Не мога да не Го споделя!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Май 2004, 0:47

Питайте GIORCETO колко често се разхожда до Балкан Стар.. доста често според мен за кола която струва една шапка пари, а доколкото знам и при БМВ и Ауди не е розово полужението и май само Японците си запазиха качеството :?
Извод :arrow: купувайте си само олд скуул Баварии :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 06 Май 2004, 1:10

SlipKnoT написа: ....Извод :arrow: купувайте си само олд скуул Баварии :twisted:

АМИН :bowdown:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 06 Май 2004, 1:39

ах да бе...да не си мислиш че японците си прават колите в япония??? всичко се прави в китай...
според мен проблемите в колите не са заради турците или индииците или т.н. а причината е в Големите фирми... всеки знае ааах мерцедес, бмв това са коли да караш 20 год... е да ама преди е било така сега вече не си дават хората много зор..все пак са си на върха....в такъж момент малките фирми стват по надеждни като например СААБ !

поправете ме ако не съм прав.. :wink:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 06 Май 2004, 16:51

TheBoss написа:Това че в заводите бачкат турци не е толкова страшно. Те са народ трудолюбив, макар и с ниска интелигентност. А някой замислял ли се е за факта че най-големия завод на Мерцедес е в Индия. А аз не съм виждал по-големи мангали от тях. Така че ~ Z L O B A R ~ да не би вашата кола да е индииска сглобка бре :)

Мале,мале,колко си далеч от истината.В сравнение с индийците ние сме пълни мангали и сме много по-тъпи от тях.Те са интелигентни,работливи и хитри.От всичките ми контакти с азиатци съм установил,че с индийци и китайци се работи най-лесно и спокойно.Немаш идея колко много бъркаш само.На тях проблемът им е че не знаят какво е това презерватив и затова ше умрат от глад в скоро време. :D .
А за турците не знам какво си мислите,ама уж са малцинство в страната ни,а половината от тях са милионери.Аз имам много приятели турци и да ви кажа - бая добре си живеят.Трудолюбиви и знаят как да вадят пари.И са добри и гостоприемни хора.И обожават Мерцедес.Всеки турчин с пари си купува възможно най-скъпият Мерцедес,който може да си позволи.В Асеновград,където има много турци,има фирма за таксита,където всички коли са Мерцедес.Единствена май в България.И е на мои приятели турци. :D.
В общи линии немецът изобщо не е тъп,като работи с турци.Не подценявайте немската пресметливост,ако обичате :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 08 Май 2004, 0:19

егаси работата на каде отива света несе у4удвам 4е дават толкова дефекти тиа за нисто неги бива особено като ни пълниат с техни стоки които са пълни боклуци мислиа 4е всеки като тругне даси купува 4асти го питат в магазина турски или немски то както е тръгнало маи и в двата слу4аиа си купуваме турски :shock:
ИзображениеИзображение
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 08 Май 2004, 5:42

Мале,мале,колко си далеч от истината.В сравнение с индийците ние сме пълни мангали и сме много по-тъпи от тях.Те са интелигентни,работливи и хитри.

Ти ти май нещо си се объкал, познавам доста индийци, който са също така доста богати, но въпреки това мога да кажа че са досто по слабо интелигенти от нас...! Много са мизерни всички и смърдат, че са хитри хитра са, и ако нелъжеш някой той тебе няма да те излъжи, но..абе като цяло са ...... -> ;-)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 09 Май 2004, 22:08

GaD написа:Много са мизерни всички и смърдат, че са хитри хитра са, и ако нелъжеш някой той тебе няма да те излъжи, но..абе като цяло са ...... -> ;-)

за тва удебеленото ... нямаш на идея колко си прав /е сигурно имаш де ..щом си го написал/ абсолютен отврат, НО това не ги прави по-малко интелигентни.
При мен има доста такива, които работят в Нокия,Сименс,Даймлер-Крайслер/един от познатите ми, който е от индия е работи по CAM BUS ситемата - комуникациите в колата/. Верно е че има и шматки от тях, но повечето са супер образовани в областта си и напълно са заслужили да работят за тези фирми.
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 10 Май 2004, 13:27

Това с турците в заводите на MB май обяснява и нещата с поведението
на маклараните на пистата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 10 Май 2004, 18:15

Тва не е верно.В тима на Ф1 са само най-добрите от МБ.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 11 Май 2004, 5:57

за тва удебеленото ... нямаш на идея колко си прав /е сигурно имаш де ..щом си го написал/ абсолютен отврат, НО това не ги прави по-малко интелигентни.

то това хубаво да, интелигенти са, но като сравниш % на интелигентоност с % на население ще видиш разликата за какво говора.

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 13 Май 2004, 18:04

Излагат се швабите,излагат се! :cry:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2004, 19:15

66% от населението на големите градове във индия е със магистратски степени. за едно място във елитен университет кандидастват 250...

аз до сега глупав индиец (които да говори английски- демек е от голям град) не съм виждал.

проблема е че не са особено сръчни и решителни (за последното ганди е виновен). иначе бива ги много по точните науки, но от тях войници не стават... но учени- дал господ...

.. като ша си говориме за индия...

аз лично мисля че индия има един от най-силните интелектуални потенциали от всички нации...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

a

Мнение от Alf » 13 Май 2004, 20:03

" Магистрат" или Магистър" That is the question".А колкото до Асеновград,. наистина вси4ки таксита са МБ 124.Които не е ходил тои не е видял.Така 4е за турците като цяло всеки трябва сам да си направи сметката какви са. :wink:
Истината има само едно лице!!!!!!!!!! БМВ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2004, 20:43

masters degree in something... вярно че е магистър на бг... а магистатура... не знам как ми доде - неам думи :drinking:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 13 Май 2004, 23:44

То не са само турци в Даймлер.Проблема е че има и много Българи.
Мой приятел ми разказваше как като му доскучеело вместо на 90 градуса стягал инжекторите на 2х90.
То верно че си има контрол за ка4еството ама......
:mha:

Предишна

Назад към Извън Темата