Отличници в секса? По BMW-то ще ги познаете.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Отличници в секса? По BMW-то ще ги познаете.

Мнение от Dimitar » 03 Май 2004, 9:03

Според проведено проучване от списанието "Менс кар" притежателите на BMW са най-активни в секса (средно 2.2 пъти седмично). На 2-ро място са притежателите на Мини (произвеждано отново от BMW - значи размера няма значение - може би марката само 8) ). На 3-то място - притежателите на "Смарт". На последно място са притежателите на "Порше", тъй като човек обикновенно се сдобива с такава, кола на възраст, когато много не му е до такива неща.

ПП. Много ми е интересно, 9 месеца след събора, какъв ще е прираста в Казанлък :P .

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Re: Отличници в секса? По BMW-то ще ги познаете.

Мнение от CheGevara » 03 Май 2004, 9:20

Dimitar написа:Според проведено проучване от списанието "Менс кар" притежателите на BMW са най-активни в секса (средно 2.2 пъти седмично). На 2-ро място са притежателите на Мини (произвеждано отново от BMW - значи размера няма значение - може би марката само 8) ). На 3-то място - притежателите на "Смарт". На последно място са притежателите на "Порше", тъй като човек обикновенно се сдобива с такава, кола на възраст, когато много не му е до такива неща.

ПП. Много ми е интересно, 9 месеца след събора, какъв ще е прираста в Казанлък :P .

аz се Чудя zаЩо постоянно сьм като ябьлка - с дръжката нагоре :>: :lol:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 03 Май 2004, 9:20

Dimitar написа:...

Така е който не вярва да чете :wink: http://standartnews.com/stnews/style/s4067_2.htm
Аз се чудя що жената от как съм с БМВ се е уморена :lol: :lol: :lol:
Злобар да не смениш БМВ-то за поршето че видиш ли какво става :lol: :lol: :lol:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 03 Май 2004, 9:24

Мда, изпреварили сте ме. Ето я същата статия и във вестник "СЕГА"

Собствениците на BMW са полови атлети

Проучване, извършено от сп. Менс кар сред 2253 души на възраст от 20 до 50 години, е показало, че любителите на автомобили с марката BMW са много по-активни в секса, отколкото собствениците на други видове леки коли, съобщи АФП. Притежателите на BMW правят секс средно по 2,2 пъти на седмица. Собствениците на Ауди са на второ място в своеобразната класация. Те са споделили, че правят секс средно по 2,1 пъти на седмица. Половият живот, който водят собствениците на корейски марки автомобили, далеч не е така динамичен. Те разказват, че се отдават на любовни игри по 1,5 пъти седмично. Мъжете, които са предпочели луксозни автомобили като Порше например, са най-антисексуално настроени. Те правят любов средно по 1,4 пъти седмично. В тази връзка експертите бързат да напомнят, че в повечето случаи много скъпи автомобили могат да си позволят хората в по-напреднала възраст.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Май 2004, 13:39

А добре де, аз след 4-5 години кат имам и Порше и БМВ, кво ще стане?

1.8 пъти на седмица ли ще чукам? :?
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 03 Май 2004, 13:54

WeiSTD написа:А добре де, аз след 4-5 години кат имам и Порше и БМВ, кво ще стане?

Зависи на колко години си в момента :wink: може и да е 1.8 в месеца :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
May the BMW force be with you!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 03 Май 2004, 14:19

Айде момчета че не остана
тая година веднъж... догодина по-рядко :mha: :lool:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Май 2004, 14:40

Vasilen написа:
WeiSTD написа:А добре де, аз след 4-5 години кат имам и Порше и БМВ, кво ще стане?

Зависи на колко години си в момента :wink: може и да е 1.8 в месеца :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

Абе аз ей сега кат отида в Дания (Ще уча там за 1/2 година), смятам и без кола да правя 4-5/седмица. Иначе

А иначе съм на 19.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 03 Май 2004, 14:45

Абе аз тва и в една тема на същата тема го написах ама аре и тука шсе повтора.Чуда се феновете на пенсионерските МБ по колко пъти го прават-0.5 пъти в седмицата фукат ножки а :lol:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 04 Май 2004, 0:13

Аве нали ти обясних.Нещо бавно стопляш :D Треа да ти покажа май ;-)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Май 2004, 9:27

vraca написа:Абе аз тва и в една тема на същата тема го написах ама аре и тука шсе повтора.Чуда се феновете на пенсионерските МБ по колко пъти го прават-0.5 пъти в седмицата фукат ножки а :lol:

смейте се, да не го потрети... :gives:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Май 2004, 17:21

Dimitar написа:Според проведено проучване от списанието "Менс кар" притежателите на BMW са най-активни в секса (средно 2.2 пъти седмично). На 2-ро място са притежателите на Мини (произвеждано отново от BMW - значи размера няма значение - може би марката само 8) ). На 3-то място - притежателите на "Смарт". На последно място са притежателите на "Порше", тъй като човек обикновенно се сдобива с такава, кола на възраст, когато много не му е до такива неща.

то може и по друг начин да се схване -
този, който има Порше има да прави по-добри неща, вместо да си губи време със секс, пък ний, дет 5 дни от седмицата правим БМВ-та, събота ги караме, в неделя на обяд се чупят пак, та си запълваме времето :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Май 2004, 0:07

Едва ли някой съжалява за изгубеното време :mrgreen: :twisted: с бмв-тата :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Назад към Извън Темата