Wellcome HATO
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Може би единствените хора който празнуват това са управниците
и може би това са единствените хора който се радват че сме в "НАТО"
Има време, да се надяваме, че скоро ще ни писне от тея измишльотини и ще направим нещо...нормално е народа да диктува нещата
но за сега в БГ не е така

Има време, да се надяваме, че скоро ще ни писне от тея измишльотини и ще направим нещо...нормално е народа да диктува нещата

Ако си мислите, че е много zле zадето сме влеzли в НАТО, иzчакайте само докато влеzем в ЕУ, да видите тогава zа какво иде реч... :x
Между другото едно приятелче ме подсети, че по повод това влиzане в НАТО е хубаво отсега отрано да "оправиме" каzармата, zащото освен, че няма да я направят професионална (и да отменят zадължителната служба), щяло даже да стане по-трудно zа "оправяне" в бъдеще... Неzнам дали има нещо вярно, а и все пак корупцията толкова време сме я градили -- не може току-така да я раzвалим...

Между другото едно приятелче ме подсети, че по повод това влиzане в НАТО е хубаво отсега отрано да "оправиме" каzармата, zащото освен, че няма да я направят професионална (и да отменят zадължителната служба), щяло даже да стане по-трудно zа "оправяне" в бъдеще... Неzнам дали има нещо вярно, а и все пак корупцията толкова време сме я градили -- не може току-така да я раzвалим...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
[quote="naskoksan"]Това жалко подобие на изтривалка Соломон Паси
Това лайно Паси ..
Може ли точно това леке... скапан подлизурко,
шибан американски гъзолизец......
накъде подяволите отива тая държава
мисля че такива епитети не правят чест никому....а относно НАТО и ЕС аз съм ЗА , смятам че това е правилния път, към който върви държавата ни..
не подкрепям отрицанието към всичко и всички....
...без да искам да влизам в безмислени политически спорове точно тук в този форум..
а по повод неработния ден, с удоволствие ще се възползвам от него!
Това лайно Паси ..
накъде подяволите отива тая държава
мисля че такива епитети не правят чест никому....а относно НАТО и ЕС аз съм ЗА , смятам че това е правилния път, към който върви държавата ни..
не подкрепям отрицанието към всичко и всички....
...без да искам да влизам в безмислени политически спорове точно тук в този форум..
а по повод неработния ден, с удоволствие ще се възползвам от него!
ivo написа:...Между другото едно приятелче ме подсети, че по повод това влиzане в НАТО е хубаво отсега отрано да "оправиме" каzармата, zащото освен, че няма да я направят професионална (и да отменят zадължителната служба), щяло даже да стане по-трудно zа "оправяне" в бъдеще... Неzнам дали има нещо вярно, а и все пак корупцията толкова време сме я градили -- не може току-така да я раzвалим...
АЙ СИКТИР ВЕ

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз на наште съм им казал - ако казармата е Х - време, аз ще прекарам Х по коефициент 1,5, защото ще седя поне половината време в Карцера - досега всичките ми приятели са изкарвали по някой месец в повече, защото не обичам да издевателстват над мен и ако да съм благ характер, когато му падне пердето на човек не знае какво върши......
Иначе дето вика Иво - жална ни майчица, когато влезем в ЕС
Иначе дето вика Иво - жална ни майчица, когато влезем в ЕС

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
naskoksan написа:Това жалко подобие на изтривалка Соломон Паси
Това лайно Паси ..
Напълно подкрепям гореказаното, даже бих добавил в кюпа още министрите Меглена Кунева и Милко Калайджиев опс... Ковачев. Тия както са тръгнали след по малко от две години пак ще трябва да си търся работа. Цял свят се изреди да им казва че може да се продължи работата на трети и четвърти блок на АЕЦ Козлодуй, ама те си знаят своето - ще затваряме! Ами как няма да затварят като взеха комисионни и ги изхарчиха и сега не могат да ги върнат! И накрая да обобщя:Биииииииииииииииииииииииииииииииииииип бип бииииип биип бип!!!!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Ani написа:....а относно НАТО и ЕС аз съм ЗА , смятам че това е правилния път, към който върви държавата ни..
а мойто Относно е че в момента ни е толко надоло държавата щом сме в толко лошо състояние дори малко по зле от румъния а и сърбия(който трябва да са в криза след войната но Уви ние сме си зле) силно се надявам да се пооправим малко с европейски стандарт но и това почти няма да стане докато не се закачим за ЕС което не е хич скоро а НАТО е малко куцо с тези бази мази ще ядеме атентати а няма кой да ги спре.. барабчетата. Малко ш*бано но все пак може и да се оправиме не се знае знае ли се

Дай Боже да се оправиме....
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2