Разбита ключалка!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

Разбита ключалка!

Мнение от quixzole » 28 Фев 2004, 10:51

:evil: :evil: Сутринта си намерих колата с разбита ключалка на шофьорската врата.....т.е. мечата лапа стърчеше от нея, но не бяха успяли да я отключат /толкоз пък да са здрави тия ключалки :roll:/ За втори път вадя този късмет....предния път обаче я бяха счупили в стартера на ПОЛО-то :evil: Силно се притеснявам обаче, че пак ще се опитат и исках да ви питам имате ли идея кой може да ми направи от тия тапите за ключалките, щото така или иначе не ги ползвам, а и от тази нищо нестава......другото което исках да ви питам е да си уведомявам ли застрахователите за случая :?: :roll:
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Фев 2004, 10:56

Абсолютно същото ми се случи и на мен преди няколко месеца, само че посред бял ден срещу НДК. Уведоми си застрахоателя, ако не искаш да сложиш ключалка, поне ще вземеш някой лев по експертна оценка. На мен ми оцениха секрета на 30 лв при цена 100 лв. за нов. Втора употреба е между 25-35 лв, провери при ключарите на "Дойран" и "Гоце Делчев" или по Симеон. За монтаж - още 15 лв. За съжаление не мога да помогна с контакт за изработка на тапи, но и на мен ще ми е интересно, ако някой може да сподели повече по въпроса.
Never mistake motion for action...

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 28 Фев 2004, 12:08

Сваля се ключалката , носи се на стругар , боядисва се да не ръждясва и готово :idea:
Само че преди години на едно пежо с тапи бяха разпорили врата под ключалката около 10-15 см. :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 28 Фев 2004, 13:10

quixzole и аз една сутрин така се събудих, и дадох на братчед ми ключовете от колата. След малко той ми звъни и вика слизай да си видиш колата :arrow: същата история като твойта, но не беше лапа а отверка и чук и бяха е**** майката на ключалката :arrow: проблема беше че другата врата много трудно се отваряше отвътре. Та платиха ми 35лв за нея, аз си я взех без пари от една ударена баварка и ми я пренаредиха за 1 бира.
Колкото до смяната :arrow: направи го сам, няма какво да сбъркаш, лесно е
Успех и дано това е последната ти такава случка :!: :)

Назад към Извън Темата