Кофти случка!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Кофти случка!
Колеги ... ето какво се случва като си паркираш колата пред блок 39 във слатина ==> http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... 756oy8.jpg
http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... 757qr4.jpg
преди 20 минути я намерих със свалени стъкла на огледалата защото бяха самозатъмняващи се и искам да пожелая на спечелилите дано си потрошат колите заради мойте огледала... никога да не гледат в тях като си ги сложат! .... ейййй крадливо племе бе..... тва е .. може да свиеш стъкло на огледало колко малоумен трябва да си... егати задръстеняците...
ПС: моля ви колеги някой ако има такива да ми пише че ми е адски спешно или ако можете ме насочете към магазин и ми определете горе-доло някаква цена за 2-те да знам горе-доло .. благодаря ви предварително и дано на никого нищо подобно да не се случва!
http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... 757qr4.jpg
преди 20 минути я намерих със свалени стъкла на огледалата защото бяха самозатъмняващи се и искам да пожелая на спечелилите дано си потрошат колите заради мойте огледала... никога да не гледат в тях като си ги сложат! .... ейййй крадливо племе бе..... тва е .. може да свиеш стъкло на огледало колко малоумен трябва да си... егати задръстеняците...
ПС: моля ви колеги някой ако има такива да ми пише че ми е адски спешно или ако можете ме насочете към магазин и ми определете горе-доло някаква цена за 2-те да знам горе-доло .. благодаря ви предварително и дано на никого нищо подобно да не се случва!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е, вярно ли ..... Звънни ми да те пратя в София при един стъклар да ти сложи две стъкла за по 15лв/бр.
По-късно може и да опиша къде се намира ама сега ми е много рано.....
0899177666 Иван
По-късно може и да опиша къде се намира ама сега ми е много рано.....
0899177666 Иван
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
другия път ги залепи яко, те пак ще ти ги свалят ама ще се счупат при свалянето и няма да им свършат работа и на тях
П.С. Все пак око за две, зъб за чене, тва е начина в БГ!

П.С. Все пак око за две, зъб за чене, тва е начина в БГ!

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Много кофти колега
Преди един месец и моето дясно огледало беше така
...който се е мъчил да го свива ...счупил е стъклото и от яд,че не го е свалил здраво ми счупил цялото огледало.
Пожелавам му на тоя ...с тези ръчички,които е счупил огледалото..с тях само хапчета да слага в устата си

Преди един месец и моето дясно огледало беше така

Пожелавам му на тоя ...с тези ръчички,които е счупил огледалото..с тях само хапчета да слага в устата си

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
И на мен ми окрадаха преди година, другото което мога да ви каже е не спирайте никога около Бар на Края на Вселената в центъра, аз там изгърмях с стъклат, един приятел с касетофона, друг с отваряне на колата и някви работи от багажника, там не спирайте.
Колега иначе за огледала при един арабин, обаче 2-ра ръка т.е. може и да са краднати пак ама..... от ботев по симеон посока опълченска буквално 2-рия магазин от дясната страна, пише там части за БМВ, Мерцедес и др. коли
Колега иначе за огледала при един арабин, обаче 2-ра ръка т.е. може и да са краднати пак ама..... от ботев по симеон посока опълченска буквално 2-рия магазин от дясната страна, пише там части за БМВ, Мерцедес и др. коли
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
cable написа:Колега иначе за огледала при един арабин, обаче 2-ра ръка т.е. може и да са краднати пак ама..... от ботев по симеон посока опълченска буквално 2-рия магазин от дясната страна, пише там части за БМВ, Мерцедес и др. коли
Точно от там не тряя да се пазарува, щото от къде мислиш че идват всичките тея части? Сигурен съм че ако закрият магазинчетата по Симеон и ще намалеят кражбите на дребни неща по колите (брони, халогени, лайсни и т.н.)
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Така е но ако ти ги гепят пак
В тази държава не сме за такива джунджории
Стъклара се намира на ул. Козлодуй, м/у булевардите Хр. Ботев и М. Луиза, на самата улица

В тази държава не сме за такива джунджории

Стъклара се намира на ул. Козлодуй, м/у булевардите Хр. Ботев и М. Луиза, на самата улица
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
В Слатина бацка от 1992г ме морят циганите от малата и кварталните играчи 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
madpetio написа:В Слатина бацка от 1992г ме морят циганите от малата и кварталните играчи
Хммм,аз сък си мислех ,че е заухав кватрал и няма много мизерий...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2