индианец ли съм...???:):):)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

индианец ли съм...???:):):)

Мнение от PIONEER » 17 Май 2004, 22:42

здравейте хора.
въпроса ми е малко глупав ама не мога да си сложа една ръкохватка на лоста за скоростите.след дълго търсене не можах да открия такава с резба която да става и се принудих и купих някаква универсална.хубава е ама нещо не ми идва наум как се слага.тя си има дупка и 3 различни пластмасови втулки-за ралични по дебелина лостове.та самата ръкохватка има един пръстен долу който се отвива и има 3 гайчици които се завиват с шестограм...значи разбирам че една от втулките които стават на лоста се завива вътре ама не се затяга ръкохватката.а и втулката от едната страна си е обикновена а от другата има отвътре едни резки.та ще съм много благодарен ако ми кажете как става. :wink:
П.П:иначе аз имам идея как стругар може да ми помогне ама искам да става по бързо. :)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 18 Май 2004, 22:47

Ми кат си взимаш китайска дръжка ше береш ядове :D Майтап,и китайските стават.Виж първо коя втулка ти е най-добре.Трябва да е максимално стегната,ама като я слагаш да не се спука.После отвиваш пръстена и го нахлузваш върху лоста,щото най-накрая ше трябва да го завиеш.Постави втулката вътре в ръкохватката и я постави върху лоста като просто я набиеш върху него или я въртиш,така че лостът да оформи резба във втулката.После завиваш трите винтчета,които се завиват с шестограмче,трябва да ти е в комплекта.Завиваш ги догато спрат да стърчат навън.Накрая завиваш пръстена и се правиш на гъзар.Преди да затегнеш винтчетата фиксирай дръжката в правилната посока.Винчетата можеш да ги завиеш и преди да набиеш ръкохватката върху лоста.Те ти фиксират втулката спрямо ръкохватката.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 19 Май 2004, 8:48

мани разбрах аз как става ама таковал съм го и москвичовия лост.отгоре на резбата е тънко а долу става ехее дебело.сложих наи дебелата втулка и стягах ама шестограмчето се изобли.стегна се ама искам още малко.ся ше си търсим такъв малък :) иначе вече се правя на гъзар.колко е по удобна от заводската :) :D разликата е мноо голяма х100 по удобна е :D :P
Изображение
8.32

Назад към Извън Темата