SAMSUNG MAX-A66R Аудио Система - Помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

SAMSUNG MAX-A66R Аудио Система - Помощ

Мнение от sk. » 15 Фев 2009, 22:57

Здравейте! От скоро съм се загледал по тази системка, бръкнах в чичо Гугъл, само че не ми излезе нищо конкретно. Някой ако може да каже 1-2 думи за системката, пускаха ми я в магазина, вади съвсем приличен звук. Бтв предпочитам качеството пред силата на звука, та ако някой има и по-добра идея за същите пари моля да каже!
Предварително благодаря и се извинявам, ако темата не е за този раздел!

Ето я и обявата
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09040288

младши ентусиаст
Аватар

Re: SAMSUNG MAX-A66R Аудио Система - Помощ

Мнение от aygofan » 15 Фев 2009, 23:00

sk. написа:Здравейте! От скоро съм се загледал по тази системка, бръкнах в чичо Гугъл, само че не ми излезе нищо конкретно. Някой ако може да каже 1-2 думи за системката, пускаха ми я в магазина, вади съвсем приличен звук. Бтв предпочитам качеството пред силата на звука, та ако някой има и по-добра идея за същите пари моля да каже!

Ето я и обявата

Не ме кефи (ех три думи)... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Фев 2009, 23:00

За тези пари толковка, пък и дори да не гледаш мощността - тия написаните са peak стойности. RMS сигурно им е към 100-на вата.
А за качество...не знам...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: SAMSUNG MAX-A66R Аудио Система - Помощ

Мнение от plradev » 15 Фев 2009, 23:14

sk. написа:Здравейте! От скоро съм се загледал по тази системка, бръкнах в чичо Гугъл, само че не ми излезе нищо конкретно. Някой ако може да каже 1-2 думи за системката, пускаха ми я в магазина, вади съвсем приличен звук. Бтв предпочитам качеството пред силата на звука, та ако някой има и по-добра идея за същите пари моля да каже!

Ето я и обявата

Качество и минисистема в едно изречене са 2 несъвместими неща ;) .Но като се има прадвид парите който можеш да отделиш ,прибави още малко и се насочи към Ямаха.Пак минисистема,ама поне се доближава до по-реален звук...Успех в избора...!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 15 Фев 2009, 23:21

Колеги, холчето ми е около 25кв.м някъде, максимум 30. Все си мисля че повече от 100 вата, ще са с разрушителна сила за моята глава, това е и причината да търся в по ниският клас. Бтв незна дали сте виждали системата на живо, ама всъщност неможе да се каже, че са малки нито колните, нито буфера.. иначе много бих се зарадвал на едни от ония, високи колни с по 4-5 говорителя един под друг... ама май паричките отиват в повече там :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Фев 2009, 23:43

sk. написа:Колеги, холчето ми е около 25кв.м някъде, максимум 30. Все си мисля че повече от 100 вата, ще са с разрушителна сила за моята глава, това е и причината да търся в по ниският клас. Бтв незна дали сте виждали системата на живо, ама всъщност неможе да се каже, че са малки нито колните, нито буфера.. иначе много бих се зарадвал на едни от ония, високи колни с по 4-5 говорителя един под друг... ама май паричките отиват в повече там :(

Не бройката на говорителите определя качеството ;) Нито размерът им.

Закачени към PC-то за предни имам 2 двулентови Focal Chorus 706, които свирят по-добре от доста мейнстрийм Хай-фай техника.

Но и щом си ограничен в парите тази системка няма да е лош избор. Друг вариант е да събереш още малко и да си вземеш Ямаха.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Фев 2009, 0:03

Всъщност ограничението съм си го наложил аз, защото не мисля че ще е разумно да ръся повече за колони.. от скоро живея сам и още телевизор и легло нямам като хората... :mhihi:...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Фев 2009, 0:33

Взимай тогава една двд-система с 5.1 озвучителни тела и си свиркай ;) .И там за тези пари качеството на звука не е на висота,но ти отпада като следващат покупка след телевизора :winky: .Не казвам ,че това е най-дория вариант ,но е най-практичния :D
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 16 Фев 2009, 9:43

Преди месец си купих същата, за парите си е екстра чакръка, има супер дизайн и тропа много прилично - аз съм доволен
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Фев 2009, 19:16

а мерси :) и аз след дълго оглеждане из нета стигнах до мнението че като цена/качество е мн добър избор. Само че стигнах и до следната идея.
купих си клавиатура от компютърен магазин за 99лв. в Техномаркет я продават за 199...
Следователно.. поръчах да ми докарат системата от същия магазин, даже били партия със Самсунг и май ще спестя някой лев! :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 16 Фев 2009, 21:43

Ми техномаркет е вносител на самсунг, така че кой знае какви отстъпки надали ще дойдат
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 16 Фев 2009, 21:56

Разгледай това:
http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_listing&icat_id=All&iparent_id=computer_audio
Ако искаш нещо наистина качествено ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Фев 2009, 22:10

/ASTERIX/ написа:Разгледай това:
http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_listing&icat_id=All&iparent_id=computer_audio
Ако искаш нещо наистина качествено ;)

Харесах 508/S, модела.. ама едва ли ще излезе тънко.. усилвател бла бла.. сещаш се сигурно ще дойде към 1000лв.. нз колко ще са колоните :(

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 22:17

самсунга се оказа голема сволоч! взех си една ссистемка уж без много претенции за качество към нея ,ма то направо ме е яд ,че я взех. верно ,че я сравнявам с ямахата ,ма тва е направо блудкава история.
дръшкофон и качество са несъвместими неща!!! или търси качество ,или за тия пари не се надявай на такова.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

...

Мнение от kobrata_levski » 16 Фев 2009, 22:58

колега не е хубава тая уредба един приятел я има и мн се оплаква... :)

Следваща

Назад към Извън Темата