Парен каша духа!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аз гледах преди време по Auto Motor und Sport как "ремонтираха" една градушкова с някакво устройство дето прилича на вакуум за тоалетна (брррррррр
), вътре в камбаната имаше метален диск, който се загрява до някаква температура (явно целта е да се направи ламарината на колата по-пластична) и после започнаха да изпомпват въздуха. Чува се едно "ПУК" и не си личи, че те е била градушка. Когато тука ни би градушката някой беше споменал, че и в Бг имало такова устройство, но взимали доста скъпо, защото броели дупките. Повече инфо нямам, но си мисля че тези са типични Бг тъпаци. Ако турят една по-приемлива цена цяла София щеше да се извърви при тях. И реклама нямаше да трябва да се пуска. Щеше да се предава от уста на уста.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
TheBoss написа:PIONEER написа:П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам![]()
Това е дъщеря ми бреОще е малка - само на 13 години, но ще стане страшно гадже и ще ви кара вас мераклиите да ревете като странджански мечки за дето не ви обръща внимание :-P. Нали си има Е34 в къщи
то и аз съм малък уе

8.32
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Става с Е39
ако додеш с такава ще я пусна с тебе. А за мечките не се безпокой, то Странджа не е много далече от Бургас 

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:TheBoss написа:PIONEER написа:П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам![]()
Това е дъщеря ми бреОще е малка - само на 13 години, но ще стане страшно гадже и ще ви кара вас мераклиите да ревете като странджански мечки за дето не ви обръща внимание :-P. Нали си има Е34 в къщи
то и аз съм малък уе![]()
ама тука бургас,страджа,мечки
по скоро като гларуси ше пискаме
...е че една е34 ще измести точни пичове като нас ли?
![]()
![]()
![]()
ама ако се наложи ше вземем по една е34 а пък е 39 заспива

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ludiqdancho написа:![]()
![]()
дядо и зет
мале това ме изкефи тотално....направо се късам от смях :mha: :mha: ще падна от стола..много интересно звучи

8.32
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2