Съвет за БМВ 3 или 5 серия
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Съвет за БМВ 3 или 5 серия
Здравейте за първи път посещавам добре, поддържаният ви форум. Надявам се, че съм уцелил мястото за темата. Молбата ми е за съвет какво БМВ да си взема 3та или 5та серия.
Разполагам до 6500 лева, Не смятам да дам 6500лв мисля да го купя между 4000 и 6500. Ако е за добро ще дам маскимума. Не искам да е над 2000 година (мн скъп данък да е между 93-99), и да не харчи над 10/100 градско, 4 цилъдара, до 100 коня,ръчна скоростна кутия(можеби излишно). Като екстри ми трябват само Климатик, Серво, и Централно. Ако може и някой да ми поясни колко пари ще излезе разликата между 2 и 4 врати. Благодаря предварително и се надявам да не съм създал излишна работа на модераторите, ако съм сбъркал мястото за темата.
П.П. Ако може и някой да ми каже каква е разликата между 3 и 5. Сбито с + и -.
Разполагам до 6500 лева, Не смятам да дам 6500лв мисля да го купя между 4000 и 6500. Ако е за добро ще дам маскимума. Не искам да е над 2000 година (мн скъп данък да е между 93-99), и да не харчи над 10/100 градско, 4 цилъдара, до 100 коня,ръчна скоростна кутия(можеби излишно). Като екстри ми трябват само Климатик, Серво, и Централно. Ако може и някой да ми поясни колко пари ще излезе разликата между 2 и 4 врати. Благодаря предварително и се надявам да не съм създал излишна работа на модераторите, ако съм сбъркал мястото за темата.
П.П. Ако може и някой да ми каже каква е разликата между 3 и 5. Сбито с + и -.
Последна промяна _BMW_fen на 19 Мар 2009, 2:57, променена общо 3 пъти
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Темата е навсякъде. Ако е ерген колегата да влачи едно Е36 - по ново е. Ако е улегнал: Е34 и нагоре. Това Е34 е такова желязо не е истина просто, здрави машини.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Колега не си казал дали предпочиташ дизел или бензин. Аз ако съм на твое място ще си взема 520 или 525тдс , но не и троика - разходите са същите , а удобството по малко. За 520 знам , че е много здрав мотор и няма да имаш проблеми с него , а 525 тдс харчи по малко , но пък трябва много да внимаваш да е читав. За тея пари е34 ще вземеш перфектно , успех.
It`s party time !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Извинявам се , не прочетох , че се иска 4 цилиндъра и 100 кс. 318тдс или 316и. Мисля , че няма много смисъл но ти си знаеш 

It`s party time !
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз 5ца с такива изисквания за мотора невиждам ... ако се притесняваш за разхода на гориво си купи хонда,опел и т.н,неможе да краш БМВ и да не ти е скъпо...
за около 5000-5500 може да си земеш читаво е36 318 тдс контакт... нормален разход,удобна градска кола и нормална подръжка...
за около 5000-5500 може да си земеш читаво е36 318 тдс контакт... нормален разход,удобна градска кола и нормална подръжка...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
2 ръце за E36 318tds... преди няколко години стигнах с едно такова до морето за нула време и за около .... 2 лева и 40 стинки
пък и май е единственото, което отговаря на изискванията ти

пък и май е единственото, което отговаря на изискванията ти

Re: Съвет за БМВ 3 или 5 серия
Колега. Единственото BMW, което отговаря на условията ти е E36 318TDS. Ако наистина не си склонен да направиш компромис с това, което си изброил като условия, то директно си тарси точно този модел. Като цяло разликата между 3 и 5 серия е голяма. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
е тя цялата тема отива на ебеш-страна
баварец 99 за <6500
успех
под 100 коня
успех.
се си мисля че колегата не е дорасъл за баварец още. Това си е кола която си изисква нейното и то на съответната цена.
Колега, земи си по добре Опелче или ФВ. Като поддръжка ще ти е много по изгодно. За бавареца (примерно мойта 316-ка, '96), само 1 обслужване масла + филтри ти е 150лв. (за справка, на астра 2007-ма е 260 в официалния сервиз
)
За 4500-5500, може да се намери само някоя раздрънката Е36-ца. Или добра Е34-ка. Просто не виждам как ще стане....
баварец 99 за <6500

под 100 коня

се си мисля че колегата не е дорасъл за баварец още. Това си е кола която си изисква нейното и то на съответната цена.
Колега, земи си по добре Опелче или ФВ. Като поддръжка ще ти е много по изгодно. За бавареца (примерно мойта 316-ка, '96), само 1 обслужване масла + филтри ти е 150лв. (за справка, на астра 2007-ма е 260 в официалния сервиз

За 4500-5500, може да се намери само някоя раздрънката Е36-ца. Или добра Е34-ка. Просто не виждам как ще стане....
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Колега няма значение кое точно ще избереш 3-та или 5-та серия, много по важно е да гледаш какво купуваш и ако в крайна сметка си решил да е BMW , по добре го купи от някой колега от форума поне ще знаеш че е гледано и пазено добре
Купиш ли го от някой автотъргаш веднага влизаш в техническите раздели с въпроси, защо се счупи, какво да правя и т.н.
Успех 

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3