Парен каша духа!
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Парен каша духа!
Навярно си спомняте голямата градушка в София преди две години. Тогава аз седях и гледах как ледени късове с големината на гъши яйца потрошават милата ми "баба Омега". Естествено нямах застраховка и псувах по адрес на ония дето трябва да изстрелват ракети против градушки. После се оказа, че по някакъв си там закон не можело да се стреля над населени места, защото можело нещо да падне и да убие човек (не че тези ледени яйца не можеха, но тогава щеше да е природно бедствие, а не убииство по непредпазливост.) И така заради политическото безхаберие мойта колица се превърна в подвижна поставка за яйца. Сега мога да прекарам 65-70 яйца върху покрива и капаците от София до Варна без да ме е страх, че ще паднат по пътя. Та оня ден, в неделя, както си седях зад блока и си пиивах биричка изведнъж чувам ясен и отчетлив звук от гъмотевица. Беше толкова силен, че сигурно е паднал на няколко километра. Като погледнах, що да видя? Небето от запад почерняло и едни такива светкавици, че направо кръвта ми се смръзна. Идята БМВто да заприлича на предшественика му въобще не ми се понрави и реших да взема спешни мерки. Резултатът беше много смешен и аз не се сдържах и взех фотоапарата да го увековеча. Ето за какво става дума:
Смешно, но и тъжно. До къде ни докараха? Да трепериме над едни ламарини повече от колкото над собствения си живот.

Смешно, но и тъжно. До къде ни докараха? Да трепериме над едни ламарини повече от колкото над собствения си живот.

1 мнение
• Страница 1 от 1