Какво правите когато...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Какво правите когато...

Мнение от rado_rf » 03 Апр 2004, 21:38

Сте ударили колата и не знаете на кой свят сте :bcry: , на всичкото отгоре нямате пукната стотинка, на бачкането нищо не върви а и шефа се праи на ударен когато му намекнеш за пари :bang: , като капак на всичко ви боли зъб а в хладилника няма болкоуспокояващо :drink: да не говорим, че всички ви лазят по нервите и няма шансове да ви разберат :box: , когато последната ви надежда за пари назаем е умряла и...

На мен ми иде да се гръмна с патрони за глиган :?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 03 Апр 2004, 22:37

отивам и удрям един голям джак даниълс и незнам как но изведнъж виждам изход от ситуацията!!!

пп: досега винаги е работило при мен

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Апр 2004, 22:45

нали пишеш тука... :) може да е много много по-лошо....

замисли се...

знаеш ли какво е да строиш нещо с години за да го размажеш за части от секундата и то не по твоя вина... и едва да оцелееш във процеса? ... и да плюеш кръв 1 месец и всичко да те боли?... и 5 години по-късно още да те боли? :)

няма беизходни ситуации- просто на моменти решението не се вижда веднага. мисли че всяко нанагорнище е начин да научиш нещо за себе си и света около тебе :)

всичко е относително :)

горе главата.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 03 Апр 2004, 23:44

Абе не знам с джак,ама аз удрям две бири бързи на гладно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 04 Апр 2004, 0:18

Пробваи с музика :arrow: някоя ве4ер да се отпуснеш с някоя бавна спокоина песен..поне на мен ми помогна защото и аз си имам сериозен проблем в момента само 4е е от друго естество.....или друго предложение :arrow: прави това което харесваш наи-много или може би някакъв спорт/фитнес.......едно от тези 3-те сигурно ще помогне :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 04 Апр 2004, 8:34

Пич знам, че е лесно да се каже. Но щом си жив и здрав всичко друго се оправя. В момента един много добър мой приятел който бачка за сравнително хубави пари вчера получил инсулт, помисли си дали си по зле от него, има пари ама е в болница :( А в петак му празнувахме рождения ден стана на 26 години :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 04 Апр 2004, 9:34

"keep breathing"
quote "Cast Away"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 04 Апр 2004, 10:14

Много лошо звучи ма може и да е по зле. Това което не ни убива ни прави по силни. Помисли че като сварши всичко ще се чустваш по силен по добар. Живота ни поднася гадни неща точно за това, за да ни направи по силни.
Обърни се към прятел, аз поне така правя, ако не може да ми помогне поне ме кара да се чуствам по добре.
Успех.
Изображение
NUZZO

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Апр 2004, 13:59

Не ми стига, 4е не мога да спя от нерви ми за капак и котката ми се разгони... да не ви обяснявам какво е в къщи. Е това беше капката която преля 4ашата. ПОЛУДЯВААААААААМ :evil: :evil: :evil:
ЛУД, нема кинти за шльокавица, ти ми говориш за Джак :cry:

Сега се издирва породист сиамец. Можа4. :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 04 Апр 2004, 16:23

Пробвай със самосъжаление 8) Понакога помага , понякога не :!: Казвам го от от личен опит , не се бъзикам :wink:
Всъщност рецептата е строго индивидуална..............
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 04 Апр 2004, 21:31

както вика пича с джак а ако няма пари эа джак эа каквото има най важното е че като се оправи ситуацията е че оправяш бмв а не някой глупав автомобил

Назад към Извън Темата