Wellcome HATO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Апр 2004, 12:29

Може би единствените хора който празнуват това са управниците :arrow: и може би това са единствените хора който се радват че сме в "НАТО" :idea:
Има време, да се надяваме, че скоро ще ни писне от тея измишльотини и ще направим нещо...нормално е народа да диктува нещата :arrow: но за сега в БГ не е така
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Апр 2004, 13:06

С НАТО НАПРЕД!

:D
Предварително се извинявам за качеството, ама се "сдухва" скенера.
Да караш Peugeot е страст!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 02 Апр 2004, 14:00

Ако си мислите, че е много zле zадето сме влеzли в НАТО, иzчакайте само докато влеzем в ЕУ, да видите тогава zа какво иде реч... :x :puke: :roll:

Между другото едно приятелче ме подсети, че по повод това влиzане в НАТО е хубаво отсега отрано да "оправиме" каzармата, zащото освен, че няма да я направят професионална (и да отменят zадължителната служба), щяло даже да стане по-трудно zа "оправяне" в бъдеще... Неzнам дали има нещо вярно, а и все пак корупцията толкова време сме я градили -- не може току-така да я раzвалим... :)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 02 Апр 2004, 21:41

Като някои спомена за приемането ни 2007ма в ЕС.. дали ще махнат пустите мита тогаз :?:

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Nicka » 03 Апр 2004, 11:43

[quote="naskoksan"]Това жалко подобие на изтривалка Соломон Паси
Това лайно Паси ..
Може ли точно това леке... скапан подлизурко,
шибан американски гъзолизец......
накъде подяволите отива тая държава

мисля че такива епитети не правят чест никому....а относно НАТО и ЕС аз съм ЗА , смятам че това е правилния път, към който върви държавата ни..
не подкрепям отрицанието към всичко и всички....
...без да искам да влизам в безмислени политически спорове точно тук в този форум..
а по повод неработния ден, с удоволствие ще се възползвам от него!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 03 Апр 2004, 14:56

ivo написа:...Между другото едно приятелче ме подсети, че по повод това влиzане в НАТО е хубаво отсега отрано да "оправиме" каzармата, zащото освен, че няма да я направят професионална (и да отменят zадължителната служба), щяло даже да стане по-трудно zа "оправяне" в бъдеще... Неzнам дали има нещо вярно, а и все пак корупцията толкова време сме я градили -- не може току-така да я раzвалим... :)

АЙ СИКТИР ВЕ :!: Да я махат тая донаборна служба М*** Им Мръсна :!: :evil: :evil: Няма да ходя на стари години в казармата и некви 18 годишни да ми се правят на дупета :shock: :shock: Ще взема двама-трима с мен при Св.Петър ако изчаткам.Да знаете :x

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Апр 2004, 10:48

Аз на наште съм им казал - ако казармата е Х - време, аз ще прекарам Х по коефициент 1,5, защото ще седя поне половината време в Карцера - досега всичките ми приятели са изкарвали по някой месец в повече, защото не обичам да издевателстват над мен и ако да съм благ характер, когато му падне пердето на човек не знае какво върши......
Иначе дето вика Иво - жална ни майчица, когато влезем в ЕС :evil:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 05 Апр 2004, 12:22

naskoksan написа:Това жалко подобие на изтривалка Соломон Паси
Това лайно Паси ..
Може ли точно това леке... скапан подлизурко,
шибан американски гъзолизец......

Напълно подкрепям гореказаното, даже бих добавил в кюпа още министрите Меглена Кунева и Милко Калайджиев опс... Ковачев. Тия както са тръгнали след по малко от две години пак ще трябва да си търся работа. Цял свят се изреди да им казва че може да се продължи работата на трети и четвърти блок на АЕЦ Козлодуй, ама те си знаят своето - ще затваряме! Ами как няма да затварят като взеха комисионни и ги изхарчиха и сега не могат да ги върнат! И накрая да обобщя:Биииииииииииииииииииииииииииииииииииип бип бииииип биип бип!!!!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 06 Апр 2004, 10:29

Ani написа:....а относно НАТО и ЕС аз съм ЗА , смятам че това е правилния път, към който върви държавата ни..

а мойто Относно е че в момента ни е толко надоло държавата щом сме в толко лошо състояние дори малко по зле от румъния а и сърбия(който трябва да са в криза след войната но Уви ние сме си зле) силно се надявам да се пооправим малко с европейски стандарт но и това почти няма да стане докато не се закачим за ЕС което не е хич скоро а НАТО е малко куцо с тези бази мази ще ядеме атентати а няма кой да ги спре.. барабчетата. Малко ш*бано но все пак може и да се оправиме не се знае знае ли се :) все пак сега лапат само управниците а ние простите Хорица го папаме хляба с коричката
Дай Боже да се оправиме....
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Предишна

Назад към Извън Темата