Аксесоари на БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Аксесоари на БМВ

Мнение от BMW_POWER » 11 Апр 2004, 10:52

Ако имате интерес към аксесоарите на любимата ни марка, има вариант да се изпишат на цени, които са далеч под тези на Дару и компания. Единственото условие е, да давате поръчката си с номер, а не обяснение от типа: Онова яке с шарените ръкави дето го видях веднъж на улицата.
Всичко е на:
www.bmw-pitshop.com

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Апр 2004, 14:01

Камор Ауто ще доставя голяма гама от аксесоари, честно казано не ми остава време да седна и да гледам какво има като предлагане, но нещата са адски много! Цените на самите тези аксесоари са доста дебели, така че в никакъв случай няма да е евтино!
Отделно има каталог за аксесоари само на Williams (като тези), също несъм го гледал, но един от колегите каза, че имало на Монтоя волана от болида ... :D
При постъпването ми на работа Камор Ауто ми подари 1:18 модел на E60 545i - аз имам голяма страст към подобни моделчета, но не бях виждал подобен макет на автомобил... Burago е долнопробна имитация в сравнение с тази! Невероятна е! Спирачните дискове се въртят заедно с джантите, седалките са меки, вътре има мокет, коланите са от много интересно шнурче като самите металните щракалки са хромирани, багажника е тапициран целия (включително самия капак и задната облегалка), под капака има лепенките, които има всяка една нова кола, на капачето на чистачките е нарисуван символа, който е на истинската кола, автомобилчето е с окачване (независимо отпред и на мост отзад) ... Изключителна е, но цената и е 60 Евро .. :roll:
Имах възможност да видя подаръците за гостите на презентацията на 645Ci - копринени шалчета за дамите с BMW логото на етикетите и една малка цифра "6" на самия шал и "калъфче" за кредитни карти за мъжката част от гостите, кожата е страхотна, изработката също! Отвън има пак малка цифра "6", а вътре има логото на BMW щамповано върху кожата.
Така, че аксесоарите наистина си струват парите!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 11 Апр 2004, 14:49

Ако ти остане време ще щракнеш ли макетчето :D
ИзображениеИзображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Апр 2004, 17:09

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 12 Апр 2004, 16:44

Вземи го на събора,ако можеш,защото това ми е хобито и бих желал да го подържа малко :ok:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 12 Апр 2004, 17:08

Най-вероятно няма да го взема ... :roll: Стои грижливо прибрано и не напуска дома ми :D Не се сърди :wink:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 12 Апр 2004, 17:40

Аз също имам увлечение по колите в мащаб.
Баси на тва и 4те врати ли му се отварят?
А къде мога да си зме такива аксесоари.По точно къде е Дарукар.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Апр 2004, 18:04

снощи бях в комшията, и той има Жълто Z3, умалено, не помня мащаба, Бураго, просто невероятно, дисковете вентилирани, въртяха се с гумите, вратите му се отварят, волана се върти заедно с КОЛЕЛЕТАТА, невероятно просто... супер, много му се кефих на модела, аз специално имам Ламборджини Контач, обаче БМВ си е БМВ, останаха ми очите в Бурагото, пък представям си на туртурело макета, ох леле
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 12 Апр 2004, 18:31

Ми айде шиткайте баварците и да пазаруваме макети с кашони.... :oops:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Апр 2004, 18:46

Бураго изобщо не са добри :?
На мен преди ми правеха впечатление, но сега изобщо не ги заглеждам. Последната ми придобивка е червено Z4 подарък от клуба за рожденният ми ден :lol: Изработката е много добра,Маисто е 8)
Но оригиналите на БМВ не могат да се сравняват с нищо, толкова са избарани че не е истина, друг е въпроса обаче кой ще даде толкова пари за една количка :)

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 19 Апр 2004, 18:22

Като стана въпрос за макетчета и аз ще се включа макар и със закъснение...
Преди да започна искам предварително да се извиня, че малко изравям темата... :oops:

На мен по принцип това са ми едни от най-големите интереси, аксесоарите, а макетчетата са ми от любимите, имам страшно много колички и съм на мнение, че Бураго не са нищо особено, даже изработката на макетчетата им може да се каже, че е гадна в сравнение с някои други фирми...
Преди няколко месеца баща ни беше в Испания и той понеже знае, че 2002 и е слабост и от там ни донесе BMW E10 2002 tii...
Каза ми, че освен тази имало и някаква Е24-ка, но взел все пак тази... :)
Изработката е на добро ниво, виждал съм и оригиналните на снимки по Нет-а и разбира се качеството е много по-добро, но като цяло добре е направена...
Цвета е кремаво-бял, макетчето завива, седалките се дърпат напред, всичко по нея се отваря, седалките са такива едни меки, гумите също не са пластмасови и такива някакви екстрички по нея си има. :) :D
Ето вчера най-накрая я снимах, вижте я по-долу на снимките:

http://www.free.bol.bg/alpinamashinata/2002_1.jpg - Отпред;
http://www.free.bol.bg/alpinamashinata/2002_2.jpg - В профил;
http://www.free.bol.bg/alpinamashinata/2002_3.jpg - Отзад;
И ето тука са вече някакви снимки отстрани, има я и с отворени врати някъде:
http://www.free.bol.bg/alpinamashinata/2002_4.jpg
http://www.free.bol.bg/alpinamashinata/2002_5.jpg
http://www.free.bol.bg/alpinamashinata/2002_6.jpg
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Назад към Извън Темата