Колко пръднал може да е живота???
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колко пръднал може да е живота???
От известно време, бая време, не ми върви, мързи ме и т.н. Както и да е, последните няколко дена обаче дойде прекалено дори и за моя карък. Отивам на РД на една мацка която от адски много време ме кефи, това щеше да е вечерта и тамън сядам на масата и някъв пергиш я нагъна
УМРЯХ, както и да е преживях го, помогнах си
и лека полека се залафих с една нейна приятелка и взе че ми хареса. Както и да е, вечерта свърши, изпращахме се и т.н., ще се видим пак и аз бях щастлив (по някое време стана на въпрос че едно момиче е влюбено и аз като я питах нея и тя ми вика аз не съм). Станах едвам изтърпях до вечерта, взех и телефона и й пращам едно есемесче, още едно и какво се оказва - тя не била влюбена а силно увлечена с изглед да се влюби (е кажете ми че жените не са тъпи копелета) както и да е и това преживях. Снощи карам една мацка към тях, дето преди известно време я бях питал дали иска да излезем някой път и питам я аз, тая вечер става ли и тя - ами аз си имам приятел
Оти ти не е.. м......, а като те питам свободна ли си, що ме излъга, ами бях пиинала и не мислих че си сериозен??? Двуседмичното недоспиване, разболяването и двудневния махмурлук + тези женски изпълнения ме довършиха.
И така ставам днес, отивам да колегата Чико и отиваме на работа и
КОЛАТА беше там - е34 М5, просто веднага ми се отспа и една тъпа усмивка от ушо до ушо ме заля. Караме по обяд към Лозен и подминавайки намсикво на Цариградско (едно такова дето е като офисуан до ЗИТ и още една КОЛА [e34 M5]. Вълна на живот отново премина през мен. Пътувам насам (35-ти в студ. град) сега, към 8 и нещо и на Ракова на сфетофара чакаме зелено с рейса и откъм Драган Цанков прави ляв надолу по Гемето най-красивата е34 М5 която съм виждал на живо - черна, истински Shadowline, страшен кюнец и невероятни 18-ки, със западен номер. Рядко за един ден толкова пъти ми се е случвало да повярвам че живота е прекрасен без да съм правил секс.
Слава на Велика България и БМВ
П.С. В Слатина се редихме следобяда с едно е46 М3 (8558 или нешо такова), е не ми действа възбуждащо тази кола, но все пак в този ден ми хареса сигурно за първи път в живота ми.

И така ставам днес, отивам да колегата Чико и отиваме на работа и

Слава на Велика България и БМВ
П.С. В Слатина се редихме следобяда с едно е46 М3 (8558 или нешо такова), е не ми действа възбуждащо тази кола, но все пак в този ден ми хареса сигурно за първи път в живота ми.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Бреййй, пич, ти си бил много морален бе! Разбереш ли, че някоя си има приятел и вече я пишеш бита карта
Недей така, убеден съм, че нито една от тях не е с железни гащички който се отварят с четец на ретенита настроен единствено за очите на гаджетата им 

Re: Колко пръднал може да е живота???
Tano написа:...тя не била влюбена а силно увлечена с изглед да се влюби...
Това ме разби

В случая точния израз е: "...ей, толкова мъничко и остава... и се дава..."

Да караш Peugeot е страст!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Има и хубави жени по пътя,ама като нито една (кола или жена )не е твоя не е много гот.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
///M Power написа:Има и хубави жени по пътя,ама като нито една (кола или жена )не е твоя не е много гот.....
Дам, единственото, което можеш да направиш после е да си фраснеш една ***** по спомен

П.с. Базик бе, аз кефя като ги виждам, ако че не са мои...
След като снощи изкарах вечерта по този начин http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=10652, знам че живота е наистина прекрасен.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Лудите не сме на изчезване
Само дето почнах да се улавям напоследък че съм станал малко праволинеен и скучен но какво да направя живота е такъв, ситуацията е такава и трябва да се примирим

Само дето почнах да се улавям напоследък че съм станал малко праволинеен и скучен но какво да направя живота е такъв, ситуацията е такава и трябва да се примирим

