Искате вицове? ....ей ви на:))))))))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Искате вицове? ....ей ви на:))))))))

Мнение от Jupiter » 18 Фев 2004, 17:38

Днес темата е: любимите дебелаци (...не, не нямам предвид Дядо Мраз, Праз или Коледа)

1. Две мутри, в пълно водолазно снаряжение, вървят през пустинята. Срещат един бедуин с камила и едната мутра пита:
- Шшшш ало мангала, колко път има до океана, бе?
- Към 200 мили - отговаря бедуинът
Мутрата се обръща към другия, перва му един през врата и вика:
- Ей, шта утепам, бе, как можа през най-големия плаж, да ма прекараш, да минавам бе..

2. Една мутра влиза в бакалията и купува една буца сирене. След половин час пак пристига и купува две буци сирене. След още половин час пак идва и иска цяла тенекия.
Продавачът не издържа и пита:
- Абе брато, кво го прайш тва сирене бе. Ква е далаверата.
- Ела с мене и че ти покажем.
Качват се на бавареца и отиват в планината до една пещера.
Слиза мутрата, отваря тенекията и почва да хвърля сирене на буци в пещерата.
Отвътре се чува мляскане, ръмжене и всякакви звуци.
- Еее, и ква е далаверата - пита продавачът.
- Абе нема далавера бе. Скийй тва чудо, как кльопа сирене, бе.

3. Катаджии спират мутра и го карат да си отвори багажника. Отваря той, а вътре - "Калашник".
-Кво е тва бе?-пита единия.
-Как кво бе, калкулатор!-казва борецът.
-Бе ти на луди ли ни прайш, бе. Тва си е автомат.
-Чакай, чакай. Имаш ли си калкулатор-попитал мутрата.
-Да-казъл катаджията и го извадил.
-Глей ся, твоя е за първоначални сметки,а моя е за окончателни.

4. Мутра лежи в болница, целият бинтован и на системи. На съседното легло лежи един дядка и той на същото дередже.
След една седмица двамата се освестили малко и борчето пита:
- Дедка, кво прайш тука бе. Що си така пострадал.
- Що ли? Внука хобито му да прави коли. Зема ми трабанта, прави му нещо и той стана много бърз. Значи карам си аз веднъж по магистралата за Пловдив и изпреварвам един Мерцедес, ама така се бех отплеснал, да му гледам мутрата на тоя в мерцедеса, че се отсвитках в мантинелата. Е за това сега лежим тука, целия в бинтове. А ти кво си пострадал?
- Абе и аз на магистралата начи. Джиткам си към Пловдив и изведнъж некъв Трабант ме изпреварва. Начи помислих си, че съм спрел и слезнах от колата.......

5. Мутра отива на работа. Гледат го другите мутри, и на лявата буза, и на дясната едни марли, едни превръзки. Питат го:
-Кво става бе, брато?
-Кво става, как можа да ми звънне джиесема, баш като си гладех ризата бе. Звъни той и аз дигам, да се обадя и си лепнах ютията за бузата.
- Добре де, ама що си с лепенки и от другата страна бе.
- Що. Щот нали требваше, да се обадим у Пирогов.

7. Една мутра имала рожден ден и другите тръгнали за подарък. Чудили се, какво да купят и решили, да му купят нов анцунг. Купили те анцунга, ама им се видяло малко и седнали да мислят, какво още да купят.
-Братлета, дайте да му купим една шофьорска книжка бе. И без това си нема и само се набутва на ченгетата по 100 марки, като го спрат.
-Да му купим, ама трябва снимка. Ако му искаме снимка, ще се сети за кво става дума.
-Не ни трябва снимка бе. Ще му залепим едно огледало на местото на снимката.
Купили те книжката и отиват на рождения ден. Дават подаръците и рожденника започва да разопакова.
-Яяяяяяя анцунг, бело и синьо, супер, такъв точно си немам, я да си го облечем.
Облякъл анцунга и продължава.
-А стига бе. Шофьорска книжка. Лееелееееееее как се сетихте бе. И на снимката с новия анцунг.

8. Мутра влиза в зоомагазин, спира пред аквариума на костенурката и пита:
- Колко струва тва животно?
- Сто лева. - отговаря продавачката.
Мутрата се замисля:
- А без кутията?

Назад към Извън Темата