много зле!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

много зле!!!

Мнение от Ple6ivia » 23 Юли 2004, 17:43

МЕРИ СИ ИЗРАЗНИТЕ СРЕДСТВА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!!!!! С прости думи - използвай по-културни думи тук!!!

:cop: edited by Turturelo

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 23 Юли 2004, 18:48

:dunno: :dummy: :zzz:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юли 2004, 20:13

еми според мене безмислен пост...спорихме по въпроса над 100 пъти...новия дизайн повече продава..ако не продаваше нямало да го има господин Бангъл...пък ако не ти харесват не ги купувай :lol: много е просто мистър! пък на мене лично много ме кефят всичките нови БМВта пък от старите обожавам единствено М3 е-30,е-34 и е36 тия акули не ме кефят особенно като дизайн...едни джанти хубави им липсват и някакво спойлерче иначе са :puke: това е лично мое мнение от там нататък не ща да влизам в конфликт с останалите щото колкото да ми приказвате не можете да ме разубедите :D

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 23 Юли 2004, 20:52

:dummy: :box: :duel: :bang: :maad: плешив аз те предупредих :evil:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: много зле!!!

Мнение от ludiagsm » 23 Юли 2004, 20:55

Ple6ivia написа:аз наистина може би ще се откажа от марката как може това не ми го побира акъла!!! да създадеш тези величествени машини и най-накрая да се насереш с кофи за боклук и японски беемвета каквито са най-новата 7-ма серия и 5-тицата.какьв човек трябва да си да преобраэиш стария облик в японски исрани лайна.ще си се върна към старата мечта ГОлЕмИЯ мОЩЕН ШЕВрОлЕТ.
:repost: :no:

напълно споделям мнението ти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

...

Мнение от Mr Charger » 27 Юли 2004, 8:56

Абе БМВ-то си е БМВ все още!
:D
Според мен, обаче, пикът на най готините БМВ-та е от 1970 до 1987 г.
Кво да се прави, както вече казах веднъж, най-силните години на автомобилната индустрия вече са минали: сега вече се правят разни "пластмасови" машини натъпкани с електроника и ограничители!
Ама Шевролета не е по-добър въобще! :nono:
Готините шевролети приключиха да ги правят 1978-1980 г. В днешните шевролети също има японски части.
Ако трябва да се избира между Шевролет и БМВ днес, определено избирам БМВ!!!
Виж ако трябваше да избирам между Шевролет Шевел или Импала от 1970 г. с V8 и 450-550 к.с. и БМВ Е3 или Е9 от онова време бих се замислил малко повече. :dunno:
US muscle или German power! :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 02 Авг 2004, 18:39

мдааа... един голям мощен Шевролет Matiz ще ти дойде добре, определено новия облик на шевролет е невороятноto произведение на заводите на Daewoo

Назад към Извън Темата