Помагайте, че мирише...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Помагайте, че мирише...

Мнение от X-citer » 06 Яну 2009, 16:57

Колеги, поради гадното време на вън и след като ми писна да вкаравам сняг, кал, вода и т.н. в колата, които после попиват в стелките и надолу към купето вчера си купих от Метро едни гумени стелки тип "леген" за да събират гняста докато се пооправи малко времето. Днес обаче като се качих в колата имах чувтсвото, че на заданата седалка седят събути петима китайци носили една седмица гумени кецове от 2.50 лв./кг. и чакащи кротко ферментацията на организмите, които се развиват на воля в подгизналите им чорапи.
Има ли някакво спасение от тая смрад? Мога ли да измия/обработя с нещо стелките, че да не миришат чак толкова? Определено вършат работа. Днес направо се опулих като видях колко вода се събра в шофиорската стелка като приключих с обикалянето си. Като пусна вентилатора в колата и ароматизатора убива смрадта, ама като се кача и още не съм го пуснал и ми става лошо.
Не че нещо ама ше се излъже някоя девойка да се качи при мен и после ходи обяснявай, че не ти миришат краката, а е от стелките :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Яну 2009, 17:00

Смени стелките иначе невиждам как да я оправиш тая гума.
Тя няма да спре да си мирише!Каквото и да и правиш!
Дето се вика по добре миризливи отколкото гнили и мокри,ама всеки гледа него си! :mhihi:

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 06 Яну 2009, 17:03

Е с какви да ги сменя? Те всички гумени така миришат :confused:
Вчера в Метро половин час съм залегал да ги подуша всичките поотделно и смрадтта е една и съща, а продавачите ме помислиха за някакъв фетишист :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Яну 2009, 17:06

Що не си купи читави? mitaka7 в Продава има бая набор от стелки... има и гумени... вземи си едни читави (макар и по-скъпи) и стига душил смрад :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Яну 2009, 17:08

:smoke: Mitaka7 e човека. На нищо не миришат стелките. Даже и снимки сме накачили в темата как изглеждат.

Аватар

Мнение от X-citer » 06 Яну 2009, 17:14

Mollov написа:Що не си купи читави? mitaka7 в Продава има бая набор от стелки... има и гумени... вземи си едни читави (макар и по-скъпи) и стига душил смрад :D

Щото са ми за олимпиядата, не за баварчето - то си е вгаража на топло :mhihi:

Не съм видял обявата :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 17:15

Взриви кочината с тея мнения :mhihi: особено тва с фетишиста :mhihi:
А колегите вече ти казаха, взимай качествени нови :D

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Яну 2009, 17:18

liloff написа::smoke: Mitaka7 e човека. На нищо не миришат стелките. Даже и снимки сме накачили в темата как изглеждат.

А що ми се се струва, че Митака продава стелки за BMW, а Ексайтъра едва ли си кара Кабриото сега :roll: А зимната му кола няма да казвам каква е :dunno:
П.П. Гледам сам си е признал :mhihi: Предателя :P :winky:
Последна промяна Apassionata на 06 Яну 2009, 17:20, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 17:19

Пускай парното да духа в краката. Съхнат за 5 минути и немаш грижи... Махай ги тия гумените само ти калят в колата...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Яну 2009, 17:21

По-добре си карай със стандартните и на пролет си вземи нови летни... по-добре ще е така... тия сега ще можеш да си ги съсипваш на воля... аз си взех едни велурени за 1er и си ги цъкам сега... 70лв, майната му... на пролет ако са се поскапали ще си взема други, а тия ще останат за зимни :)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: Помагайте, че мирише...

Мнение от Dimo » 06 Яну 2009, 17:36

X-citer написа:Колеги, поради гадното време на вън и след като ми писна да вкаравам сняг, кал, вода и т.н. в колата, които после попиват в стелките и надолу към купето вчера си купих от Метро едни гумени стелки тип "леген" за да събират гняста докато се пооправи малко времето. Днес обаче като се качих в колата имах чувтсвото, че на заданата седалка седят събути петима китайци носили една седмица гумени кецове от 2.50 лв./кг. и чакащи кротко ферментацията на организмите, които се развиват на воля в подгизналите им чорапи.
Има ли някакво спасение от тая смрад? Мога ли да измия/обработя с нещо стелките, че да не миришат чак толкова? Определено вършат работа. Днес направо се опулих като видях колко вода се събра в шофиорската стелка като приключих с обикалянето си. Като пусна вентилатора в колата и ароматизатора убива смрадта, ама като се кача и още не съм го пуснал и ми става лошо.
Не че нещо ама ше се излъже някоя девойка да се качи при мен и после ходи обяснявай, че не ти миришат краката, а е от стелките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Оригиналните зимни стелки плитки ли са ти ако си с такива де? Мен ми вършат работа, верно че се пълнят бая с гадост ама поне не са преляли още :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 06 Яну 2009, 17:37

и на мен ми се е случвало това с миризмата, няма управия, но за следващата година ще стават. Мойте дето си ги купих, не ги ползвах същата зима, а сега не миришат грам, пази си ги за следващата зима, не ги хвърляй
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 06 Яну 2009, 19:08

Kristopher написа:и на мен ми се е случвало това с миризмата, няма управия, но за следващата година ще стават. Мойте дето си ги купих, не ги ползвах същата зима, а сега не миришат грам, пази си ги за следващата зима, не ги хвърляй
Това май е начина,иначе няма управия ужасна смрат.
обичам BMW

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Яну 2009, 19:11

Аз предпочитам да ми мирише на крака...

От няколко дни се оригвам на бензин, не знам какво става ама е нещо страшно... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 06 Яну 2009, 19:17

пробваи да им сложиш прах за пране ама по малко да не се запениш много ;)
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата