Италианските карабинери с Ламборгини!!!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ето правилните произношения
За Countach - нещо като куунташ/куунтак (второто е по-италианско). Идва от италиански жаргон и значи нещо като 'holy shit'. Не го пиша на български, защотото ще е малко нецензурно
Не мога да намеря аудио файл за съжаление...
Тъй като Murcielago не е италианска дума, се произнася още по-шантаво
Но досега никъде не съм чувал да го казват така.
Като се разрових ето какво намерих http://es.geocities.com/lamborghinispa1973/ . Иначе италианците си му викат Мурчиелаго. Както казват и Гаярдо вместо правилното испанско произношение...
Най-добре според мен марките да се пишат на оригиналния език за да не стават обърквания

За Countach - нещо като куунташ/куунтак (второто е по-италианско). Идва от италиански жаргон и значи нещо като 'holy shit'. Не го пиша на български, защотото ще е малко нецензурно

Тъй като Murcielago не е италианска дума, се произнася още по-шантаво

Като се разрових ето какво намерих http://es.geocities.com/lamborghinispa1973/ . Иначе италианците си му викат Мурчиелаго. Както казват и Гаярдо вместо правилното испанско произношение...
Най-добре според мен марките да се пишат на оригиналния език за да не стават обърквания

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
абе астра астра ама пак е добре.ако искате ми вярвайте в асеновград преди много години ми се мерна един москвич 2140 с буркани и на вратите полиция....така че ако е още там се пазете.това играе нещо като спец. обурудване на такси 3 филма...таз работа е секретна ама айде да кажа аз.внимавайте много там

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 17:45, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- PIONEER
- ентусиаст
-
да така е разликата е голяма
но пък честно ламгоргини не ме интересува
не ми харесват колкото и да ги признават всички...въпрос на вкус.мене по начало спортните от рода на ферари,ламборгини,порше не ми се нравят...сега в тазо момент си викате "тоз е супер задръстен",ама какво да направя като са ми безинтересни.
обаче че такава кола няма не си прав.сега нека не започваме пак,но това да казваш че такава кола няма
не знам ти си сигурно около 20-те,/аз съм много по малък,но искам да се изкажа/та преди '89 едва ли си има книжка.значи баща ти е карал
и ми става интересно какво ли е карал
....на мене в главата ми минават само няколко марки-лада и москвич,волга...но не знам ако си е вкарал и бмв
но преди 89 други коли е нямало и не виждам сега като вкараха западните веднага ги оплюхте.не че се правя на многознайко но ако нямаше западни едва ли щяхте да ходите по тротоара с мисълта"москвич не е кола"много хора си признаха че са карали москвич.не е кой знае какво,но той играе както голяма роля в живота на някои/на тази кола са се учили/ така и на историята на българия-една от най-масовите коли....поне това е моята гледна точка.
извинявам се на модераторите че пак се почна.
надявам се че тая тема няма да продължи по този начин,ама като ми пишат такива работи знаете че се дразня и пак
към тебе нямам нищо против [steen]...съграждани сме сега.няма се ядем...ама нали знаеш че съм двоен фен

обаче че такава кола няма не си прав.сега нека не започваме пак,но това да казваш че такава кола няма

извинявам се на модераторите че пак се почна.

към тебе нямам нищо против [steen]...съграждани сме сега.няма се ядем...ама нали знаеш че съм двоен фен

8.32
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Човече не можеш ли още да разбереш, че това не е форум за москвич и не е приятно да четем глупавите ти мнения относно москвич във всяка тема
, както има една приказка на всяка манджа мерудия... АМАН, ПРЕСТАНИ ВЕЧЕ

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- PIONEER
- ентусиаст
-
добре веееее
спирам ама и на мене понякога ми писва като чета постовете ви за неща далече от вашето познание.някои хора четат и не знаят какво да кажат ама ще си измислят нещо за да се намесят почват да се приказват глупости понякога без да се мисли
това да си фен на марката е супер ама като почнеш вече да приказваш че няма други коли освен бмв и всевъзможни простии...
нямам в предвит теб като говоря във второ лице а по принцип
по начало това за "има само една кола" е пълна тъпанарщина.не мога да разбера на интересни ли се правят тези хора....и забелязвам на москвич започва да се плюе а като се отвори някоя тема за ламборгини или друга бърза колица всички некакви почват да слагат ей тоя емошън-
.......то че има разлика има и то ограмна..няма база за сравнение....ама нали няма друга кола освен бмв а???
ядосвам се като се проявява такова двуличие
като ще е една една да бъде.

по начало това за "има само една кола" е пълна тъпанарщина.не мога да разбера на интересни ли се правят тези хора....и забелязвам на москвич започва да се плюе а като се отвори някоя тема за ламборгини или друга бърза колица всички некакви почват да слагат ей тоя емошън-

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PIONEER написа:добре веееее спирам
Най-накрая!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
С доста голямо закъснение, но...
В Бургас имаха (сега не знам какво се е случило с колата) БМВ 850и
, паркираха го в КАТ - срещу търговската къща.
Караше го шефа на полицията от време на време (уж кола за скоростни преследвания била...
).
Колата беше подарена на ТМТ (техникум по механотехника) от някакъв германец или от германска фондация, полицията даде пари (по 10 лв на ученик, ако не се лъжа) и взе колата за собствени нужди.
В Бургас имаха (сега не знам какво се е случило с колата) БМВ 850и

Караше го шефа на полицията от време на време (уж кола за скоростни преследвания била...

Колата беше подарена на ТМТ (техникум по механотехника) от някакъв германец или от германска фондация, полицията даде пари (по 10 лв на ученик, ако не се лъжа) и взе колата за собствени нужди.
- PIONEER
- ентусиаст
-
не съм чувал и виждал нищо
П.П:абе активността от бургас се качва..поне на мене така ми се струва
много се кефя 

П.П:абе активността от бургас се качва..поне на мене така ми се струва

8.32
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2