Форума на Опел ни превзема заради некадърници...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Форума на Опел ни превзема заради некадърници...
"Форумът няма да бъде достъпен от 23ч. на 23.12. до вечерта на 24.12.2008 г."
Погледнете в обявите ни колко има за опел от юзъри с по 2 до 10 мнения... То бива бива цигания, ама това на нищо не прилича. Сигурно ще стане 2 месеца скоро... Аз лично също съм регистриран там и редовно им тегля една на виновниците които и да са. Някой знае ли какво точно се случва?

Погледнете в обявите ни колко има за опел от юзъри с по 2 до 10 мнения... То бива бива цигания, ама това на нищо не прилича. Сигурно ще стане 2 месеца скоро... Аз лично също съм регистриран там и редовно им тегля една на виновниците които и да са. Някой знае ли какво точно се случва?
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега, просто управата им е пълна с некадърници, на чело с "чиче"
Един форум IPB се конфигурира точно за 30мин

Един форум IPB се конфигурира точно за 30мин

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
cucko написа:А аз 100 пъти се пробвам да се регистрирам-неще и неще...
Ами това значи че не си за там

Re: Форума на Опел ни превзема заради некадърници...
arabian написа:"Форумът няма да бъде достъпен от 23ч. на 23.12. до вечерта на 24.12.2008 г."![]()
Това си е техен проблем....нали не влизат по другите теми да "ни теглят по една", както ти казваш че правиш в техния форум?
Винаги е имало обяви за Опели в нашия ....какво те смущава толкова не мога да разбера?

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
xterminat0r написа:всичко във форума се прави на свободни начела - така, че, когато - тогава...
познавам една част от тях и са много печени. Все пак на всеки трябва да му е ясно, че са празници
А на бас че ги познавам повече от теб

Лични начела казваш, обявите дето се плащат, за един свестен хостинг не стигнаха нали

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И аз наскоро опитвах и не стана, получи се в един подфорум-на "Опел клуб-Бургас"
без проблем.

Никой не мое ма връне на селу!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Vlados написа:cucko написа:А аз 100 пъти се пробвам да се регистрирам-неще и неще...
Просто имай търпение...
Имам за продаване 2 калобрана...и мисля че е там мястото да ги пусна...демег да не ви пръскат толкова когато карате зад някоя Вектра...

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Много се извинявам на всички колеги, които ще се засенгат, но искам да изкажа и моето мение. До преди 2 месеца имах (още имам и го карам редовно) Opel Astra, регистриран съм във форума на опел от доста време, и имам лични впечатления от колегите там. Тук (БМВ форума) хората са много сплотени, там също, обединява ги общото влечение към марката, това че е Опел не ги прави с нищо по-лоши хора от Вас. В момента аз съм част и от двата клуба тъй като дълго време исках и в крайна сметка си купих БМВ, НО лепенките на Опел клуба още стоят по астрата. Видял съм много добро от колегите там. За краткия период, в който съм част от "Нашия клуб", получих много подкрепа и от Вас колеги, за което благодаря. Много некоректно е обаче отношението, което проявявате без да познавате ситуацията. Опел форума претърпява функционална промяна, за което се изисква определено време и не е толкова лесно както може да се струва на повечето хора незапознати с тази материя. Основателите на форума го поддържат изцяло със собствени сили долкото могат.
Относно "търговците", които пускат обяви за продажба на какво ли не, такива винаги ще има, и те не са част от никой клуб!!!, те са просто търговци, те се регистрират пускат и ще пускат обяви във всички автомобилни форуми, в които могат.
Не съдете за дадена общност по няколко човека от нея.
Това е което исках да кажа.
Относно "търговците", които пускат обяви за продажба на какво ли не, такива винаги ще има, и те не са част от никой клуб!!!, те са просто търговци, те се регистрират пускат и ще пускат обяви във всички автомобилни форуми, в които могат.
Не съдете за дадена общност по няколко човека от нея.
Това е което исках да кажа.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2