Гедория каква и от къде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Гедория каква и от къде?

Мнение от chocho » 29 Дек 2008, 15:47

Някой може ли да ми удари едно рамо за читава гедория а и мнение ако е възможно.Профисионална неми трябва, но и не искам китайски боклуци.Имам някакви наблюдения над Force поради факта че са добри.Ако някой може да издейства и отстъпка ще е още по-добре за което ще съм много благодарен
Ето такъв комлект искам:
Изображение

П.С.Един познат си взе ейтакава

Изображение

И сега ме съветва да си взема на Force

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Дек 2008, 16:16

Сподели с какви пари разполагаш и за какво ти трябва.
Има малко,средно и голямо гедоре.Различни дължини на флошката,
шестограми и така нататък.Първо прецени за какво ще го ползваш и кое ти трябва най-често,виж с какви пари разполагаш и кажи.
Ако си от София на битака знам,че има един който продава читави инструменти цели комплекти и не са крадени,а са нови!
Та всичко зависи от целта за която ти трябва.
Айде поздрави и пиши да кажеш! :mhihi:

crash tester
Аватар

Мнение от chocho » 29 Дек 2008, 16:51

Със снимките ясно става какво търся само че се колебая между марки а и цените ме интересуват.Тази долната която не е на Force разбрах че може да се намери за около 120-130 лв. а на Force била малко по скъпа затова питам и за намаления дали някой може да одари едно рамо

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 29 Дек 2008, 17:27

У нас всички инстроменти и машини са на Top Master (или нещо такова,ще проверя),добра марка и цените им са добри.

п.с.Ето сега намерих саита фирмата разпространител се казва Euromaster
http://www.euromasterbg.com/index.php?p=10

Имат голям магазин в "Търговски Център Илиянци" има доста продавачи,консултанти които могат да те посаветваш какво да си купиш.
Изображение

crash tester
Аватар

Мнение от chocho » 29 Дек 2008, 17:54

Тоз моя познат точно такава си взе на Top Master, доволен е за сега от нея но каза че Force е по-добра марка и аз затова питам.Ако може и от някъде цени да се изнамерят ще е още по-добре и ако някой може да уреди нещо с отстъпка ще е най-добре :D

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 29 Дек 2008, 18:05

chocho-rz написа:Тоз моя познат точно такава си взе на Top Master, доволен е за сега от нея но каза че Force е по-добра марка и аз затова питам.Ако може и от някъде цени да се изнамерят ще е още по-добре и ако някой може да уреди нещо с отстъпка ще е най-добре :D

чочо бате аз съм с топмастер,купих си я от Практикера тука в Русе и за около 4 месеца никви проблеми.Спрях се на нея поради факта че и предния ми комплект беше същия и за около 9 месеца един камък неможах да счупя,но като разбиха на братовчеда колата я отмъкнаха и нея мама им мръсна.Та затова си купих същата и продължавам да съм доволен.Цена:125лв в Практикер,ся може и некви намаления да има нз :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 29 Дек 2008, 18:12

Абе колеги аз също се навивам от край време да си закупя така,че следя темата с интерес.От време на време ползвам куфара на един приятел с марка BAHCO,но не мога да намеря сайт на вносител,за да видя цени.А иначе е много здрава,колко клеясали предници,двигатели и какво ли още не е разглобила и сглобила,а не мърда...Имам странното чувство,че ще е доста скъпа,но все пак някой ако подхвърли цена за обща култура :?: ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Дек 2008, 18:15

FORCE определено е много добър избор :yes:

нямат чупене и като цена са относително добре от 100 до 200 лв си вземаш прилична гидория която ще те изкара с години ;)

crash tester
Аватар

Мнение от chocho » 29 Дек 2008, 19:56

Гледах на Force комплекта излиза 198лв. продажна цена тука при нас.Утре ще погледна и на Топ Мастер колко пари е и сигорно ще взема нея.От доста места вече ми препоръчват нея а и доста неща изчетох по форуми и наистина все хубави думи.За предпочитане била Force но нямали разлика защото и Топ Мастер били доста качествени така че определящото е било според джоба затова и се спрях на Топ Мастер а и все пак аз ще я ползвам доста по рядко отколко се ползва по-сервизите :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 29 Дек 2008, 21:57

