много зле!!!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
много зле!!!
МЕРИ СИ ИЗРАЗНИТЕ СРЕДСТВА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!!!!! С прости думи - използвай по-културни думи тук!!!
edited by Turturelo

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
еми според мене безмислен пост...спорихме по въпроса над 100 пъти...новия дизайн повече продава..ако не продаваше нямало да го има господин Бангъл...пък ако не ти харесват не ги купувай
много е просто мистър! пък на мене лично много ме кефят всичките нови БМВта пък от старите обожавам единствено М3 е-30,е-34 и е36 тия акули не ме кефят особенно като дизайн...едни джанти хубави им липсват и някакво спойлерче иначе са
това е лично мое мнение от там нататък не ща да влизам в конфликт с останалите щото колкото да ми приказвате не можете да ме разубедите 

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: много зле!!!
Ple6ivia написа:аз наистина може би ще се откажа от марката как може това не ми го побира акъла!!! да създадеш тези величествени машини и най-накрая да се насереш с кофи за боклук и японски беемвета каквито са най-новата 7-ма серия и 5-тицата.какьв човек трябва да си да преобраэиш стария облик в японски исрани лайна.ще си се върна към старата мечта ГОлЕмИЯ мОЩЕН ШЕВрОлЕТ.
![]()
напълно споделям мнението ти
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
...
Абе БМВ-то си е БМВ все още!
Според мен, обаче, пикът на най готините БМВ-та е от 1970 до 1987 г.
Кво да се прави, както вече казах веднъж, най-силните години на автомобилната индустрия вече са минали: сега вече се правят разни "пластмасови" машини натъпкани с електроника и ограничители!
Ама Шевролета не е по-добър въобще!
Готините шевролети приключиха да ги правят 1978-1980 г. В днешните шевролети също има японски части.
Ако трябва да се избира между Шевролет и БМВ днес, определено избирам БМВ!!!
Виж ако трябваше да избирам между Шевролет Шевел или Импала от 1970 г. с V8 и 450-550 к.с. и БМВ Е3 или Е9 от онова време бих се замислил малко повече.
US muscle или German power!

Според мен, обаче, пикът на най готините БМВ-та е от 1970 до 1987 г.
Кво да се прави, както вече казах веднъж, най-силните години на автомобилната индустрия вече са минали: сега вече се правят разни "пластмасови" машини натъпкани с електроника и ограничители!
Ама Шевролета не е по-добър въобще!

Готините шевролети приключиха да ги правят 1978-1980 г. В днешните шевролети също има японски части.
Ако трябва да се избира между Шевролет и БМВ днес, определено избирам БМВ!!!
Виж ако трябваше да избирам между Шевролет Шевел или Импала от 1970 г. с V8 и 450-550 к.с. и БМВ Е3 или Е9 от онова време бих се замислил малко повече.

US muscle или German power!

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
мдааа... един голям мощен Шевролет Matiz ще ти дойде добре, определено новия облик на шевролет е невороятноto произведение на заводите на Daewoo
7 мнения
• Страница 1 от 1