PORSCHE club Bulgaria

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

PORSCHE club Bulgaria

Мнение от Penchev » 11 Окт 2004, 19:28

Мдаа,не отдавна мисля около 14-на ентусиасти на фирмата се събраха и създадоха "PORSCHE club Bulgaria". Добих представа за какви автомобили като модификации става въпрос и най-старото което видях беше една около 20 годишна 911 в перфектно състояние,мисля,че червена на цвят.Имаше страхотна 964-ка ('92-ра),предполагам Carrera а останалите доста нови и турбинирани зверове.Значи сега създавали въпросните пичове сайт в нета и отделно вече са замислени автопоходи до Варна и Пловдив.
Чудя се как ли ще реагират при евентуална покана от наша страна за обща сбирка :?: Така като имах възможност да видя хората ми се струва,че това е малко вероятно ...
Стоян продаде автомобила,който при евентуален action би могъл да ни отсрами :cry:
Както и да е,след някое друго време,пожелание на уважаемите президент и ръководство може да им предложим нещо такова :) :)

Георги Пенчев
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 11 Окт 2004, 19:32

еххх порше... :roll:

някой ден.... и аз... 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 11 Окт 2004, 19:34

И аз,и аз :wink:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Окт 2004, 20:00

Мирише ми на киселяци с който едва ли ще намерим обща приказка.., но пък се надявам да не съм прав и да се окажат точни хора! 8)
Времето ще покаже! :wink:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Окт 2004, 20:50

За съжаление Чочо (Слипнот) е прав, надали ще намерим обща приказка стях но ще изчакаме появата на сайта им и ще потърсим контакт с тях непременно. От опит глава не боли, а БМВ не е по-малко реномирана и класна марка от Порше.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 11 Окт 2004, 21:01

!!Asen_X написа: От опит глава не боли, а БМВ не е по-малко реномирана и класна марка от Порше.

хмммм, не съм съгласен с това.
Въпреки, че сте прави (и аз се надявам да не е така) с тези хора едва ли ще си намерите приказка - нито сте им на парите, нито на колите. Поне тези БМВ-та, които са в клуба нищо не могат да направят, дори да заинтересуват някой собсветник на Порше. Единсветно може би М-сериите се доближават, но не съвсем до възможностите на Поршето в уличния си вариант (за спортни и пипани коли от двете марки не говорим) - така че това ми се струва обречено на провал начинание - ние сме класи под тях и то с голяма разлика.
Все пак можете да опитате де, за това Асен е прав - от опит глава не боли :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 12 Окт 2004, 10:06

еее вие явно не познавате колите в клуба бе пичове... ако не ме лъже паметта във този форум има 3бр. М5 една 540 и 1-2 М3 които са повече от достатъчни да се справят с повечето поршета из БГ не говоря за тунинговани машини.... аз имах за кратко едно порше но в БГ засега ще се въздържам да си купя друго докато не опрявят улиците.... а лично според мен да си член на някой клуб трябва и да си притежател на даденото нещо ( не искам да послужи като сигнал за полемика)...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 12 Окт 2004, 12:31

Познавайки няколко от тези хора мога да кажа, че не виждам никаква пречка за нещо подобно...Все пак за да членуваш в клуб на Порше не се иска само да си позьор, а и да имаш някакво уважение към марката...Не мога да си представя някой сноб да тръгне на автопоход на майната си при положение, че има Витошка, Селект-а, Бакарди, Червило и т.н.
За един от тези хора мога спокойно да кажа, че умира за Поршето си и полага невиждани грижи за него, освен това е и доста земен човек :wink:
А и още нещо-в БГ има доста Поршета, но членуват само 13,14 :idea:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 12 Окт 2004, 13:41

Flat 6 написа:Познавайки няколко от тези хора мога да кажа, че не виждам никаква пречка за нещо подобно...Все пак за да членуваш в клуб на Порше не се иска само да си позьор, а и да имаш някакво уважение към марката...Не мога да си представя някой сноб да тръгне на автопоход на майната си при положение, че има Витошка, Селект-а, Бакарди, Червило и т.н.
За един от тези хора мога спокойно да кажа, че умира за Поршето си и полага невиждани грижи за него, освен това е и доста земен човек :wink:
А и още нещо-в БГ има доста Поршета, но членуват само 13,14 :idea:

Това да се чува! :) Защо не си спретнете една среща тогава, ако са все ентусиасти не виждам какво ще ги бърка, че карат по-бързи и по-скъпи коли ;)

Нашия клуб е в доста приятелски отношения с Порше клуба, доста често има смесени събития, дори един от хората в комитета на клуба е член и на комитета на Порше.

Смело отправете една покана и вижте какво ще се получи :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 12 Окт 2004, 14:55

Ако са ентусиасти, невиждам каква е причината да не се заформят яки купони и веселие по полигоните 8)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Окт 2004, 14:59

изчакайте ги да се организират, направят сайт, да се разбере кои кои е .... и после ако сметнете за уместно организирайте контакти...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 12 Окт 2004, 21:24

marti the pi4 написа:еее вие явно не познавате колите в клуба бе пичове...

а ти явно не познаваш разликата между "клуб" и "форум" - защото в клуба няма такива коли.......
не че има значение, ма по-полека в тона
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Окт 2004, 23:01

Не видях само какво мисли президента "черно на бяло" :roll:
Аз лично се надявам да се организира едно такова мероприятие :P
Наистина трябва да поизчакаме и първо видим в нета за какъв форум,хора и отношения става въпрос. :)

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Окт 2004, 7:08

Надявам се никой да не се обиди от това което ще кажа, но в крайна сметка форума е за това всеки да си казва мнението, а моето е следното:

Не мисля че парите, социалното положение и т.н. на хората може да е пречка за това една група от хора да си изкарат добре или да бъдат добре в една и съща компания.
Аз имам доста приятели! които са много богати, имат много пари и карат доста лъскави возила, но са приятели и се разбираме чудесно, това кой има и кой няма пари според мен е някакъв комплекс, който неможе да бъде движеща сила в отношенията между хората. Няма спор че има индивиди, за които са по-комплексирани от имането на пари от колкото тези които нямат, но модели всякакви.
Така че си мисля, че една среща с Порше Клуб може да донесе много повече положителни емоции, отколкото каквито и да било други.

Общо взето в парите (имането или нямането им) могат да бъдат комплекс само в Абсурдистан (България), така че разграничавайте се от тези глупости и се стремете да трупате контакти и положенителни емоции от общуването с хората
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 13 Окт 2004, 8:31

Аз мисля че би се получило много добре за това нека просто опитаме!
От гледна точна на създаване на клуб мисля че можем да им помогнем даже :roll:
Flat 6 дай да се запознаем с теб и момчетата които познаваш от Порше клуба и да им продложим ?!
May the BMW force be with you!

Следваща

Назад към Извън Темата