Нотариус
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Нотариус
Здравейте имам едно питане към колегите от София.
Някой знае ли дали в събота има работещ нотариус в София и адрес ако може
Благодаря предварително
Някой знае ли дали в събота има работещ нотариус в София и адрес ако може
Благодаря предварително

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Този пише, че работи в събота. Иначе това е списъка на всички нотариуси в София. Доколкото съм чел по други форуми, малко е спорна стойността на сделките, изповядани в почивни дни. Друг въпрос е, че цените са на дубъл. По-добре намери начин да си свършиш работа през седмицата, за да ти е мирна главата или звънни на някой от всичките и разпитай по-подробно.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
За валидността на сделката няма проблем, нотариссът сложи ли си подписа и печата, занимавам се с имоти...За една събота обаче веднъж си скъсах шортите /и телефоните/ и не можах да намеря Нотариус, който да прехвърли нещо. Въпрос на лична договорка е и заплащане
Звъниш наред, започвайки от този, който ти е дал колегата и питаш... Няма друг начин...

Звъниш наред, започвайки от този, който ти е дал колегата и питаш... Няма друг начин...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Единственото с което може да ти помогне нотариуса е че може да ти подготви документите от събота за понеделник.
Вече нямат право да изповядват сделки в почивни дни и извън работно време(казвам го от опит)
Има един много печен в люлин срещу КФС,може да му отнесеш документи в събота и в понеделник след 18 часа да отидете само да се подпишете.Аз така си купих последната кола,понеже през деня нямах възможност да отида.А иначе и в неделя съм си прехвърлял кола с един където седи пред КАТ,но вече не става.
Вече нямат право да изповядват сделки в почивни дни и извън работно време(казвам го от опит)
Има един много печен в люлин срещу КФС,може да му отнесеш документи в събота и в понеделник след 18 часа да отидете само да се подпишете.Аз така си купих последната кола,понеже през деня нямах възможност да отида.А иначе и в неделя съм си прехвърлял кола с един където седи пред КАТ,но вече не става.
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- djoni82
- младши ентусиаст
-
Той може да работи но какъв е смисала да бия 300км щом колегата (bubsa) казва че вече не ставаХаос написа:Нотариус работещ в събота - на попа, до киното(по П. Евтимий), няма начин да не забележиш хората, които влизат и излизат оттам.

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
djoni82 написа:Той може да работи но какъв е смисала да бия 300км щом колегата (bubsa) казва че вече не ставаХаос написа:Нотариус работещ в събота - на попа, до киното(по П. Евтимий), няма начин да не забележиш хората, които влизат и излизат оттам.
Абе можеш да се обадиш и да опиташ да го спазариш да оформите документите,да се подпишете и всичко както му е реда и тои да заведе зделката в първия работен ден,но маи е малко рисковано и трудно ще се навие.Нали знаеш,което не става с пари става с .....

- djoni82
- младши ентусиаст
-
Покупка на автомобил колега/ASTERIX/ написа:А за каква сделка става въпрос,ако не е тайна

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ЗЗ корекцията е направена... наду ми главата!
Последна промяна hemicharger на 20 Мар 2009, 12:53, променена общо 2 пъти
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
djoni82 написа:Покупка на автомобил колега/ASTERIX/ написа:А за каква сделка става въпрос,ако не е тайна
Казваш на собственика да ти напише едно пълномощно взимаш си колата в събота и в понеделник си я регистрираш,доста често използвам този вариант и досега не съм имал проблеми

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Договора за покупко-продажба на МПС се вписва само в регистъра на нотариуса и не се завежда в съда, т.е то е само заверка на подписите и не е обвързано с работното време на съда (в цивилизованите страни става и без нотариална заверка на подписите).
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Договора за покупко-продажба на МПС се вписва само в регистъра на нотариуса и не се завежда в съда, т.е то е само заверка на подписите и не е обвързано с работното време на съда (в цивилизованите страни става и без нотариална заверка на подписите).
А защо преди няколко месеца обиколих всичко живо в събота и с 300 зора намерих 1 работещ и ме отряза точно поради тази причина че няма как да се впише в регистъра и да се заведе зделката

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2