От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?
Ами пускам темата защото 3 месеца живея като пенсионер и се очератват още 3 такива . Та в името на перката се лишавам за 6 месеца от
1- ЖЕНСКО ,най-трагичното от цялата работа
2- алкохол
3- дискотеки и кръчми
4- почти всички приятели и роднини
Да не се чудите какво толкова правя - просто съм за половин година в Ирландия и съм решил един път в живота си да спестя пари.Миналата година искарвах дорби пари , но пропилях всичко.40 грама уиски тук са 10 евро , та на мен едно излизане ми костваше 150-200 евра
Та за тва тая година не СЪМ ЛИЗВАЛ 3 МЕСЕЦА . На домашно е далеч по-евтино , но някак си нямам настроение.Алкохол пия от 10 години(имам предвит спирт , не бири4ка или винце) и никога досега не бях прекъсвал за толкова време.Нито фитнеса (за съжаление) нито приятелки,приятели и роднини,можеха да ме накарат да спра да поглъщам,огромни дози мускатова и да си чупя всичките пари в кръчмите и дискотеките.Но се оказа че огромното желание което напира в мен да се здобия с лична кола или по точно БМВ (защото БМВ ис нот джъст а кар) ме накара да си седна на лакомия задник и да почна да пестя .
А момичета защо няма - като не излизам никъде,няма коя да дойде да ме извлече от апартамента да ходя да я задоволявам . Пък и девойките не обичат хора които спестяват - тях им е кеф да гледат как харчиш , не как седиш като пенсионер и за 1392738473847 път екзалтиран гледаш снимките на старото БМВ на някой от форума.
Гадно ми е сега и за тва реших да споделя малко мъката си и да ви попитам - ОТ КАКВО СТЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЛИШИТЕ ЗАРАДИ СНИЬО-БЯЛАТА ПЕРКА.
ПС: ей поне от храна и сън не се лишавам - тук филенцата и сладкарските изделия са без пари и аз съм по всеобщо мнение най-големия чревоугодник , тук
А пък в дъжд как сладко се спииии , а тук повеярвайте ми вали ЯКО .
1- ЖЕНСКО ,най-трагичното от цялата работа
2- алкохол
3- дискотеки и кръчми
4- почти всички приятели и роднини
Да не се чудите какво толкова правя - просто съм за половин година в Ирландия и съм решил един път в живота си да спестя пари.Миналата година искарвах дорби пари , но пропилях всичко.40 грама уиски тук са 10 евро , та на мен едно излизане ми костваше 150-200 евра

А момичета защо няма - като не излизам никъде,няма коя да дойде да ме извлече от апартамента да ходя да я задоволявам . Пък и девойките не обичат хора които спестяват - тях им е кеф да гледат как харчиш , не как седиш като пенсионер и за 1392738473847 път екзалтиран гледаш снимките на старото БМВ на някой от форума.
Гадно ми е сега и за тва реших да споделя малко мъката си и да ви попитам - ОТ КАКВО СТЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЛИШИТЕ ЗАРАДИ СНИЬО-БЯЛАТА ПЕРКА.
ПС: ей поне от храна и сън не се лишавам - тук филенцата и сладкарските изделия са без пари и аз съм по всеобщо мнение най-големия чревоугодник , тук

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
От алкохол и от дискотеките и кръ4мите, че то така става отиваш само за малко в кръчмата и си казваш айде само една биркичка, но след 1 винаги има и 2ра а след втората и 3та, аз след 3тата се сменя алкохола и тогава става кофти 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
карам гоф точно заради това,шото не бих се лишил вече от нищо заради тъпа тенекия..било то и БМВ...А и с купуването на колата не свършват разходите по нея,а тепърва започват...Да си дадеш сичките налични пари за кола и после пак да се стискаш и да я мислиш как да спестяваш за поддръжка....заеби
Яж пий,обличай се,разходите за кола-било то за покупка или поддръжка не трябва да ги усещаш сериозно ,иначе просто тази кола не е за теб,или въобще не си за кола
...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мно по-лесно кога мама унд тата пазарят колата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Вземи по-добра квалификация и с тукашна добра работа пак ще ги събереш. Според мен, прекалено много се лишаваш за една тенекия, а и както каза някой разходите тепърва започнат. Та, доста неща бих пожертвал и съм го правил за по-добри пари, но за тенекия, която често се и обезобразява в българия... да се набутам в еропата, където ни мразят... Иначе нямам лична кола, купена от родитилите ми, не им се сърдя, но мисля че това в нашши дни става нещо като тяхен дълг.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
alexsch написа:....не бих се отказал от нищо заради една кола, пък била тя и БМВ!
Нещо ме съмняваш дали си за тука
п.с.бих отказал много неща за да карам БМВ

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Bavarec*** написа:alexsch написа:....не бих се отказал от нищо заради една кола, пък била тя и БМВ!
Нещо ме съмняваш дали си за тука
п.с.бих отказал много неща за да карам БМВ
+1
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Не знам от какво бих пестил за да карам БМВ,но знам какво не бих правил за да се сдобия с пари за БМВ-няма да крада и да продавам бяло!Някои хора предпочитат лесния начин-2-3-5 год.да живее като лъв,а не цял живот като овца....!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене. 

На мене мама и тате ми купуват всичко и от нищо не съм се лишавал, няма и да се лишавам занапред ...
Друг е въпроса, че не смятам това да изпиеш бутилка твърд алкохол за голямо геройство ... Некак си не ме привлича факта, че след това си в състояние, в което някой ще дойде, ще ти се изсе*е на лицето и ти няма да си способен нищо да направиш
А ти, колега, нали не смяташ да караш пил, като вземеш бимата
Така че т'ва със сухия период го приеми като подготовка за остатъка от живота си 
Друг е въпроса, че не смятам това да изпиеш бутилка твърд алкохол за голямо геройство ... Некак си не ме привлича факта, че след това си в състояние, в което някой ще дойде, ще ти се изсе*е на лицето и ти няма да си способен нищо да направиш

А ти, колега, нали не смяташ да караш пил, като вземеш бимата

Последна промяна eraziel на 07 Авг 2008, 11:05, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене.

In Ban We Trust!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене.
С тебе маи сме една порода