Търся, една алуминиева спицова джанта 15"
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Търся, една алуминиева спицова джанта 15"
за Пасат. При това е и спешно, че колата е на ремонт и най-много до месец трябва да е на пътя.
На идея нямам къде може да се намери втора ръка такава джанта, при това една. А и не знам къде да питам за нова, макар че предполагам, че е доста скъпа. За съжаление, изправянето на същата джанта е 100 лв. и е висока цифрата.
На идея нямам къде може да се намери втора ръка такава джанта, при това една. А и не знам къде да питам за нова, макар че предполагам, че е доста скъпа. За съжаление, изправянето на същата джанта е 100 лв. и е висока цифрата.
Да караш Peugeot е страст!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ми джантата няма да ти е по-евтина.С оглед на това че е една се и оскъпява още повече.А и никой няма да ти продаде само една.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
За съжаление си прав, че една трудно ще се намери. Точно това е проблема, че е крива само едната, която е понесла удара. Пасата е доволно ударен и е при тенекеджия. Цената за изправянето на калника е малка, а за джантата иска майка си и баща си. Иначе знам, за железни върви към 10 лв. а за алуминиеви до 30, а тоя що иска толкова не знам.
Джантата е една, уф, на думи е трудно да се опише. Спиците са отляти от металът и образуват нещо като фина, кръстосана решетка. Освен да набележим някой на паркинга.
Ако някой знае, къде да намеря такава: 920 16 06 или на ЛС или на 099 93 50 37
Джантата е една, уф, на думи е трудно да се опише. Спиците са отляти от металът и образуват нещо като фина, кръстосана решетка. Освен да набележим някой на паркинга.
Ако някой знае, къде да намеря такава: 920 16 06 или на ЛС или на 099 93 50 37
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ако от мен зависи 6том е за заваряне а и въоб6те ако е мноо огъната 6е я хвърля...
Eva* толкова ли държи6 да е с алуминиева?мятаи стоманена пък да върви
Eva* толкова ли държи6 да е с алуминиева?мятаи стоманена пък да върви

8.32
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
има тонове гумаджийници дето се търкалят по една по две прашлясали джанти и може да се намери, само че е хубаво да я видиме джантата тука постната на снимка и някой някъде може да мерне такава
става лесно толкова народ сме все някой някъде ще забележи такава

С помоща на колега я снимах, че си нямам фото.
Носейки я до офиса от колата, досущ приличах на булката от профила ми
Търсената джанта
7Jx15H2 Rial
Тук се вижда пукнатината
и една по-чиста снимка отвътре.
Да допълня, че настоящата, освен че е добре ударена, с пукнатина отвътре е и посукана, може би затова искат 100 лв.

Носейки я до офиса от колата, досущ приличах на булката от профила ми

Търсената джанта

Тук се вижда пукнатината
и една по-чиста снимка отвътре.
Да допълня, че настоящата, освен че е добре ударена, с пукнатина отвътре е и посукана, може би затова искат 100 лв.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Re: Търся, една алуминиева спицова джанта 15"
Eva* написа:За съжаление, изправянето на същата джанта е 100 лв. и е висока цифрата.

Аз наскоро се изръсих тук в Козлодуй 60 лева за изправяне на 4 броя джанти, две от тях бяха в подобно състояние, но без пукнатини (как не се пребих в оная дупка не е ясно). И си мислех че ми взимат много.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Вчера си слагах летните гуми и се оказа, че две от джантите съм ги направил квадратни
Пратиха ме първо на "Шипченски проход" - улицата след 1-во районно, като се идва от румънското посолство. Шефа имал БМВ и трябвало да помогне. Да ама не. Цената за една джанта е 20 лв., което не е много, обаче пичовете, които ги изправят казаха, че 50% отджантите ги пукали и после ги носели да ги заваряват, а понеже беше събота не искаха да рискуват.
След това си отидох в Радиала под резиденция Бояна и там ми ги оправиха за нула време за по 15 лв. едната (защото бяха квадратни, иначе е по 10лв. на джанта)

Пратиха ме първо на "Шипченски проход" - улицата след 1-во районно, като се идва от румънското посолство. Шефа имал БМВ и трябвало да помогне. Да ама не. Цената за една джанта е 20 лв., което не е много, обаче пичовете, които ги изправят казаха, че 50% отджантите ги пукали и после ги носели да ги заваряват, а понеже беше събота не искаха да рискуват.
След това си отидох в Радиала под резиденция Бояна и там ми ги оправиха за нула време за по 15 лв. едната (защото бяха квадратни, иначе е по 10лв. на джанта)
13 мнения
• Страница 1 от 1