БМВ Поезия само за разбиращи
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
БМВ Поезия само за разбиращи
Когато те видях за първи път ти още не беше моя. Същатат вечер ти спокойно и величествено стоеше зад вратата на своята извън градска къща.Когато ние дойдохме, на твоето изразително и красиво лице аз различих любими и приятни за мен черти, същите черти които те отделяха от тълпата. След като моя приятел те представи на мен, в моето съзнание вихрено се издигна дъга от живи и ярки емоции, и моето отдавна забравило какво е любов сърце заби в обезумелия ритъм на страста.Прекарахме вечерта заедно. Когато си тръгнах и те оставих, аз вече твърдо знаех, че ти ще бъдеш моя!
Направих всичко за да се случи това.Ти не беше за мен първата, но само с теб аз бях истински щастлив. Ти ме дари с това което така липсваше на моята слаба и наранена душа – чувството на покой, увереност и надеждност. Ти беше с мен в живота дарявайки ме с радост и топлота, дарявайки ме със себе си.Ние бяхме заедно, ние почти и не се раделяхме, и в редките дни когато не беше до мен аз скучаех и меслех как си ти, мое славно дете...
Бяхме заедно години наред.После обстоятелствата ни принудиха да се разделим.Аз знам отлично че сега си с друг. Даже повече както тогава моя приятел ме запозна с теб, аз сам те запознах с твоя бъдещ мъж и му позволих да те отнеме от мен.
Но аз не се разстройвам.Ти остана завинаги в моето сърце, и аз съм уверен че ще те разпозная в тълпата от подобни на теб.
Моя Мило
Мое Красиво
Мое Бързо
Мое първо BMW
Превод от руски Евгени А. (Vasilen)
P.S. Превеждах го настръхнал, никога подобно нещо не ме е развълнувало така силно!
Направих всичко за да се случи това.Ти не беше за мен първата, но само с теб аз бях истински щастлив. Ти ме дари с това което така липсваше на моята слаба и наранена душа – чувството на покой, увереност и надеждност. Ти беше с мен в живота дарявайки ме с радост и топлота, дарявайки ме със себе си.Ние бяхме заедно, ние почти и не се раделяхме, и в редките дни когато не беше до мен аз скучаех и меслех как си ти, мое славно дете...
Бяхме заедно години наред.После обстоятелствата ни принудиха да се разделим.Аз знам отлично че сега си с друг. Даже повече както тогава моя приятел ме запозна с теб, аз сам те запознах с твоя бъдещ мъж и му позволих да те отнеме от мен.
Но аз не се разстройвам.Ти остана завинаги в моето сърце, и аз съм уверен че ще те разпозная в тълпата от подобни на теб.
Моя Мило
Мое Красиво
Мое Бързо
Мое първо BMW
Превод от руски Евгени А. (Vasilen)
P.S. Превеждах го настръхнал, никога подобно нещо не ме е развълнувало така силно!
May the BMW force be with you!
1 мнение
• Страница 1 от 1