Куешчън относно пътуване...
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Куешчън относно пътуване...
Здраво,
отдавна не съм писал (не че някой го е еня какво пиша де). Та сега пипнах клавишите да ви питам нещичко.
Нека започна така:
Нямам много пари сега
а много искам(според разни хора трябва) да отидя до морето за 3 дни...морето
демек няма да мога да си взема билет за трена или рейса, колата директно я изключвам (пък тя сега и не може):arrow: остава ми стопчето
Тъй или инак така ще пътувам, реших да питам колегите; познатите и непознатите във форума дали някой има път идващите Понеделник или Вторник за към Бургас (Варна, Пловдив, Ст. Загора) или неква посока къде гьола. Става дума за отправление София.
Ако някой е стигнал до този ред и е решил: 'Па шо да не го кача тоз момък до точка Б, тъкмо няма да пътувам(е) сам(и)', да ми прати ЛС и инфо какво да му взема за пийване
Благодаря на хората, които кликнаха на темата предварително
ПС
За стопаджия се държа относително свежо в чужди коли
хехе
ПС2 Това просто искам да го кажа - досега на стоп не съм се возил на БМВ, мамка му и глиган
отдавна не съм писал (не че някой го е еня какво пиша де). Та сега пипнах клавишите да ви питам нещичко.
Нека започна така:
Нямам много пари сега

Тъй или инак така ще пътувам, реших да питам колегите; познатите и непознатите във форума дали някой има път идващите Понеделник или Вторник за към Бургас (Варна, Пловдив, Ст. Загора) или неква посока къде гьола. Става дума за отправление София.
Ако някой е стигнал до този ред и е решил: 'Па шо да не го кача тоз момък до точка Б, тъкмо няма да пътувам(е) сам(и)', да ми прати ЛС и инфо какво да му взема за пийване

Благодаря на хората, които кликнаха на темата предварително

ПС

ПС2 Това просто искам да го кажа - досега на стоп не съм се возил на БМВ, мамка му и глиган

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ако имах път 100 % щях да те помъкна с мен... даже нямаше да можеш да се отървеш... но съм тука на ку... а клона и бачкам яко като маймуните
ти къде зачезна мини някой път покрай заветното еко... не сме те забравили... поне аз 

- dankata
- младши ентусиаст
-
- dankata
- младши ентусиаст
-