ух, че ужас
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Jogo написа:И мен много ме кефи,и ферари комби не отказвам. Нали трябва някъде да се държат стековете с бира:)
Ферари приятелю не правят комби модели (т-модели) както не правят и коли с четири врати това при тях е канон. Има само едно "светотатство" създадено от PININFARINA с четири врати и комби притажание е на човека които има най-богата колекция автомобили в света това е краля на Бурней. Той обаче не обича немски коли за съжаление.
Иначе БМВ комби

NUZZO
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
zmej написа:Спортния дух при комбито просто го няма. Това си е мое мнение и никого не ангажирам с него.
Тия просто са окепазили колата според мен.
Е30 комби има спортен дух, и то доста голям. Поне според мен
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не мисля че щом сме фенове на марката трябва да се срамуваме от някои модел на бмв.тук лубовта ни не е кьм определен модел а кьм самата марка.писна ми да го обеснявам.
така че спрете да плуете марката а сьсредоточете злобата си кьм другарката до вас или някоя друга марка
така че спрете да плуете марката а сьсредоточете злобата си кьм другарката до вас или някоя друга марка

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
quixzole написа:Знаете ли какво е наистина гадно..............намира се точно в Бг...аз съм го засичал 2 пъти по магистралатаЕ34 с маска от Е31........даже не пасва добре на капака и бронята.....абе на мравояд прилича...отвратително.........виждал ли го е някой от вас....щото аз първия път си помислих, че сънувам
зелено ли е ? във варна имаме едно такова ама е с предница от някаква хонда и е мноооооооооооо смешнооо

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2