Комп. в колата ?!?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Комп. в колата ?!?
Мисля да сложа компютър в колата, обаче ме притеснява захранването ако някои случайно си има идея как да го направя ще съм много благодарен. Приемам всякакви коментари и мнения. Друг наболяващ въпрос е екрана - трябва е плосък и да не е много пари
.
Ако мястото на темата ми не е тук моля да бъде преместена.

Ако мястото на темата ми не е тук моля да бъде преместена.
quixzole колега много ще се радвам ако успеш да ми пратиш линка с е36-цатата. За сега мисля да не е лаптоп.
ще извиняваш ама какъв е този лап топ за 150лв нещо си в грешка.един лаптоп е евтин 150 лева
като е лесна работа би ли ми казал как да го направя или да ми дадеш линка към статията.а захранването е лесна работа
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
tokarew написа:аз написах са6то тема .идеята е да се слойи лап топ за6тото един лаптоп е евтин 150 лева има идеалян монутор .плосак .а захранването е лесна работа .
Пич тия лаптопи по 150 лв. ме интересуват .... давай насам - ще забогатеем !!

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
GHZbmw написа:Не ми са дават 100лв и нагоре само за захранване, иначе знам за тези нещица. Ако някои има други идеии...
Имам идеи и не само

А захранване можеш за малко по-малко да намериш но няма да е голяма разликата.
Впредвид това че правя нова кутия и временно няма да ми трябва мога да ти дам един 10 '' монитор пригоден специално за автомобил със стойка и спец видеокарта DVI ако ти говори нещо, достатъчно дълъг общ кабел (захранване и видеосигнал).
Но най-добре е в личен разговор да ти обесня колко подводни камъни има

May the BMW force be with you!
абе за6то секи ме цитира ве маина
сериозно ви говоря .лаптопа е скапан ама монитора му е як .хардиска 6те го сменя както и рамта и някои други хави .и е 10кг тегак за това не се о4удваите за цената
има доста бг-ситове в които се предлагат доста идеални офети за компирни 4асти:) а за захранването се 6те се из4исли някакфа схема скопо 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Ами не знам, дали ще помогна, но съм виждал тука в София една Е30-ка Купе с монтиран компютър и зверска музика
Човека го е направил наистина много добре (с моторизиран 15" монитор, тракбол на мястото, където в момента монтират I-Drive и т.н.)
Брат ми каза, че човека дори имал няколко мнения във форума
Може да го познаете по надписа на предното стъкло "MOVE OVER", написан наобратно (както е при "AMBULANCE")
Ако някой го познава, със сигурност той ще може да помогне!
'Ми дай да забогатяваме
http://www.kvantservice.com/prices.php
Това са крайни цени!

Човека го е направил наистина много добре (с моторизиран 15" монитор, тракбол на мястото, където в момента монтират I-Drive и т.н.)
Брат ми каза, че човека дори имал няколко мнения във форума

Може да го познаете по надписа на предното стъкло "MOVE OVER", написан наобратно (както е при "AMBULANCE")

Ако някой го познава, със сигурност той ще може да помогне!
CheGevara Пуснато на: 20 Юли 2004, 8:28 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Пич тия лаптопи по 150 лв. ме интересуват .... давай насам - ще забогатеем !! ако ще и със 486DX процесори и 8MB RAM и 20 MB твърд диск да са
'Ми дай да забогатяваме

Това са крайни цени!
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
KoolyO прав си ... но разбира се мойта конфигурация беше преувеличена ... става дума за що годе Notebook на който може win 98 да се инсталира ... а те почват от 400 лв.
абе аре да забравим за тия глупости ...
за PCто:
съветвам те да не го инсталираш за постоянно в колата, а да си направиш едно захранване и една стойка на която ще сложиш Notebook-а. Като слизаш си го взимаш в ръчичка ... и си го ползваш вкъщи. Инвестицията да направиш инсталация в колата не си заслужава ... поне според мен!
абе аре да забравим за тия глупости ...
за PCто:
съветвам те да не го инсталираш за постоянно в колата, а да си направиш едно захранване и една стойка на която ще сложиш Notebook-а. Като слизаш си го взимаш в ръчичка ... и си го ползваш вкъщи. Инвестицията да направиш инсталация в колата не си заслужава ... поне според мен!
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2