топ мастер са пълни китайски ментета. купувал съм няколко ключа по спешност и винаги се разкрачват, заоблят и изкривяват. да не говорим ако един ключ изкара 2-3 седмици ръждясва :mhihi:

горещо ти препоръчвам PROXXON, верно са скъпи, но има за какво!
GEDORE също е много добър избор, и RICO са отличен избор спрямо цената си.
Изображение

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 29 Дек 2008, 22:28

Още един глас за RICO ;)
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Дек 2008, 23:04

и аз съм за Rico, ама имай в предвид че имат и ментета
а ако бюджета ти го позволява купи си най-добре Facom. Те са с почти доживотна гаранция :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

crash tester
Аватар

Мнение от chocho » 29 Дек 2008, 23:13

Все бюджета ако позволява а никой не казва нищо за цени.И по сайтовете не намирам цени така че ако може някой нещо да подскаже за цени ще е добре

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Дек 2008, 23:22

леле мале като прочетох заглавието помислих,че говориш за гюдерия..

гедоре и факом са върха на сладоледа....!!!хазет също.....!!!
има едни немски много добри ,ма забраих марката -нещо с "к" и се продава от нитех в дружба2!! цената на пълен куфар сега е в промоция и беше някъде около 150лв!! имам такъв куфар-няма нещо ,дето да няма вътре.
едни от най-добрите инструменти са на бистришко шосе в "ташев галвинг" ,но там не са толкова за ремнот на коли ,а електричарски и други...!!там съм си купувал бесни клещи и лезачки и работят от години и са като нови....!!! една от марките с доживотна гаранция е риджид. щатски са ,ма цените са им мамата си трака....!!!!
дано съм ти бил полезен...
п.с. в никакъв случай не си зимай от топ-мастър!! имам 11 шева на окото от техна бургия ,която не се счупи ,а се сгъна като кашкавалена...!!клещите им стават максимум за да срежеш шлаух....!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Дек 2008, 23:56

SKISA написа:леле мале като прочетох заглавието помислих,че говориш за гюдерия..

гедоре и факом са върха на сладоледа....!!!хазет също.....!!!
има едни немски много добри ,ма забраих марката -нещо с "к" и се продава от нитех в дружба2!! цената на пълен куфар сега е в промоция и беше някъде около 150лв!! имам такъв куфар-няма нещо ,дето да няма вътре.
едни от най-добрите инструменти са на бистришко шосе в "ташев галвинг" ,но там не са толкова за ремнот на коли ,а електричарски и други...!!там съм си купувал бесни клещи и лезачки и работят от години и са като нови....!!! една от марките с доживотна гаранция е риджид. щатски са ,ма цените са им мамата си трака....!!!!
дано съм ти бил полезен...
п.с. в никакъв случай не си зимай от топ-мастър!! имам 11 шева на окото от техна бургия ,която не се счупи ,а се сгъна като кашкавалена...!!клещите им стават максимум за да срежеш шлаух....!!!

Хабсолютно съм съгласен със колегата.И от топ мастер не си купувай нищо!Познавам шефовете им арабели и знам що за боклуци внасят.
Правил съм им офис сградата и магазина на ломско.
Само боклуци от тях.Истината е във факома.Няма такова качество.
Осак също имат невероятни инструменти.Магазина на Нитех много са надули цените нещо.Има магазин в Бойла комплекса до горубляне.
Само профи инструменти.Абе ако ще даваш 150 лева за комплект по добре дай 270 примерно и си вземи нещо истинско.
На осак сме били по най-малка тресчотка с чук и няма ядове.
Развива всичко!
П.С.
И аз си помислих,че става въпрос за гюдерия в началото! :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата