Сънувате ли коли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сънувате ли коли?

Не. И по-добре така.
5
10%
Да. Ма после не помня
7
14%
Разбира се, дори после помня
11
22%
И още как. 3-измерно, със съраунд звук и тн...
11
22%
Не ме барай- сънувам и в момента ....
17
33%

Общо гласове : 51
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 07 Апр 2004, 13:11

Само някакви Е36 купе сънувам напоследак,па дано да е за добро. :twisted:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 07 Апр 2004, 14:25

Аз по принцип не си спомням сънищата детаилно, само знам че сънувам коли.

Обаче има еин сън който си го спомням от 10 години (не знам защо). Той е че ме гони един крокодил и аз се качвам в една децка количка (кат тея с педалите) обаче без педали и тръгвам да му бягам. Количката е в формата на трабант. Действието се развива на една много зелена поляна с леко хълмче. Много странно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 07 Апр 2004, 15:51

WeiSTD написа:Аз по принцип не си спомням сънищата детаилно, само знам че сънувам коли.

Обаче има еин сън който си го спомням от 10 години (не знам защо). Той е че ме гони един крокодил и аз се качвам в една децка количка (кат тея с педалите) обаче без педали и тръгвам да му бягам. Количката е в формата на трабант. Действието се развива на една много зелена поляна с леко хълмче. Много странно.

:OT: Това по Фройд показва, че по тва време те е аресвала некоя пищна мадама която е била и бая грозничка (Хълма символизира гърдите а крокодила... сещаш се ;) ) Обаче ти толко не си искал че чак си се се прежалил да се качиш в трабантче без педали само и само да избягаш ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Апр 2004, 16:30

мне. :D
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 08 Апр 2004, 1:01

Legba написа:
WeiSTD написа:Аз по принцип не си спомням сънищата детаилно, само знам че сънувам коли.

:OT: Това по Фройд показва, че по тва време те е аресвала некоя пищна мадама която е била и бая грозничка (Хълма символизира гърдите а крокодила... сещаш се ;) ) Обаче ти толко не си искал че чак си се се прежалил да се качиш в трабантче без педали само и само да избягаш ;)

Хахахаха.
Да ти кажа за грозната мадама не си много далече от истината. Въпреки че тогава съм бил на 7-8 годинки, имаше една дет само ми се навърташе. Но за Трабаната грешиш. Трабанта ме кефи много като кола (Може би щото още не съм карал такъв)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 08 Апр 2004, 6:28

днес сънувах кондензатори в багажника :) , а преди известно време сънувах ангелските очи , имаше и период в който санувах как давам газ на колата при отворен капак имам турбина монтирана на изпускателните колектори оба4е още несъм вързал студения охлюв и само за тест си давам газ и турбината свисти ли свисти :) .. такива работи :)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Апр 2004, 11:32

аз пък тази нощ сънувах как си паля колата без кабели (че нямам акумулатор) и как я пържа без море от масло след нея.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgtroll » 09 Апр 2004, 16:10

Сутринта 10 мин си търсих къде съм скрил ключовете от Е36-ицата ама после се усетих че нямам шоф. книжка и чааак след това че май съм сънувал :lol: :lol: :lol:
Изображение
"...An eye for an eye and after while
the whole world will be blind..."

(M. Ghandi)

Предишна

Назад към Извън Темата