Как се грижим за колите си ...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Как се грижим за колите си ...
Интересно ми е какви грижи полагате за автомобила си, така че като се качите и да се чувствате конфортно и удобно, а не заобиколен от пепел и мърсотия. Колко често си чистите колите и как ги чистите, сами или на автомивка.
Питам , защото днес се замислих, че след като си изчистя сам колата , полирам туй онуй изтупам стелките и освежа каквото мога са чувствам 100% по-дпбре и усещането от управлението на таква кола е много по-приятно.
Питам , защото днес се замислих, че след като си изчистя сам колата , полирам туй онуй изтупам стелките и освежа каквото мога са чувствам 100% по-дпбре и усещането от управлението на таква кола е много по-приятно.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Предимно на мивка но в последно време аз си я мия...Иначе като съм аз става каде каде по добре...Знам си всички местенца където се задържа гадна мръсотия и я махам да не прави бели
И я мия когато смятам че е необходимо...Има случаи на седмицата 2 пъти или на месеца толкова....Зависи дали се кара и каде се кара

И я мия когато смятам че е необходимо...Има случаи на седмицата 2 пъти или на месеца толкова....Зависи дали се кара и каде се кара

Чистя я през ден на автомивка,ама сам,без пароструйка и никога четки.В Люлин на Шатрата има на всяка клетка маркучи с накрайници като за душ,отнема повече време,ама не се драска.А един път месечно си минавам гумените водни съединения и пластмасите със някакъв бял препарат,който съдържа силикон и мирише готино.Има го само при Килията в некви туби по 30л,дребни разфасовки нямало и струвал мама и тате
Като намажа гумите с него,държи около 10 дни.Става и за табло и НЕ ЗАДЪРЖА ПРАХ.Иначе и аз не мога да си понасям колата мръсна,обичам да свети.Иначе мойта е тъмносива и носи на прах,ама като седна зад волана и погледна капака под ъгъл,палим към Шатрата. 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Oфффффффф, аз съм педант на тая тема!!! Не мога да я понасям и грам мръсотия да има! Напоследък я мия на Автомивка само отвън, а за вътре си купих една прахосмукачка и си я държа в гаража и общо взето всяка вечер като се прибера и и тегля една смучка(като не е много мръсна се чисти лесно, за 5 мин съм готов)
Иначе къв ми е кеф сутринта като си седна в колта.......и стелката ми да една мека,чиста и черна
, абе понякога май чак се вманиачавм ама няма как, прави ми удоволствие!

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Завиждам за гаражаgazzzar написа:Oфффффффф, аз съм педант на тая тема!!! Не мога да я понасям и грам мръсотия да има! Напоследък я мия на Автомивка само отвън, а за вътре си купих една прахосмукачка и си я държа в гаража и общо взето всяка вечер като се прибера и и тегля една смучка(като не е много мръсна се чисти лесно, за 5 мин съм готов)Иначе къв ми е кеф сутринта като си седна в колта.......и стелката ми да една мека,чиста и черна
![]()
![]()
, абе понякога май чак се вманиачавм ама няма как, прави ми удоволствие!

!!Asen_X написа:Ако имах гараж, щях да я чистя и мия през два дена
И аз съм така...
Иначе и аз много държа на чистотата, и по принцип предпочитам сам да си я чистя, но напоследък нямам никакво време и се налага да прибягвам до услугите на мивките..А от всички тях съм доволен единствено от Софавто, но то ми е много далече и рядко ходя до там... Кварталните мивки в повечето случаи са голями мърлячи

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз имам 2 коли еднакъв цвят почти син и лилав металик. Изляза ли от мивката паркирам пред нас и туи е , вече са прашни
Иначе са много красиви цветове. От вътре , винаги спреи табло ,стелки, прахосмукачка . Искам да лъщи кат се кача
кеф да ти доставя кат са качиш

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ами аз нямам кола,но докато имах моторче(вчера го продадох)го чистех до блясък.Не винаги но повечето пъти държа да свети!!!КОлегите Icho,vicho i wazzz могат да го потвърдът.Просто беше с хромирани капли и стоеше неприятно да са прашни,а кат са чисти лъщяха!!!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Мия си колата поне веднъж седмично задължително на една определена автомивка при един определен човек на друг не давам да ми се качи в колата. Мият ми я безконтактно за да не се дере боята и вътре не позволявам нито да се пуши нито да се яде.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Новини
-
Fast-and-Furious
Абе ти не се ли отучи да тормозиш пътниците в колата си .... Ъ? Помня веднъж отиваме до Пловдив с твойта Е30-ка .....отварям пепелника да изпуша една цигара и вътре гледам некви дъфки се мотаят .....трябваше да си вея езика пет минути през джама за да изпуша цигарата. А уж си пушач, твойта кожа
Абе ти не се ли отучи да тормозиш пътниците в колата си .... Ъ? Помня веднъж отиваме до Пловдив с твойта Е30-ка .....отварям пепелника да изпуша една цигара и вътре гледам некви дъфки се мотаят .....трябваше да си вея езика пет минути през джама за да изпуша цигарата. А уж си пушач, твойта кожа

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И аз много мразя да се пуши в колата, сигурно защото и аз не пуша
Само като стане всичко по-седалките в пепел и направо полудявам.
В тоя ред на мисли да Ви питам някой да знае къде мога да си изпера седалките качествено, независимо от цената?

Само като стане всичко по-седалките в пепел и направо полудявам.
В тоя ред на мисли да Ви питам някой да знае къде мога да си изпера седалките качествено, независимо от цената?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2