ВИРУСИ-ТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 05 Апр 2004, 20:22

Aз имах намерени 9 грешки.Но нещо този Нортън не ми върши работа,а на вас?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 05 Апр 2004, 22:56

е вече съм с друг браузер. и дуга операционна система:)
Браузер - Коняуерор
Система - SUse (linux) :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 06 Апр 2004, 9:43

*** написа:Ами аз доскоро ползвах Операта , защото ми се беше бъгнал Windows Explorer-ът , обаче след като форматирах Ц-то - пак WE ... Свинкнал съм си на него и т'ва е - най-ми е удобен ! Ама много боклуци , много чудо - той е като магнит за гадни реклами и други простотии из нет-а .

Като за Браузер използваи MyIE по добър е 100% можеш да го свалиш от Тук
А по темата за антивирусните Adware ако не си го кракнал няма да ти ги чисти иначе намира поп-ъп банери кукийс който са троянчета и т.н
тъй наречени adware`s но с лошото w32.pinfi за сега се справя само Norton2004 под дос (за който не знаят w32.pinfi (w32.GV*BOT) е точно този вирус дето спира абсолютно сички протекции т.е Norton200* Firewalls F-Proto-ве Панди манди и подобни програмки който ви пазят компютърчетата и не забравяйте HotFixes за Win2000 i WinXp който са задължителни! :) и още и още....
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Предишна

Назад към Извън Темата