонил досега - още повече, че не ти е 1во предупреждение!
Сега заключвам и тази! Ако нещо не ти е станало ясно пиши и на мен ЛС, няма да пълним форума с душевните проблеми на този или онзи!
Сега заключвам и тази! Ако нещо не ти е станало ясно пиши и на мен ЛС, няма да пълним форума с душевните проблеми на този или онзи!
3 мнения
• Страница 1 от 1