Събора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 11 Май 2004, 11:09

Надявам се, да не обидя никого написаното по-долу. Изказвам своето мнение едно като фенка на марката, второ като свидетел на събора, като човек положил големи усилия да постигне задоволство у другите и като човек от аналогичен клуб. Да си призная, "промих мозъците" на собствениците на фирмата. Надух им главите. Впрегнах един офис в изработката на 50 медалчета. Подлудих склад и два магазина за подходящ награден фонд. Много ме бива в лазене по нервите. :D
С Боби половин ден подготвяхме всички грамоти и шеговити текстове на наградките. :wink: Свързах се с близък човек и му скапах цветния принтер, само и само удостоверенията да са много красиви. А той от своя страна се радваше на моя ентусиазъм. Въобще, всичко което направих до Събора беше от огромно желание да донеса радост на всеки от Събора. Ни най-малко не съжалявам. Уморих и изтощих от обаждания Иво, съсипах нервите на Ати :D в проливен дъжд посрещнах Енджи с наградите, мрънках на рамото на Василен... като за капак ме тръшна грип, ама го надмогнах. Разнасях два дни из София и два дни на Събора две каси бира. :wink: въобщееее :D луда работа.

Честно да си кажа, въпреки обърканата организация, аз си изкарах невероятно, чудесно и незабравимо! :D Отидох до там за емоцията, от чист 100% БМВ ентусиазъм, да се запозная с всички и да отпразнувам рождения си ден в една изключителна компания - вашата. Предполагам мнозина знаят, че там под Бузлужда освен мен, беше и един добре познат от вас човек, моя брат, които дори се пусна на гонките с BMW-то на Андрей и спечели. :D Ако нямаше с кого да тръгне, при всички случаи щях да организирам транспорт, да разместя колегите и да тръгна с него и сме заедно, заради марката, заради емоцията, заради усещането, независимо връзката ми впоследствие и с фирмата, в която работя. Чакам го тоя събор от половин година, да не ви преразказвам, историйте на брат ми от миналогодишния. :wink:

Съгласна съм, че имаше недоразумения. Но пък без тях не може. Колегите ми сами стигнаха до извода, че неуредици съществуват не само във фирмите :wink: има ги и в дружествата (клубовете) при организирани масови мероприятия, при това на национално ниво. Логично е да има такива. Хора различни, с различни навици, мнения и очаквания.

Според мен, за другия събор някои неща може да се обсъдят и да се подобрят. Не изказвам градивна критика. Давам предложение. Споделила съм мнението си с някои от вас.

Разбирате, че :!: организаторите, които водеха цялото това мероприятие не са отишли там за почивката! Те бяха там като на работа, в случая 14 часа тежък и уморителен труд. Не може да ги винят всички, че не са направили невъзможното за целта. Напротив. Ентусиазма си личи и от готовноста всеки да се включи с помощ.

Благодарна съм за експедитивноста на Енджи и на Иво по настаняването. И моите до последно не знаех колко ще са, камо ли аз да знам колко легла да се запазят. Добре, че бързо стана ясно, че една двойка се освобождава. Извинявам се на всички, ако със задържането на двойката съм усложнила нещата.

Василен, (въпреки, че го цитирах вече) се справи разкошно с воденето на колоната. Дори ме събуди сутринта, преди тръгването. Докара ме :wink: както обеща невредима до "Тонзос".

Имам предложение за другия Събор.

Един човек на един, че и на два хотела е твърде малко.

Според моите наблюдения на гонките присъстват най-много автомобили от :bowdown: заветната за мнозина марка. Съответно, мисля, че най-подходящия ден за конкурсите за най-най е денят на гонките.

По този повод, моето скромно мнение е, че ... първо, гонките са с твърде късен час. В 14,00 в Испания например започва сиестата. Цялото дяло и дух в 12,00 започва да се отпуска. И точно в най-съненото следобедно време, трябва да се положат усилия за повечко адреналин? Това определено изтощава и носи умора. Най-доброто време е към 11,00, и вече по Ваша преценка - гонките първо, после всички автомобили строени един зад друг покрай шосето от двете страни и започват конкурсите. От една страна гледката за дошлите зрители ще е култова (BMW до BMW), от друга страна, ще има предпоставки да участват за най! двойно повече автомобила. Предполагам сте съгласни с мен. Вече друг е въпроса, преди или след гонките да е конкурса.

