Сънувате ли коли?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Аз по принцип не си спомням сънищата детаилно, само знам че сънувам коли.
Обаче има еин сън който си го спомням от 10 години (не знам защо). Той е че ме гони един крокодил и аз се качвам в една децка количка (кат тея с педалите) обаче без педали и тръгвам да му бягам. Количката е в формата на трабант. Действието се развива на една много зелена поляна с леко хълмче. Много странно.
Обаче има еин сън който си го спомням от 10 години (не знам защо). Той е че ме гони един крокодил и аз се качвам в една децка количка (кат тея с педалите) обаче без педали и тръгвам да му бягам. Количката е в формата на трабант. Действието се развива на една много зелена поляна с леко хълмче. Много странно.
WeiSTD написа:Аз по принцип не си спомням сънищата детаилно, само знам че сънувам коли.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Legba написа:WeiSTD написа:Аз по принцип не си спомням сънищата детаилно, само знам че сънувам коли.
Това по Фройд показва, че по тва време те е аресвала некоя пищна мадама която е била и бая грозничка (Хълма символизира гърдите а крокодила... сещаш се
) Обаче ти толко не си искал че чак си се се прежалил да се качиш в трабантче без педали само и само да избягаш
Хахахаха.
Да ти кажа за грозната мадама не си много далече от истината. Въпреки че тогава съм бил на 7-8 годинки, имаше една дет само ми се навърташе. Но за Трабаната грешиш. Трабанта ме кефи много като кола (Може би щото още не съм карал такъв)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
днес сънувах кондензатори в багажника
, а преди известно време сънувах ангелските очи , имаше и период в който санувах как давам газ на колата при отворен капак имам турбина монтирана на изпускателните колектори оба4е още несъм вързал студения охлюв и само за тест си давам газ и турбината свисти ли свисти
.. такива работи 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз пък тази нощ сънувах как си паля колата без кабели (че нямам акумулатор) и как я пържа без море от масло след нея.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Сутринта 10 мин си търсих къде съм скрил ключовете от Е36-ицата ама после се усетих че нямам шоф. книжка и чааак след това че май съм сънувал

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2