индианец ли съм...???:):):)
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
индианец ли съм...???:):):)
здравейте хора.
въпроса ми е малко глупав ама не мога да си сложа една ръкохватка на лоста за скоростите.след дълго търсене не можах да открия такава с резба която да става и се принудих и купих някаква универсална.хубава е ама нещо не ми идва наум как се слага.тя си има дупка и 3 различни пластмасови втулки-за ралични по дебелина лостове.та самата ръкохватка има един пръстен долу който се отвива и има 3 гайчици които се завиват с шестограм...значи разбирам че една от втулките които стават на лоста се завива вътре ама не се затяга ръкохватката.а и втулката от едната страна си е обикновена а от другата има отвътре едни резки.та ще съм много благодарен ако ми кажете как става.
П.П:иначе аз имам идея как стругар може да ми помогне ама искам да става по бързо.
въпроса ми е малко глупав ама не мога да си сложа една ръкохватка на лоста за скоростите.след дълго търсене не можах да открия такава с резба която да става и се принудих и купих някаква универсална.хубава е ама нещо не ми идва наум как се слага.тя си има дупка и 3 различни пластмасови втулки-за ралични по дебелина лостове.та самата ръкохватка има един пръстен долу който се отвива и има 3 гайчици които се завиват с шестограм...значи разбирам че една от втулките които стават на лоста се завива вътре ама не се затяга ръкохватката.а и втулката от едната страна си е обикновена а от другата има отвътре едни резки.та ще съм много благодарен ако ми кажете как става.

П.П:иначе аз имам идея как стругар може да ми помогне ама искам да става по бързо.

8.32
Ми кат си взимаш китайска дръжка ше береш ядове
Майтап,и китайските стават.Виж първо коя втулка ти е най-добре.Трябва да е максимално стегната,ама като я слагаш да не се спука.После отвиваш пръстена и го нахлузваш върху лоста,щото най-накрая ше трябва да го завиеш.Постави втулката вътре в ръкохватката и я постави върху лоста като просто я набиеш върху него или я въртиш,така че лостът да оформи резба във втулката.После завиваш трите винтчета,които се завиват с шестограмче,трябва да ти е в комплекта.Завиваш ги догато спрат да стърчат навън.Накрая завиваш пръстена и се правиш на гъзар.Преди да затегнеш винтчетата фиксирай дръжката в правилната посока.Винчетата можеш да ги завиеш и преди да набиеш ръкохватката върху лоста.Те ти фиксират втулката спрямо ръкохватката.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
мани разбрах аз как става ама таковал съм го и москвичовия лост.отгоре на резбата е тънко а долу става ехее дебело.сложих наи дебелата втулка и стягах ама шестограмчето се изобли.стегна се ама искам още малко.ся ше си търсим такъв малък
иначе вече се правя на гъзар.колко е по удобна от заводската
разликата е мноо голяма х100 по удобна е

8.32
3 мнения
• Страница 1 от 1