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Относно Tano
Тано, фен, мисля, че те разбирам какво искаш да кажеш!
И аз имам проблем, че винаги приемам това, което говорят жените насериозно и се връзвам.
Обаче, не е така пич! Жените си имат различна психика от нас: говорят едно мислят друго, днес твърдят едно, утре са на противоположното мнение!!!
Въобще трябва да помним, че жените са си по-различни, не бива да ги вземаме много насериозно, за да не се наскърбяваме излишно!
Това не означава, че не уважавам жените! Напротив: едва ли бих могъл да живея без тях, но не можем да се отнасяме към тях като към другарите си!
Моя съвет е: да не ти пука кво казала една или друга! Ти си фен на БМВ, което вече те поставя по-високо от обикновените индивиди!
Помни, че живота е кратък и не бива да пропускаме хубавите моменти в него, за да не съжаляваме после
С други думи: ако някоя ти харесва, кажи й го и после подържай оборотите още известно време. Ако се дърпа, майната й: има и по-гладки шосета!
Демек други жени, че и по-хубави! Те са много повече от нас фен! 

И аз имам проблем, че винаги приемам това, което говорят жените насериозно и се връзвам.
Обаче, не е така пич! Жените си имат различна психика от нас: говорят едно мислят друго, днес твърдят едно, утре са на противоположното мнение!!!

Въобще трябва да помним, че жените са си по-различни, не бива да ги вземаме много насериозно, за да не се наскърбяваме излишно!
Това не означава, че не уважавам жените! Напротив: едва ли бих могъл да живея без тях, но не можем да се отнасяме към тях като към другарите си!

Моя съвет е: да не ти пука кво казала една или друга! Ти си фен на БМВ, което вече те поставя по-високо от обикновените индивиди!

Помни, че живота е кратък и не бива да пропускаме хубавите моменти в него, за да не съжаляваме после

С други думи: ако някоя ти харесва, кажи й го и после подържай оборотите още известно време. Ако се дърпа, майната й: има и по-гладки шосета!

Та като оставим факта че миналата седмица ми гепиха колата, под носа ми днес ми взеха ебати яката работа (шофьор на е34 525) и т.н. какво стана в Събота: Пецко свиреше и бла бла, много як купон стана (SlipKnot бате страшно шоу изпусна) и аз взех та пих една водка по случая ама нали съм въздържател и ми подейства много отпускащо и се разтанцувах, а аз като се разтънцувам много ми падат задръжките и се раздавам. И свършват те да свирят, седя си аз и си лафиме и идва една мацка и ми вика " Ние с мойте приятелки сме ти фенки, много ни изкефи как танцуваше, аре да се снимаме с теб"? И аз аре, да не съм луд да откажа. Снимахме се, залафихме се и си викам "Е са на едната и излезна късмета" и почнах да ги оглеждам. Гледам едната с очила като мене и си викам айде с такава не съм бил (един съвет - ако носите очила не се взимайте с жена с такива, всеки път като се навеждате към нея ще се получава едно почукване и сблъсък на джамове, който може да свърши с катастрофа) и отивам да си лафа с нея и диджея айде пусна блус и я каня аз и тамън да я обгърна с пипалата и ми вика "Леко че точно се татуирах" и гледам гърба и под потника целия в найлони, дефламоли и прочие гадости и си викам айдеееееееее изгоре брат ми тая вечер с рутенето. За капак след около минута и половина разбрах и че след 2 дена си заминавала за Испания че учи там. Гъзовете около мен които ми се водят приятели още ме бъзикат а аз се чудя може ли да съм такъв карък???

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Аз винаги изпускам.. поне аз щях да намажа, ако не ти..
По повод темата:
"..жените са за педерас'и, жените са за педерас'и.."
Светльо, "Хиподил"
П.С. Аз съм най-големия карък на този свят!
П.С.2 'Ма не ми пука!

