Първи път зад волана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 09 Мар 2004, 18:51

Аз за първи път карах форда на бащата :lol: - при първото спиране не натиснах съединителя и естествено последва шамарче зад врата, но тогава съм бил на 13.Въпреки че още нямям книжка карам на бащата ладата,на брат ми голфа и на братовчеда БМВто. Моито постижение е 80км с ладата :lol: - за вас може да е малко ама за мен си е РЕКОРД!!! :wink:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Мар 2004, 10:37

Shtukata написа: Моито постижение е 80км с ладата :lol: - за вас може да е малко ама за мен си е РЕКОРД!!! :wink:

РЕСПЕКТ :!:
вярно,че доста често се движа и над 80км/ч, но никога не бива да се забравя, че с 80 ако изхвърчиш или недай си бже се праснеш някъде изхода е веротно да е фатален.
Радвам се, че оценяваш това :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 10 Мар 2004, 21:44

а аэ сьм карал около 7 пьти беэ книжка но все още не сьм карал бмв но иэгарям от нетьрпение да минат още 2-3 седмици и може би ще имам преправяната 320 която все още е в несигурни рьце. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 11 Мар 2004, 10:14

Е аз за първи път карах на баща ми трабито бил съм на 5-6 години и в неговите крака:))) Като незабравим спомен ми остава карането на един ЗИЛ 157 чувството е велико честно казано:)

Предишна

Назад към Извън Темата