Пастиране на автомобил?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
аз последния път пастирах с някаква сонакс ли беше но май така се казваше.с един червен капак.братовчед ми ми я даде.той с нея си пастира зеления джип и става като от магазин.та и на белия цвят става супер.и много лесно се маха.супер е колата!!!
и да питам как се маха стара паста.стана един фал преди време.пастирах колата и се качих до апартамента и си бях прибрал нещата в колата и слизам и гледам колата заминава а покрива не беше избърсан.та стария тръгнал с мисълта че колата е готова.и сега не мога да я махна
.ужасно е.тя е бяла ама на слънце си личи засъхналото.помогнете моля ви се много.

и да питам как се маха стара паста.стана един фал преди време.пастирах колата и се качих до апартамента и си бях прибрал нещата в колата и слизам и гледам колата заминава а покрива не беше избърсан.та стария тръгнал с мисълта че колата е готова.и сега не мога да я махна

8.32
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- PIONEER
- ентусиаст
-
- PIONEER
- ентусиаст
-
еми точно ще се надере.ще му изчезне блясъка.аз на василен Е34-та трябваше да ми я даде да му я шлайфна с водна
сори щях да те предупреждавам да внимаваш за пластмасата и забравих
ако опиташ с бензин или газ???не съм опитвал и се опасявам да не изчезне блясъка на пластмасата.???? :x и става гадноаз сега ще опитвам с вряла вода пък може и да падне и от пластмасата така

сори щях да те предупреждавам да внимаваш за пластмасата и забравих

8.32
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2