ФЕРМА ЗА............
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
KAMIKADZE написа:Тва 13000$ нали говориш за цената на предните капаци общо на всичките на снимката
Ако не е така тва не трябваше да го постваш в БГ форум щото само 3 часа след кацането на първия самолет от БГ в Америка ще има изчезнали стотици капаци и брони а черния пазар ще се залее от капаци по 5к $ примерно
хехе. цената на един капак е толкова. предния капак покрива и калниците и като го блъснеш виперо това е първото дето се троши (фибростъкло).
относно крадените вайпъри- много трудно. до този момент според форумите има 2-3 откраднати като цяло. проблема е че след като го откраднеш е много трудно да направиш каквото и да е било с него защото вайпърското общество е доста затворено и хората се знаят. много е трудно да го разчаркосаш и продадеш и и почти невъзможно да го караш краден. в момента в които се опиташ да продадеш нещо от вайпър ще те хванат много бързо. да не говориме че притежателите им почти никога не ги изпускат от погледите си. вайпъра не е направен да седи сам- дори предния капак се отваря само отвънка и няма ключалка/жило отвътре- демек всеки може да го отвори.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:относно крадените вайпъри- много трудно. до този момент според форумите има 2-3 откраднати като цяло. проблема е че след като го откраднеш е много трудно да направиш каквото и да е било с него защото вайпърското общество е доста затворено и хората се знаят. много е трудно да го разчаркосаш и продадеш и и почти невъзможно да го караш краден. в момента в които се опиташ да продадеш нещо от вайпър ще те хванат много бързо. да не говориме че притежателите им почти никога не ги изпускат от погледите си. вайпъра не е направен да седи сам- дори предния капак се отваря само отвънка и няма ключалка/жило отвътре- демек всеки може да го отвори.
А има си крадени Випери ,нещо статистиката не им е верна на Форумите:) Е разбирасе е и малко въпрос на личен избор ,като например дали Viper RT/S , спада към категорията.Откраднат ли ги обаче наи-често ги карат до дупка и ги заебават - или просто свалят това онова (до скоро се чудех за какво им е дъвената трансмисия със големите прожектори ,ма явно е същата като на Великите Форд Муштанг).
А ето и един от караните до Дупка:

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Абе не знам. Тея Вайпери нещо хич не ме кефят. Прекалено са груби и . . . Американски.
Още кат играх Нийд Фор Спийд 1 не ме кефеха. Още тогава си карах Поршенцето.
Още кат играх Нийд Фор Спийд 1 не ме кефеха. Още тогава си карах Поршенцето.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
хехе.. зависи от възприятието и как се отъждестяваш със колата..
искаш скалпел? взимаш си ево, сти, м3 и тн... дето все ги сърби и се почесват
искаш гумен от едната страна метален от другата чук? добър баланс, но все пак обичаш да ръчкаш? взимаш си бмв 5та серия
искаш боздуган? взимаш си амг
искаш рпг? взимаш си американска кола със 8 литра мотор.
искаш ти самия да си снаряда на рпг-то? взимаш си 1200+ кубика японски мотор... по лично усмотрение също можеш да се запишеш да те метнат с катапулт.. има разни луди мятат рояли, коли, хора.. квото им падне.. задължително тряя се опита ако си фен на упражнения за сфинктера

искаш скалпел? взимаш си ево, сти, м3 и тн... дето все ги сърби и се почесват

искаш гумен от едната страна метален от другата чук? добър баланс, но все пак обичаш да ръчкаш? взимаш си бмв 5та серия
искаш боздуган? взимаш си амг

искаш рпг? взимаш си американска кола със 8 литра мотор.
искаш ти самия да си снаряда на рпг-то? взимаш си 1200+ кубика японски мотор... по лично усмотрение също можеш да се запишеш да те метнат с катапулт.. има разни луди мятат рояли, коли, хора.. квото им падне.. задължително тряя се опита ако си фен на упражнения за сфинктера

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
а аз да питам кой ми е снимал гаража, аз затова ли плащам толкова пари на нато и Ръмсвелт?? Ма това е само едното ниво, на долното да видите какво имам 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2