Следващото е, че трябва да има възможност за открито показване и на спонсорите. Не визирам фирмата (ни). Колкото по-шаренко, по-шумно и по-зрелищно, толкова повече ще стимулирате и медиите да си направят труда да отразят събитието. :!: И най-вече Награждаването да е на място! Друго си е, като те извикат по име пред половин България. Много повече ще са ръкоплясканията дори. Зрелището ще е много по-голямо. Не мисля да е проблем с рутор или с приспособено устройство чрез акумулатор, да се върже един микрофон и да се даде възможност дори на спонсорите да изпъкнат не само пред група хора.

Като човек занимаващ се от година с организационна дейност мога да ви подсетя, че на входа на всеки хотел или хижа задължително трябва да има залепена Програмата по часове на всяко едно клубно събитие. Аналогично може да се направи и не струва особено много в пари, да се разпечата програмата на Събора във формат А3 (дори и черно бяло) и да се разлепи тук - там в града, в случая визирам Казанлък. При това условие ще могат да се информират още стотици граждани.

До тук описах част от програмата. Т.е. получава се така. Първи ден отиват организаторите и евентуално представители на спонсорите. През този ден се правят общите подготовки. Втори ден авто-състезанията. Третия ден за тези, които могат да отделят средства за спане и престой може да се организира авто-поход (има какво да се види), мачове, състезания от общ характер и все в тоя дух. А вечерите да са си за купон и хвалби на постиженията и пиячка. Това е според мен. Искрено се извинявам, ако съм била твърде пряма. Надявам се да ме извините за изказаното мнение. :oops:

Иначе, :ok: :bowdown: евала момчета! Боби и Сашо се превърнаха в истински фенове на марката. Сигурна съм, че такива има още. :bgflag:
Да караш Peugeot е страст!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Май 2004, 13:40

Ева благодаря ти много за хубавите думи и за разбирането :bchug: Благодаря ти също така за огромната помощ която ни оказа за събора, както благодаря и на цялата ти фирма.

Сега по същество Горби за пловдивската група знам няма нужда да ми казваш че са недоволни те си бяха така от самото начало и руптаеха срещу всяко нещо, въпреки че аз познавам част от вашата група и не ги познавам като такива хора, но всяко нещо си има първи път.

Пенчев ти поне да беше дошъл и тогава да казваш как е било. Знам че са те осведомявали, но нека оставим хората които са били там да говорят. Казваш кой ще дойде на ЕКО-то ами аз си мисля, че всички ще дойдат защото не виждам причина да стане обратното аз поне със сигорност ще дойда и даже няма да ми е кофти а напротив, защото обяснявам от 2 дена че трябва да се направи среща и да се изгладят нещата а не да се плюе по форума...

Последно нещо - както казах и в тази тема грешки бяха допуснати, според мен те бяха неизбежни поради простата причина че организаторите бяха малко, времето беше малко а хората бяха много. От мое име аз се извинявам за допуснатите грешки, ще помисля над тях и ще си взема необходимата поука. Надявам се всеки от вас да помисли как би се справил той с подобна ситуация и да осъзнае че никак не ни е било лесно и че за да има събор ние 4 дена работихме а не почивахме по 14 часа....
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 11 Май 2004, 14:42

Тва вашето си е тъпично българска черта, да се засере всичко хубаво... Не мисля да се уточнявам, който както иска да го приема...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Май 2004, 15:16

Иво, радвам се че ми отговаряш, и че отделяш нужното внимание на всеки който е споменал нещо с което не си съгласен :idea:
Знам, че сте прекарали тези дни там прекрасно, и критиката не е относно организацията и настаняванията, защото който и да върши тази работа, ще има грешки :arrow: прекалено е трудоемко и особенно за обикновенни хора, като теб и другите който сте поели инициативата, които не се занимават професионално точно с това :idea: Евала за ентусиазма, и за това, че вие сте се наели да вършите организацията, защото ако няма такива хора :arrow: няма събор :idea:
Това за което аз говоря, че е опорочено е друго и на Екото се надявам да чуя и мнения от други които са били там и както каза ти, да се изгладят нещата :idea:
Пак казвам, искаше ми се да присъствам на събора :!:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата