Боя под формата на спрей !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно

Боя под формата на спрей !

Мнение от rG_ArkaN » 25 Яну 2009, 4:40

Пичове някой може ли да ми каже къде точно в софия мога да намеря фирма която може да ми направи боя по поръчка и да ми я пъхне в едно спрейче.Много ми трябва защото имам 2-3 дефектчета и не си стръва да я давам на "майстор" най-малкото защото са по 2-3 милиметра. Благодаря ви предварително :) Номер 1 сте. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 25 Яну 2009, 4:43

Ако са драскотинки що не пробваш първо с полир-паста :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 25 Яну 2009, 5:28

Абре вие що не спите,аиде бързо по-леглата :D
А иначе до проблема да с една полир паста и може и да стана....
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Яну 2009, 10:43

По "Симеон" има такива магазинчета за бои!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Яну 2009, 10:44

На Христо Ботев правят тази операция ...като идваш от сливница и тръгнеш по Ботев посока Син Сити отдясно се оглеждай ,че не помня точното място
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 25 Яну 2009, 10:49

колега незнам за София,ама видях преди няколко дни в ebay.com,че има такива спрейчета,пише на тях номера на боята виждаш какъв номер е на твоята боя и така си поръчваш.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 25 Яну 2009, 10:56

Мисля, че във всеки магазин за автобои могат да направят тази операция. След като е в един малък магазин на Пиротска и Константин Величков има, би трябвало да има на всякъде. Боята се заплаща, колкото си струва + около 10-15 лв. излизаше спрея с пълненето и запечатването.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

3

Мнение от Vaio E30 » 25 Яну 2009, 11:19

Vlados написа:Мисля, че във всеки магазин за автобои могат да направят тази операция. След като е в един малък магазин на Пиротска и Константин Величков има, би трябвало да има на всякъде. Боята се заплаща, колкото си струва + около 10-15 лв. излизаше спрея с пълненето и запечатването.
:yes:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 25 Яну 2009, 11:28

На Симеон има едно магазинче на Сикенс - вчера ми забъркаха кралско син металик за Е30 - един флакон боя и един лак = 25лв. Има и на Ботев малко преди Пиротска, точно до магазин Гигант ;)
Най-добре е да отидеш с колата за да сравнят цвета, може и само да им кажеш номера на боята, но ако не е същата е "на твоя отговорност" както ми каза човека в магазина :D
THE ONE & ONLY E30

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 25 Яну 2009, 11:36

http://www.ricordiltd.com/

Мисля, че правят тая услуга.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Яну 2009, 13:58

Колеги, ако не сте професинални автобояджии не се захващайте с пръскане със спрейчета. Не е толкова лесно колкото изглежда. Има си начини за преливане на боята, както и едни препарати за тази цел. Отделно мястото се обработва преди пръскане с кит, шприц, шлайфа се и т.н. А и гланца със спрей се докарва доста трудно. Затова пък стичането е почти неизбежно. Абе в крайна сметка повече ще съсипете работата отколкото да оправите проблема. Който е опитвал може да потвърди. То с пистолет трудно се преливат бои а вие със спрей сте тръгнали да го правите. Все пак успех.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 25 Яну 2009, 14:36

колега пробвай само с полир паста 1-ви номер, сигурно ти е надраскан само лака щом е 2-3 милиметра
Изображение
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 25 Яну 2009, 14:44

menchev написа:колега незнам за София,ама видях преди няколко дни в ebay.com,че има такива спрейчета,пише на тях номера на боята виждаш какъв номер е на твоята боя и така си поръчваш.

Мите, при нас срещу Колодрума има огромен избор от бои и съответно правят и под формата на срей. Мисля, че 10 или 15лв. беше цената на спрея. ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Яну 2009, 14:44

Oтивате в Дару, по вин-а на колата и по името на боята си поръчваш фабричен touch-up кит мисля че се казваше. 2 Флакончета са и приличат на лак за нокти. После минаваш с една паста и става като ново ;)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 25 Яну 2009, 15:07

ukelichko написа:Колеги, ако не сте професинални автобояджии не се захващайте с пръскане със спрейчета. Не е толкова лесно колкото изглежда. Има си начини за преливане на боята, както и едни препарати за тази цел. Отделно мястото се обработва преди пръскане с кит, шприц, шлайфа се и т.н. А и гланца със спрей се докарва доста трудно. Затова пък стичането е почти неизбежно. Абе в крайна сметка повече ще съсипете работата отколкото да оправите проблема. Който е опитвал може да потвърди. То с пистолет трудно се преливат бои а вие със спрей сте тръгнали да го правите. Все пак успех.

Колегата е много прав. Ако е за преливане - забрави. Единствено ако отсичаш детайла, може да стане, но потичането е почти винаги гарантирано. После ще трябва да махнеш стечките с водна шкурка и да го полираш.
Ако са много малки драскотини, продават цветна паста, по-добре ги изтъркай с нея, за да ги запълниш, колкото да не личи много.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата