Една тема породена от гнева ми
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Една тема породена от гнева ми
В един друг форум чета. "Някой продава ли панел от JVC следва модела не го помня. И Първите мисли който идва са...
Абе да му е** майката, докога ще има такива тикви дето знаят че купуват крадени от шиб***те наркомани неща за смешни пари по този начин ги стимулират да продължават да разбиват коли и т.н. Еми утре ще разбият неговата кола, ще го продадат на друга тиква и така се получава затворен кръг. Ей незнам ама съм бесен вече 20 минути не мога се успокоя. Та мисълта ми е, къв кретен трябва да си, че да не се усетиш
Абе да му е** майката, докога ще има такива тикви дето знаят че купуват крадени от шиб***те наркомани неща за смешни пари по този начин ги стимулират да продължават да разбиват коли и т.н. Еми утре ще разбият неговата кола, ще го продадат на друга тиква и така се получава затворен кръг. Ей незнам ама съм бесен вече 20 минути не мога се успокоя. Та мисълта ми е, къв кретен трябва да си, че да не се усетиш

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Да бе, тва е луда работа. Но има хора които копъват и не им пука. Не се замислят за по късно, просто квот им е сега на кеф, това е.
И мен много ме дразнят такива.
И мен много ме дразнят такива.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Правилно! Ако купуваш крадено си съучастник в престъплението...
Като си толкова бесен, що не му се обадиш на тоя - кажи му че имаш и като се появи му хвърлете един здрав пердах
Като си толкова бесен, що не му се обадиш на тоя - кажи му че имаш и като се появи му хвърлете един здрав пердах

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аман от шибани наркомани, тия са готови на всичко за жълти стотинки, това не са хора, а зомбита, не трябва да им се стимулира дейността по никакъв начин!!! За съжаление и боя не помага, защото тези безмозъчни същества от нищо не разбират!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Само да попитам без да се заяждам (аз да си попитам щото съм си малко Тъп и съм длъжен
) значи
1.-
и
2.-
Така пратил си му мейл и чакаш отговор пише че търси панел не че иска да продаде откраднат!
а и ако на мен ми откраднат ще постна нещо подобно някой ще ми отговори че продава отивам гледам (чукам влизам гледам заключено ) ако е моя чупя му ръцете и си го зимам
е тва са ми въпросите нищо лошо не казвам просто си говория надявам се да не обидя никой!
А за мнението че трябва да се изтепат тия дет ги крадът съм с две вдигнати ръце и 4 крака
Good Luck and N`JoY

1.-
Jogo написа:В един друг форум чета. "Някой продава ли панел от JVC"
и
2.-
Jogo написа:Честно казано хрумна ми тази идея и сега съм му драснал мейл и чакам отговор
Така пратил си му мейл и чакаш отговор пише че търси панел не че иска да продаде откраднат!

а и ако на мен ми откраднат ще постна нещо подобно някой ще ми отговори че продава отивам гледам (чукам влизам гледам заключено ) ако е моя чупя му ръцете и си го зимам

е тва са ми въпросите нищо лошо не казвам просто си говория надявам се да не обидя никой!
А за мнението че трябва да се изтепат тия дет ги крадът съм с две вдигнати ръце и 4 крака

Good Luck and N`JoY
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

13 мнения
• Страница 1 от 1