Включвам телевизора и...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Включвам телевизора и...
Седя си днес размазан в креслото и си цъкам програмите по телевизора... Нагоре, надолу нищо интересно. Хоп и на БНТ. Облещих очи и гледам. Мигам, мигам и не вервам. Познайте кой? Ааа! Бас лова, че не можете. ЛудияГСМ в Джубокс! Фанах предаването към края ама съм 99% сигурен, че беше той!
Евалата пич. Я кажи кво точно праи там?

Евалата пич. Я кажи кво точно праи там?

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
споко мом4ета
имам го на запис
пък и не е кой знае какво на някой кадри съм се вдървил яко (поне аз така се виждам) абе шоу да има 

Последна промяна ludiagsm на 04 Фев 2004, 0:10, променена общо 1 път
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
koko_star написа:а май си спомням 4е има6 доста интересна филмотека....я кажи мацката бива6е ли?аз го гледах и си викам ей тоя пи4 от третата 6те е,за6тото е лице.а пък део е стра6ен направо...
koko_star написа:а май си спомням 4е има6 доста интересна филмотека....я кажи мацката бива6е ли?аз го гледах и си викам ей тоя пи4 от третата 6те е,за6тото е лице.а пък део е стра6ен направо...
абе мани , тая мацка бе6е една , да не я срещаш в тъмното РРР

мойта , го прие малко на шега, аз естествено казах че си нямам приятелка

днес ходих да си взема наградата ее казвам ви пълна излагация ,единственото което може да си вземе човек са едни много особени фотьойли

такива работи...
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз сега се сетих, че и аз май те гледах, но мойте съболезнования за мацката, наистина уцели некъв пълен киликандзер!!!;-)))))
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Луд имали повторение това нещо...аз ем знаех и пак съм го изпуснал...
А между другото един мои познат ги правеше тези фотьолчета те вътре са пълни с някав синтетичен материал не е станиопор (той залепва и става на топка) цената им беше някаде около 80-100лв.
а името им е БАРБАРОН
така се казват... Аз имам такова и е много удобно...направо се размазваш в него..

13 мнения
• Страница 1 от 1