Какво правите когато...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Какво правите когато...
Сте ударили колата и не знаете на кой свят сте
, на всичкото отгоре нямате пукната стотинка, на бачкането нищо не върви а и шефа се праи на ударен когато му намекнеш за пари
, като капак на всичко ви боли зъб а в хладилника няма болкоуспокояващо
да не говорим, че всички ви лазят по нервите и няма шансове да ви разберат
, когато последната ви надежда за пари назаем е умряла и...
На мен ми иде да се гръмна с патрони за глиган

На мен ми иде да се гръмна с патрони за глиган

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
отивам и удрям един голям джак даниълс и незнам как но изведнъж виждам изход от ситуацията!!!
пп: досега винаги е работило при мен
пп: досега винаги е работило при мен
нали пишеш тука...
може да е много много по-лошо....
замисли се...
знаеш ли какво е да строиш нещо с години за да го размажеш за части от секундата и то не по твоя вина... и едва да оцелееш във процеса? ... и да плюеш кръв 1 месец и всичко да те боли?... и 5 години по-късно още да те боли?
няма беизходни ситуации- просто на моменти решението не се вижда веднага. мисли че всяко нанагорнище е начин да научиш нещо за себе си и света около тебе
всичко е относително
горе главата.

замисли се...
знаеш ли какво е да строиш нещо с години за да го размажеш за части от секундата и то не по твоя вина... и едва да оцелееш във процеса? ... и да плюеш кръв 1 месец и всичко да те боли?... и 5 години по-късно още да те боли?

няма беизходни ситуации- просто на моменти решението не се вижда веднага. мисли че всяко нанагорнище е начин да научиш нещо за себе си и света около тебе

всичко е относително

горе главата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Пробваи с музика
някоя ве4ер да се отпуснеш с някоя бавна спокоина песен..поне на мен ми помогна защото и аз си имам сериозен проблем в момента само 4е е от друго естество.....или друго предложение
прави това което харесваш наи-много или може би някакъв спорт/фитнес.......едно от тези 3-те сигурно ще помогне 

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Много лошо звучи ма може и да е по зле. Това което не ни убива ни прави по силни. Помисли че като сварши всичко ще се чустваш по силен по добар. Живота ни поднася гадни неща точно за това, за да ни направи по силни.
Обърни се към прятел, аз поне така правя, ако не може да ми помогне поне ме кара да се чуствам по добре.
Успех.
Обърни се към прятел, аз поне така правя, ако не може да ми помогне поне ме кара да се чуствам по добре.
Успех.

NUZZO
Не ми стига, 4е не мога да спя от нерви ми за капак и котката ми се разгони... да не ви обяснявам какво е в къщи. Е това беше капката която преля 4ашата. ПОЛУДЯВААААААААМ
ЛУД, нема кинти за шльокавица, ти ми говориш за Джак
Сега се издирва породист сиамец. Можа4.

ЛУД, нема кинти за шльокавица, ти ми говориш за Джак

Сега се издирва породист сиамец. Можа4.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
11 мнения
• Страница 1 от 1