гуми нокиан.. добри ли са?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Най-добрите от най-добрите!!!
Супер качествен каучук! Индикатора за дълбочината на протектора е тяхно изобретение... Цялата серия хакапелита са признати за най-добри зимни гуми... Летните поне за мен са повече от перфектни, на дъжд найстина проличава нежноста на каучука и устойчивоста на грайфера. Страшно сам доволен от марката като цяло...
FreeBG.us ако дадеш подробности са колата, кога какво караш и т.н. мога да препоръчам модел...
Супер качествен каучук! Индикатора за дълбочината на протектора е тяхно изобретение... Цялата серия хакапелита са признати за най-добри зимни гуми... Летните поне за мен са повече от перфектни, на дъжд найстина проличава нежноста на каучука и устойчивоста на грайфера. Страшно сам доволен от марката като цяло...
FreeBG.us ако дадеш подробности са колата, кога какво караш и т.н. мога да препоръчам модел...

Значи...165/80/13 ли ще слагаш? Ако така, за зимни 100% трябва да са Hakkapeliitta 2...тя си е всепризната
Освен строго зимните гуми на Нокиан, всички останали са страшно зле на сняг. От личен опит.
Така че, ако мислиш нещо универсално, не са Нокиан гумите...(аз сам противник по принцип на практиката с всесезонните гуми...)
После можеш да избира6 от няколко модела ама на кадет гледам слагат главно NRT2. То си е летна гума. И тая NRe е като за опел-а, тя уж е по-нова тая, ама като чели NRT е по-добра, така мисля аз.
Каквито и да сложиш гледай да ги смениш когато вали, за да усетиш разликата...

Освен строго зимните гуми на Нокиан, всички останали са страшно зле на сняг. От личен опит.
Така че, ако мислиш нещо универсално, не са Нокиан гумите...(аз сам противник по принцип на практиката с всесезонните гуми...)

После можеш да избира6 от няколко модела ама на кадет гледам слагат главно NRT2. То си е летна гума. И тая NRe е като за опел-а, тя уж е по-нова тая, ама като чели NRT е по-добра, така мисля аз.
Каквито и да сложиш гледай да ги смениш когато вали, за да усетиш разликата...

FreeBG.us написа:мен точно зимните ми трябват.. мерси
Зимни модел Hakkapeliitta 2 е истината. Грайфера е много добър, цената им също, в зависимост от размера. Аз съм с такива зимни.
Като багер е жувотното с тях в снега и леда.

Колкото за всесезонките (мокри гуми), предпочитам ги, защото на мокро дори и лятото няма никакъв проблем. С такива може да се кара до падането на първия сняг, макар и по-лекичко. поне имат сцепление с асфалта, докато чисто летната гума се превръща в слик още на първия леко заледен или мокър асфалт.
Да караш Peugeot е страст!
9 мнения
• Страница 1 от 1