Манияци от Ирландия :о)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Манияци от Ирландия :о)

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юли 2004, 1:11

Здравеите пи4ове,аз съм на едно място,кадето особено в момента е фрашкано с ирландци. В4ера си полафихме със един нашироко и като стана дума за коли,веднага вмъкнах :bowdown: БМВ,при което тои ми разказа за негов ли4ен приятел ,които наскоро се развел със жена си :comp: ,продали къщата,тои взел около 50 к евро ,преместил се да живее с майка си ,и си взел бавар4е за 25 к евро .Тази история трябваше може би да предизвика възмущение у мене ,но по-скоро съвсем му влязох в положението на 4овека :mrgreen: Дай боже всекиму поне такъв бюджет за БМВнце! :smoke:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Манияци от Ирландия :о)

Мнение от BMW_POWER » 27 Мар 2018, 3:47

Bogat-Beden написа:Здравеите пи4ове,аз съм на едно място,кадето особено в момента е фрашкано с ирландци. В4ера си полафихме със един нашироко и като стана дума за коли,веднага вмъкнах :bowdown: БМВ,при което тои ми разказа за негов ли4ен приятел ,които наскоро се развел със жена си :comp: ,продали къщата,тои взел около 50 к евро ,преместил се да живее с майка си ,и си взел бавар4е за 25 к евро .Тази история трябваше може би да предизвика възмущение у мене ,но по-скоро съвсем му влязох в положението на 4овека :mrgreen: Дай боже всекиму поне такъв бюджет за БМВнце! :smoke:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Мар 2018, 8:28

:kuku: :kuku: :kuku: :wave:
Буташ ли маслото? хапят ли те кучетата? Върти ли те пералнята? Държат ли те братята? Или си изплискал легените? :help: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 27 Мар 2018, 9:51

Да зема и аз да продам всичко и да заживея при баба ми на село. Ще си купя г30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Мар 2018, 10:27

грехота е да се ожениш при живи родители :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 27 Мар 2018, 10:31

Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Мар 2018, 11:53

Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали :ok:

Направо светотатство. Жените не разбират, че първите 45-50 години от живота на един мъж са най-тежките :idea: Пишат глупости от сорта:

"Имам три деца. Две мои и едно на свекървата. Моите пораснаха, нейното не!"

p.s. Винаги съм се кефил на чувството за хумор на автора :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 27 Мар 2018, 12:56

Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали :ok:

От гледна точка на родителите е дори късно... Още на другия ден след като навърши 18, добрият син трябва да целуне ръка на родителите, да благодари за положените грижи, да остави ключа на масата и... да тръгне да търси щастието си по широкия свят, без да се обръща назад... Майката може скрито да избърше една сълза и... толкова.

След това стаята на "детето" веднага се преустройва на игрална зала и/или мъжка бърлога и... животът започва на 50! :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 27 Мар 2018, 13:11

Borymeckata написа:

От гледна точка на родителите е дори късно... Още на другия ден след като навърши 18, добрият син трябва да целуне ръка на родителите, да благодари за положените грижи, да остави ключа на масата и... да тръгне да търси щастието си по широкия свят, без да се обръща назад... Майката може скрито да избърше една сълза и... толкова.

След това стаята на "детето" веднага се преустройва на игрална зала и/или мъжка бърлога и... животът започва на 50! :yes: :yes:

Тези правила важат за Германия-та , тук един келеш на 18 със 500 лв заплата какво ще направи. То полувината му е само квартирата :D . В София може би е възможно там заплатите са малко по-добре , но дори и с 1000 лв заплата какво ще направиш? Квартира ,ядене ,цигарки ,ток, вода и тн. Като ги платиш излизаш капо . Макар че в североизтока от където съм никой не предлага 1000 лв заплата ,освен ако не си някакъв голям тоест мениджър на голяма фирма и тн. Тези неща които си казал в Германия може и да се получат ама там стандарта е друг :nono: . Примерно аз си признавам че без родители щях да умра от глад въпреки че бачкам със добра заплата , ама какво да направя държавата ни не позволява по-добри условия .

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Мар 2018, 13:44

Радио Канада, до скоро леко ме дразнеше, но от днес нататък само те съжалявам, искрено.. :|
Жив и здрав, дано намериш вътрешния си баланс..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 27 Мар 2018, 13:52

Подвеждащо заглавие, признавам... :mhihi:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 27 Мар 2018, 14:17

M-coupe написа:Подвеждащо заглавие, признавам... :mhihi:

Нали? После моите теми били безмислени . Те админите да видят тази колко е смислена.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 27 Мар 2018, 14:30

Аз пък подозирам, че темата има дълбок смисъл, който... остава скрит за мен... :dunno: :dunno:

А твоите теми бяха истински извор на житейска мъдрост и вдъхновение, много ми липсват... :bowdown: :bowdown:
Excellent! Steven is my name!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Мар 2018, 16:11

Borymeckata написа:

а може и мъжа никой да не пита и да завземе (с бой) гостната и да я направи на перманентен домашен кино театър... :ok:

по темата- надявам се на никой този ирландец да не му е житейско- манталитетен кумир...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Мар 2018, 16:37

Аз само да попитам тази тема как я изнамерихте :conf:

Следваща