М-тел безплатни смс-и -въпрос!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
М-тел безплатни смс-и -въпрос!
Колеги имам проблем... получавам заплашителни смс-и от безплатните на м-тел който са. Та въпроса ми е някой знае ли възможно ли е да се разбере кой е поданика на смс-ите по някакъв начин ? 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
мисля че трябва да отидеш в офиса на мтел или пробвай на оператор.. все пак при регистрацията в сайта им иска някакъв номер.. и име може да се е излъгал да ги пише.. Мен едно време ми пращаха такива смс-и ама бяха с любовен тероризъм 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
в сайта пише да не се злоупотребява с услугата, защото не е анонимна колега, иди в офиса ще го разбереш кой е ! успех дано се справиш

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ако имаш в предвид съобщенията от страницата на МТел, проблема е никакъв да видят от кой са. Дори ако пожелаеш, могат да блокират подателя и да не получаваш повече от него.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
RE
Kambe написа:в сайта пише да не се злоупотребява с услугата, защото не е анонимна колега, иди в офиса ще го разбереш кой е ! успех дано се справиш
Едава ли щети обърнат внимание е ОФИСА на М-тел,отива6 в ПОЛИЦИАТА даваш си СИМ-КАРТАТА като запзваш и СМС със заплахите в ГСМ-а,съответно се проследява IP-адреса на компютура от който са пратени.До 2-3 часа с дежурен ОФИЦЕР се отива в ПРОКУРАТУРАТА при ДЕЖУРНИЯ ПРОКУРОР и с негова писмена заповед се оведомява М-тел и те откриват ИЗПРАЩАЧА на СМС-те.100% е сигурна работата.Особенно СМС касаещи ЖИВОТА и СИГУРНОСТА на гражданите.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
Re: RE
KEVIN-30 написа:Kambe написа:в сайта пише да не се злоупотребява с услугата, защото не е анонимна колега, иди в офиса ще го разбереш кой е ! успех дано се справиш
Едава ли щети обърнат внимание е ОФИСА на М-тел,отива6 в ПОЛИЦИАТА даваш си СИМ-КАРТАТА като запзваш и СМС със заплахите в ГСМ-а,съответно се проследява IP-адреса на компютура от който са пратени.До 2-3 часа с дежурен ОФИЦЕР се отива в ПРОКУРАТУРАТА при ДЕЖУРНИЯ ПРОКУРОР и с негова писмена заповед се оведомява М-тел и те откриват ИЗПРАЩАЧА на СМС-те.100% е сигурна работата.Особенно СМС касаещи ЖИВОТА и СИГУРНОСТА на гражданите.
колега благодаря ти ! благодаря и на другите колеги ... смс-ите наистина са със заплахи и то сериозни към мен и гаджето ми.. тя също получава подобни смс-и забелязвала е и някакъв тип който явно я следи .. полицията ще играе тука ще го видим кой е тоя болен мозък....
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: RE
KEVIN-30 написа:
И се надяаме на 2 неща:
1: Полицията да не те прати да пасеш- по случай с подобни заплахи от Личният телефон и карта на сметка (открива се за 20сек. собственика- щом аз го открих за 2 часа...) полицаите казаха "Оправяйте се сами"...
2: Да НЕ е бил особенно умен- има си интернет зали, и телефоните имат интернет... Кой ще хванат ако е ползвал нет през предплатена карта и от тел. влиза в сайта

EDIT: Щом е бил толкова тъп да го забележат, че я следи, има надежда да ги е пускал от личният компютър у дома...
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
хубаво е че историята има добър завършек... снощи въпросния тип и прати смс че е пред тях и по добре тя да не се прибира и аз много предвидливо и закарах до тях но няколко приятелчета нарочно бяха зад блока и . по описанията й са го разпознали и се сещайте какво му се случи на тоя тип .... щом му викахме линейка добре е... темата е изчерпана.. благодаря колеги! 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
отиди в полицията и подай жалба, покажи им смс-ите повярвай вършат работа, а ако имаш познат при куките ще ти дадат адреса на заплашвача и може да го посетиш късно вечер като си идва от работа 

е добре де кажи какъв беше тоя...некое бившо неино гадже ли?Защо ви е пращал и на двамата? Нали се сещаш че дори и линеика да си викал той ще се въстанови и може да има реванш??
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
uricatoli написа:... все пак при регистрацията в сайта им иска някакъв номер...
Не се иска номер при регистрацията в сайта на м-тел.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
Reportera написа:е добре де кажи какъв беше тоя...некое бившо неино гадже ли?Защо ви е пращал и на двамата? Нали се сещаш че дори и линеика да си викал той ще се въстанови и може да има реванш??
значи колега оказа се че момчето просто е с болен мозък . видял я някъде около дома й и решил че той трябва да бъде с нея .. да но по доста груб начин се опитвал да покаже симпатийте си .. след снощната случка се е доказало че момчето има ''жълта книжка'' . сега всичко зависи от лекарите и полицията дали той ще отиде в лудница ! успях да поговоря с него... много беше неадекватен започва някаква реплика, млъква по средата, ей такива работи ... жал ми е за момчето наистина но ако не беше правил проблеми нямаше да се стигне до тук ... това е общо взето
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2