"..жените са за педерас'и, жените са за педерас'и.."
Светльо, "Хиподил"

П.С.2 'Ма не ми пука!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
хахаххахахаххахах
батка ти си полудел сълзи ми потекоха от последния ти пост неси карък ти а просто тия дни немаш касмет или като казвам аз щом нее станало зна4и така триябва да бъде споко има оште много дни пред теб
п.с---- пи4ки има много ама свестните са из4езнали
п.ц2 жие ако сте каруци аз бием днеска пием кафе и некво моми4е като ме видия да слизам от любимата бима и веднага се облиза в мене хехехехе седе седе и доиде и неква неина приателка и си полафиха малко и приятелката и доиде и вика мойе ли да доидеш да се запознаете с това моми4е 4е сии много познат страно от каде като аз никои незаси4ам от както си имам дружка но караи и аз викам зашто пак аз да доиде тя,маико като доиде пред мен малеееееееееее вълциииииииии,нее истина и питам от каде сме се вийдали пак тя много си ми познат от някаде пу деба как така незнам ама през целото време ме гледаше всякаш казваше мили4ко къпими пакет4е 4ипс и ме раведи изквартала малко стаз колица и ти обештавам една незабравима ве4ер
ба та питам аз докога жените ште ни гледат като банкомат4ета
кога тез девоики ште по4нат да ни раглеждат като любяшти хора---------никога

п.ц2 жие ако сте каруци аз бием днеска пием кафе и некво моми4е като ме видия да слизам от любимата бима и веднага се облиза в мене хехехехе седе седе и доиде и неква неина приателка и си полафиха малко и приятелката и доиде и вика мойе ли да доидеш да се запознаете с това моми4е 4е сии много познат страно от каде като аз никои незаси4ам от както си имам дружка но караи и аз викам зашто пак аз да доиде тя,маико като доиде пред мен малеееееееееее вълциииииииии,нее истина и питам от каде сме се вийдали пак тя много си ми познат от някаде пу деба как така незнам ама през целото време ме гледаше всякаш казваше мили4ко къпими пакет4е 4ипс и ме раведи изквартала малко стаз колица и ти обештавам една незабравима ве4ер

Последна промяна dizelboy на 30 Авг 2004, 23:06, променена общо 1 път
SlipKnoT написа:"..жените са за педерас'и, жените са за педерас'и.."
Светльо, "Хиподил"
П.С.2 'Ма не ми пука!
Ела следващия път и ще мериме

Толкова се радвах че цяла вечер някви хора ме черпиха някви водки понеже не са ме виждали да пия и си викам "Тая вечер уцелих кьоравото" и накрая си загубих ГСМ-а.

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
dizelboy написа:хахаххахахаххахах![]()
батка ти си полудел сълзи ми потекоха от последния ти пост неси карък ти а просто тия дни немаш касмет или като казвам аз щом нее станало зна4и така триябва да бъде споко има оште много дни пред теб
п.ц2 жие ако сте каруци аз бием днеска пием кафе и некво моми4е като ме видия да слизам от любимата бима и веднага се облиза в мене хехехехе седе седе и доиде и неква неина приателка и си полафиха малко и приятелката и доиде и вика мойе ли да доидеш да се запознаете с това моми4е 4е сии много познат страно от каде като аз никои незаси4ам от както си имам дружка но караи и аз викам зашто пак аз да доиде тя,маико като доиде пред мен малеееееееееее вълциииииииии,нее истина и питам от каде сме се вийдали пак тя много си ми познат от някаде пу деба как така незнам ама през целото време ме гледаше всякаш казваше мили4ко къпими пакет4е 4ипс и ме раведи изквартала малко стаз колица и ти обештавам една незабравима ве4ерба та питам аз докога жените ште ни гледат като банкомат4ета
5 мин го чета и още не съм сигурен че разбирам ... превод некъв за Дизелчето нама ли да се намери, скрипт някой да напише ???

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
Пич нема да се косиш... щом не връзва пускай тото нищо , че е малък джакпотът стига за една свестна баварка а с нея нема вариант да не ти върже вервай ми....
не си карък просто мацките са малко уморени от морето все още ( щото ако знаеш какво беше тая година...)
така че да не ти пука пички бол а и на твоята улица ша огрее слънце и ще се паркира М5
не си карък просто мацките са малко уморени от морето все още ( щото ако знаеш какво беше тая година...)
така че да не ти пука пички бол а и на твоята улица ша огрее слънце и ще се паркира М5
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2